Annonce
Del på Facebook   Print siden

Der sælges masser af el-cykler i Randers

Søndag 2. juli 2017 kl. 11:00

Der sælges masser af el-cykler i Randers
Medejer Peter Hejlesen og Hans Ørsted mærker efterspørgslen på el-cykler. Foto: John Hyldahl/RANDERSiDAG.dk


Der sælges masser af el-cykler i Randers
Cykelhandler Hans Ørsted: Vi sælger generelt dyrere cykler, og det betyder, at cyklisterne får et betydeligt bedre produkt. Foto: RANDERSiDAG.dk
Salget af el-cykler er eksploderet i Randers de seneste år. Fra 2015 til 2016 steg salget 26 procent hos bl.a. Hans Ørsted, der driver Fri BikeShop på Kristrupvej.

"Mange yngre kvinder køber el-cykler som reelt alternativ til motorkøretøjer. I stedet for bil nummer to er der mange, der investerer i en el-cykel, hvor det i dag er nemt at tilbagelægge adskillige kilometer uden at blive svedig. Som noget nyt er mange mænd også begyndt at kigge på eldrevne cykler, når der skal købes tohjulet transportmiddel, forklarer Hans Ørsted.

Ifølge 'Cykel Hans' er fem til otte kilometer den maksimale cykelafstand for mange, hvis de bruger en traditionel cykel. Med en el-cykel er den grænse betydeligt højere, og det giver flere udnyttelsesmuligheder ved eksempelvis pendling og indkøb.

Ifølge Hans Ørsted er der sket en ændring i randrusianernes forhold til prisen på en el-cykel. I dag er randrusianerne mere tilbøjelige til at give en højere pris for cyklen, og de ved, at merprisen kan være givet godt ud.

"Vi sælger generelt dyrere cykler, og det betyder, at cyklisterne får et betydeligt bedre produkt. Prisen er rimelig konstant på el-cykler, men til gengæld sikrer den teknologiske udvikling, at produktet i dag er meget bedre end for blot få år siden, fortæller fagmanden.

Især motor, elektronik og batteri er blevet markant forbedret, og det giver en højere brugsværdi.

Samme krav til el-cykel som til bil
Ifølge Hans Ørsted er det vigtigt, at købet af en el-cykel følges op af en serviceaftale, fordi cyklen skal plejes lige så meget som en bil.

"Når man har brugt adskillige tusinde kroner, ser man ofte en større værdi i en serviceaftale. Især i de tilfælde, hvor cyklen erstatter bil nummer to, er det vigtigt med et driftssikkert transportmiddel, og at cyklisten løbende rådgives bedst muligt", slutter cykelhandler Hans Ørsted.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.



Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
Indtast
bogstaverne:
ÆØÅ
  - dette er for at undgå spam.

© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Butiksliv

Tilbudsaviser og magasiner m.m:
Regionale nyheder