Del på Facebook   Print siden

Den MEGET usynlige (brune) ring

Debat
Onsdag 15. december 2021 kl. 13:00

Den MEGET usynlige (brune) ring
Louise Brown, Debattør


Af Louise Brown, Debattør

Det er, blandt mange andre ting, et interessant antropologisk studie. Endnu en virusvariant, der lader til at brede sig; politikere, der mener lige præcis det, de har råd til at mene. Og ikke en my mere. Inden valget var alle enige om, at Bjarne Overmarks angreb på en embedsmand var utilstedelig. At ingen skal chikaneres!

Ja, Borgmesteren sagde endda på tv, at man ville slå ring om medarbejderne og beskytte dem mod den slags – og klart, det så da også godt ud, dér fem minutter i valg. Alt andet havde jo også været vanskeligt at forklare, eller i hvert fald irriterende. 30 ud af 31 mente det. I hvert fald lige på det tidspunkt.

Her bagefter kunne det godt se ud som om, at frygten for en beef med Bjarne Overmark i de næste fire år har fået den principfaste ring til at trille slingrende ned ad Vestergade. Men nu er valget jo også overstået, og der er alligevel længe til næste. Kun 16 ud af 31 mener åbenbart, at den imaginære ring skulle materialisere sig i en egentlig konsekvens. Så det var måske bare varm luft, der kom ud af den ring?

På mandag skal retten tage stilling til om, Bjarne Overmark har brudt sin tavshedspligt ift. oplysninger om nogle sagesløse borgere. Det her er præcis det samme, her handler det bare om en ansat. Noget tyder på at Bjarne Overmark simpelthen ikke har respekt for sine medmennesker eller for den magt han er blevet givet som folkevalgt. Om de 15, der ikke stemte for en politianmeldelse bare synes, at det er superduper, at man opfører sig sådan, eller om de måske er bange for at blive den næste i rækken, tør jeg ikke spå om. Begge dele stinker.
Kommentarer til artiklen:
RANDERS KOMMUNE.
Organiseret, strukturel seriemobning i kommunens styresystemer.
Gennem 28 år har seriemobberen, byrådsmedlem Bjarne Overmark og hans røde lejesvende fremprovokeret mange dygtige medarbejderes exit fra Randers kommune.
Baggrunden for seriemobningen er en leninistisk ideologi, der er kendetegnende for Enhedslistens politik. Midlet er angreb på det demokratiske princip med de velkendte kommunistiske metoder. Dygtig demagogi, virkelighedsfordrejning og lodrette løgne. Personforfølgelse, karaktermord, chikane og voksenmobning i alle dens aspekter. Inddrivelse af en mental kile - mistro og had - mellem borgere og de demokratiske institutioner.
Ofrene er sagesløse og forsvarsløse. Intet andet har de foretaget sig end at være til stede i Randers kommune som politikere eller offentligt ansatte. Aldrig bliver forholdene bedre, så længe vælgerne ikke holder op med at stemme på den gammelkommunistiske trediedel af Randers byråd.
Familiechef Ann Hermansen har under hele den ondsindede forfølgelse udvist en unik, mental styrke. Hun nægtede simpelthen at blive endnu et mobbeoffer for frygtkulturen i Randers kommunes styresystemer. Hun kæmpede succesfuldt imod den organiserede ondskab og bevarede dermed sin personlige integritet. Ligeledes er Ann Hermansens beslutning om at søge væk er helt rigtig. Den eneste sejr, der kan vindes i et massivt mobbemiljø, er evnen til at overleve uden skader på krop og sjæl og derefter komme videre i tilværelsen langt borte fra mobberne. Ikke mange klarer det.

Ann Hermansen gjorde det 💪 Ann Hermansen har min dybeste respekt 🌹
Steen Johannsen, 03-04-2022 01:05:50

benjamin lybech din løgn vil ingen ende tage der er intet offerbarn kun de modbydelige mennesker der beskylder en uskyldig mand for noget han ikke har gjort det er dig og din familie der burde have en dom for at hænge uskyldige ud
lone, 03-01-2022 23:58:27

Rettlelse/Disclaimer:

”at Overmark med næste hug offentliggør navnet på et børnehavebarn, der VAR den forurettede part i en efterforskning om seksuelle overgreb mod børn.”
Beklager!

