-
---Klik venligst

Del på Facebook   Print siden

Det nyeste skud på stammen

Forside
Søndag 9. juni 2019 kl. 16:15

Det nyeste skud på stammen

Klar til debut i Arena Randers, jeg vil give alt, hvad jeg har”

.
20-årige Victor Ramon er klar til professionel debut i Arena Randers: ”

Det nyeste skud på stammen hos Danish Fight Night er naturtalentet Victor Ramon, som bokser sin første professionelle kamp den 15. juni ved Jørgen "Gamle" Hansen Memorial-boksegallaen.

Udover titelkampene og de øvrige spændende matchninger ved det store boksestævne i Arena Randers får publikum også mulighed for at se et spændende, ungt stortalent debutere, når det går løs i ringen.

Victor Ramon, som oprindeligt er fra Frederikshavn, men nu bor i Aarhus, skrev tidligere på året under på en kontrakt med promotor Mogens Palle som ny bokser hos Danish Fight Night. Og nu er han så klar til sin allerførste kamp som professionel i bar overkrop og med tyndere boksehandsker i vægtklassen super letvægt.

"Jeg glæder mig meget til at komme i kamp. Det er gået godt med forberedelserne. Jeg har trænet intensivt. Jeg har været i gang i 7 uger og har trænet 2 gange om dagen. Jeg har fået nogle hårde omgange sparring, så jeg føler mig klar. Jeg synes samtidig, at jeg har lært en masse. Jeg tager det mere roligt og bokser med et godt overblik og fyrer dermed ikke bare alle kræfter af med det samme," siger Victor Ramon, som blandt andet har vundet det jyske U19-mesterskab som amatør og har bokset 19 amatørkampe med 17 sejre.

Det 20-årige naturtalent, som har verdensstjernen Canelo Alvarez som et af sine idoler, skal i sin debutkamp op mod den rutinerede venezuelaner Hermin Isava, som har 30 professionelle kampe på bagen heraf 10 sejre. Isavas negative rekordcifre skyldes primært, at han i sine seneste 11 kampe har testet meget stærke boksere, der samlet set har haft en rekordliste på 125 sejre og kun 15 nederlag. Han møder med andre ord stort set ikke nemme modstandere. Isava hentes endvidere ind til debutkampen, fordi han som regel går tiden ud i sine kampe og med sin hårdførhed dermed ventes at kunne give den hårdtslående, men uerfarne Victor Ramon nyttig erfaring i en kamp over den fulde distance.

Victor Ramon har forberedt sig under træner Thomas Povlsens kyndige ledelse, og han kan derfor også hente inspiration og få nyttig sparring hos ubesejrede Enock Poulsen, der bokser hovedkamp i Randers samme aften.

"Jeg kender ikke min modstander, men jeg tænker bare på al den hårde træning, som jeg har gennemført. Jeg har sparret med nogle rigtig gode boksere. Når man ved, at man har knoklet hårdt i træningslokalet, så føler man også, at man er klar, når man skal op i ringen. Jeg er helt klar på opgaven. Jeg har også bokset amatørkampe, så jeg ved jo godt, hvad der skal til for at vinde," siger Victor Ramon og tilføjer:

"Det har været fedt at forberede sig sammen med Enock Poulsen, som har en rigtig vindermentalitet. Vi er seriøse til træning. Vi presser hinanden – også under sparring. Han har givet mig nogle rigtig hårde omgange nogle gange, hvor vi er gået til den. Vi tager det seriøst til træning, og vi laller ikke bare rundt. Samtidig har jeg lært en masse gode ting af min træner Thomas Povlsen."

Victor Ramon vil rent taktisk forsøge at skrue tempoet højere og højere op, jo længere han kommer ind i kampen. Og så vil han benytte sig af sin bevægelighed og slagkraft til at gøre livet surt for sin modstander.