Benjamin Lybech
Den ordblide lærer

Benjamin Lybech, 16-12-2021 00:28:24

Når Randers byråd ikke kan finde ud af at rydde op efter sig selv, så må den lille dreng (der dog pludseligt er blevet den voksne) - gøre det.
En politianmeldelse af Bjarne Overmarks angreb og chikane på en embedsmand er på sin plads. En sådan politianmeldelse, kan jeg trods alt godt formulere trods mine beskedne skriftlige kompetencer. Jeg behøver jo enligt ikke at vedhæfte selve den mail med personlige oplysninger (også af sundhedsmæssig karakter), som Bjarne Overmark meget ondsindet sendte rundt til gud og hver mand.

Bjarne Overmark har karakter af en lystløgner.
Lystløgner er groft skrevet, men ikke detsto mindre sandt. Det er i orden at skrive lystløgner, når det er et faktum, specielt når andre ikke tør sige det, eller måske lige frem dækker over det faktum.
Det kan det godt være at det er ubehageligt og ilde hørt, men det må jeg så tage på mine skuldre. Sådan er det jo ofte, når den lille dreng siger: ”kejseren ikke har noget tøj på”. Pinligt! Også pinligt at se på.

Helt konkret skriver og fortæller Overmark vidt og bredt om, at han, selveste Bjarne, kæmper for den lille, - den magtløse, - enhver der ikke kan forsvare sig selv. Bjarne Overmark kravler så højt op på sin piedestal, og videre højere op på ryggen af sin hvide hest, klar til at svinge sværdet mod uretfærdighed.
Alt denne anstrengelse føre dog alene til, at Overmark med næste hug offentliggør navnet på et børnehavebarn, der er den forurettede part i en efterforskning om seksuelle overgreb mod børn.
På mandag skal retten tage stilling til om, Bjarne Overmark har brudt sin tavshedspligt i denne sag. Men allerede nu kan vi se, at Overmark har brudt sit ord, og faldet fra sin hest helt ned i sølet.
Højt at flyve, dybt at falde.

Vi har én opgave. Vi har alle én opgave - uanset og du hedder Overmark, Lybech eller Nielsen. Vi SKAL passe på børn. Punktum. Vores egne og hinandens, for er barnet ikke lige præcis ”den lille”, og ofte magtløse i de voksnes forvirrende verden. Kan vores børn reelt forsvare sig selv mod den voksne, flere voksne eller et helt system?
Kan de blive hørt!? Er der nogen der lytter?

Benjamin Lybech
Den ordblide lærer
Benjamin Lybech - Den ordblide lærer, 16-12-2021 00:24:28


Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
Indtast
bogstaverne:
ÆØÅ
  - dette er for at undgå spam.

© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Debat

Læserbrev: Byrådsmøder med plads til forbedring
Læserbrev: Byrådsmøder med plads til forbedring
Debat
Læserbrev: Hvornår vil man undskylde for den tortur, man har udsat danskerne for?
Læserbrev: Hvornår vil man undskylde for den tortur, man har udsat danskerne for?
Debat
Læserbrev: Nu er det officielt! Danmark har fået en ny statsreligion
Læserbrev: Nu er det officielt! Danmark har fået en ny statsreligion
Debat
Læserbrev: Pharmakia
Læserbrev: Pharmakia
Debat
Læserbrev: Testosteron og mental load
Læserbrev: Testosteron og mental load
Debat
Læserbrev: Ældre og ADHD
Læserbrev: Ældre og ADHD
Debat
Læserbrev: Nikotinfri ungdom - en god sag for Randers Kommune
Læserbrev: Nikotinfri ungdom - en god sag for Randers Kommune
Debat
Læserbrev: Russisk roulette for at være en god samfundsborger
Læserbrev: Russisk roulette for at være en god samfundsborger
Debat
Læserbrev: Politisk garanti - havnen sejler på en bølge af fremgang
Læserbrev: Politisk garanti - havnen sejler på en bølge af fremgang
Debat
Læserbrev: Afrikanske dyr i Nordnorge
Læserbrev: Afrikanske dyr i Nordnorge
Debat
Tilbudsaviser og magasiner m.m:
Regionale nyheder