"Jeg føler, at jeg har været meget eksplosiv under sparring. Det har vi også trænet en del på. Jeg har også fået ros for, at jeg er meget bevægelig. Og så slår jeg tørt, når jeg rammer. Man er ikke tvivl, når man bliver ramt af mig med min gode højre. Publikum kan forvente et brag af en kamp, og jeg vil give alt, hvad jeg har. Så må vi håbe på, at modstanderen er ligeså klar, som jeg er," siger Victor Ramon.

Udover debutkampen er der som bekendt også spændende titelkampe og matchninger med følgende danske boksere i aktion: Enock Poulsen, Jeppe Morell, Ditlev Rossing, Sarah Mahfoud og Oliver Meng. Der er til gengæld afbud fra Heva Sharif, som ligeledes skulle have bokset en kamp i super letvægt. Men han har desværre pådraget sig en diskusprolaps og kan tidligst komme i ringen igen efter sommerferien.


Fakta om Victor Ramon
* Født: 22. februar 1999 (20 år), Frederikshavn
* Søn af en dansk mor og en halvt dansk/halvt spansk far
* Nuværende hjemby: Aarhus
* Højde: 179 cm.
* Kampvægt: Ca. 64 kilo
* Professionel debut: 15. juni 2019 i Randers
* Træner: Thomas Povlsen (Aarhus)
* Oprindelig Klub som amatør: Champs Camp i Aarhus
* Amatørkarriere: 19 kampe, 17 sejre. Jysk mester U19 (2017)
* Under uddannelse, HF-enkeltfag på VUC i Aarhus.
© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Klik venligst
Forside

Børnehavebørn går forrest
Børnehavebørn går forrest
Forside
Vilde med fremtidens mad.
Ny struktur for den kommunale tandpleje
Ny struktur for den kommunale tandpleje
Forside
Antallet af tandklinikker bliver reduceret fra ti til fem i løbet af de kommende tre år, og samtidig bliver der afsat cirka ti millioner kroner til at renovere og ombygge klinikkerne.
Forandringer på området for specialundervisning er vedtaget
Forandringer på området for specialundervisning er vedtaget
Forside
Forandringerne vil blive gennemført løbende i de kommende tre år.
Renseanlæg i Spentrup har renset spildevand for sidste gang
Renseanlæg i Spentrup har renset spildevand for sidste gang
Forside
Vandmiljø Randers lukkede fredag den 14. juni Spentrup Renseanlæg.
Danske cyklister har sparet kloden for 1,5 mio. kg CO2
Danske cyklister har sparet kloden for 1,5 mio. kg CO2
Forside
Et cykelhold fra PFA i København vandt Vi Cykler til Arbejde 2019, mens en holdkaptajn fra Fredericia kunne fejre 21 år som holdkaptajn.
Åbning af børneteaterfestival
Åbning af børneteaterfestival
Forside
Lørdag den 15. juni var Jennumparkens børnekor med til at åbne børneteaterfestival på Amfiscenen ved Randers Egnsteater.
Østjyske elever får byggeri på skoleskemaet
Østjyske elever får byggeri på skoleskemaet
Forside
Skoleelever fra Østjylland får snart mulighed for at komme ind bag hegnet på en byggeplads og prøve kræfter med bygge- og anlægsbranchens værktøj og metoder.
Årets Asfergborger støtter det lokale handelsliv
Årets Asfergborger støtter det lokale handelsliv
Forside
Årets Asfergborger blev i 2018 Claus Edelgaard Nielsen. Claus har netop overrakt prisens 5.000 kroner til Støtteforeningen Vestergade 16
To Fantastiske Udstillinger
To Fantastiske Udstillinger
Forside
Fra lørdag den 29. juni til søndag den 7. juli danner Memphis Mansion rammen for to fantastiske udstillinger.
Kom til Girls Night Out på Yesterday
Kom til Girls Night Out på Yesterday
Forside
Så er det endelig tid til endnu en fantastisk Girls Night Out hos Nordisk Film Biografer i Randers! Denne gang på den romantiske komedie 'Yesterday'.
Klik venligst


Klik venligst
Regionale, Nationale og Internationale nyheder
Nyhedsbrev
E-mail adresse:

Tilmeld
Frameld