Annonce
Del på Facebook   Print siden

Debat: Kære Mia Wagner - tillykke med posten som digitaliseringsminister

Debat
Mandag 27. november 2023 kl. 12:00

Debat: Kære Mia Wagner - tillykke med posten som digitaliseringsminister

Indsendt af: Lene Bang

Debat: Kære Mia Wagner - tillykke med posten som digitaliseringsminister

Vi hører, at Danmark er et foregangsland på digitaliseringsfronten. Alle skal kunne agere digitalt, for så bliver verden meget nemmere og hurtigere.

Og nu kommer så også den digitale ID tegnebog, så ALT bliver samlet et sted. Sundhedsoplysninger, bevægelsesmønstre og økonomiske transaktioner. Naturligvis 100% diskret og sikkert. Og det er jo dejligt. Og fuldstændig frivilligt. Og det lyder jo godt, så længe strømmen ikke går.

Problemet er desværre bare, at det er svært at stole på det med frivilligheden. Vi så det under coronaen, hvor det også var frivilligt at lade sig "vaccinere" og risikere en masse bivirkninger.

Men hvis man ikke "udviste samfundssind" og stak armen frem, selvom man ikke havde lyst, måtte det godt være besværligt, som statsministeren sagde. Og det blev det, for hvis man nægtede, risikerede man hele samfundets onde øjne og måske sit job. Og lige pludselig, fra den ene dag til den anden, blev de ellers så frihedselskende danskere en nation af stikkere.

Ligesom med Mit ID. Hvis man nægter, bliver man ramt i voldsom grad, for det er meget vanskeligt at agere i samfundet uden. Og så må man efterfølgende se på, at Mit ID pludselig er blevet solgt til udlandet – hvad sker der så med vores data? Skal Macron (tæt forbundet med Rothschild) virkelig følge med i, hvor mange æbleskiver vi har spist, eller er der andre ting, han ikke behøver at vide?

Hvad sker der med vores data fra alle de mange "coronatests"? Næsten hele verdens DNA er blevet indsamlet og registreret. Ligger det til salg for den højestbydende? https://www.version2.dk/artikel/briters-data-til-kontaktopsporing-bliver-solgt-til-tredjepart

Alle er blevet tvunget til at få installeret et Smart Meter, som er et meget effektivt overvågnings- og kontrolvåben. Hvis man ikke ønskede overvågning og stråling, f.eks. hvis man er EHS-ramt, blev man tvunget til at få det installeret med fogedens og politiets hjælp. Det er fuldstændig uhørt, at vi i Danmark skal kunne tvinges til at få installeret uønsket teknologi. Tvang hører ikke hjemme i vores "frie" land. https://www.mayday-info.dk/du-skal-have-installeret-smart-meter-eller-skal-du/

Jeg var til et event i Digitaliseringsstyrelsen på Folkemødet på Bornholm. Her holdt man 3 foredrag på samme dag: l. Om hvordan man havde store problemer med datasikkerheden. 2. Hvad man skulle gøre ved det. 3. Hvordan man får endnu, endnu, endnu mere samkørsel af data, uden at befolkningen gør alt for meget vrøvl.

Kontanterne er i fare. De nævner det "tilfældigvis" i TV. Folk er vænnet af med at bruge dem (nogle er), men de er stadig frie penge i et mere og mere overvåget samfund. https://steigan.no/2023/11/tidligere-blackrock-forvalter-digital-sentralbankvaluta-vil-skape-en-fengselsplanet/

Jeg håber, at du vil stå op for vores ret til privatliv (selvom Klaus Schwab og Ida Auken siger: You will own nothing, have no privacy, and be happy). Vi er med lynets hast på vej ind i et meget mørkt kontrol- og overvågningssamfund ligesom i Kina, hvor et pointsystem baseret på den digitale wallet bruges/misbruges til totalovervågning af alle borgere og kontrol med, at de ikke forlader deres "distrikt", alt hvad de bruger deres løn på og om de har fået de krævede "vacciner".

Overvågning i det offentlige rum er at sammenligne med det der foregår i et diktatur. Vi groomes til at synes det er godt, at man kan fange en forbryder på kameraet, så vi selv skal råbe på mere overvågning. Overvågning giver frihed, sagde Nick Hækkerup. Så nu bliver alle betragtet som mistænkte forbrydere. Er det overhovedet lovligt at overvåge nogen, der ikke har givet tilladelse? Hvad sker der med de indsamlede data? Kan de sælges til tredjemand? Men selvom vi ikke har noget at skjule overfor vores myndigheder, diverse kommercielle interesser, Putin, Zelinsky, eller andre, som også har købt Pegasus software https://en.wikipedia.org/wiki/Pegasus_(spyware), vil man måske godt have lidt privatliv i fred. Hvor stor en myndighed skal man være for at loven om stalking ikke skal overholdes?

Og nu vil EU også have, at man skal registrere hver en bevægelse, man foretager sig på arbejdet. Den sidste rest af arbejdsglæde bliver taget fra en, når man behandles som en lønslave:

https://www.dr.dk/nyheder/penge/stempeluret-er-paa-vej-tilbage-nye-regler-kan-betyde-du-skal-stemple-ind-og-ud-paa

Nu står WHO klar med pandemitraktaten, som giver uhindret adgang til vores kroppe. Det bliver svært at gemme sig for deres medicinske "foranstaltninger", som nu ikke længere er frivillige.

Der skal kæmpes for vores frihed, for den er voldsomt under pres af store kræfter, som hellere vil styre og diktere os, end at lade os leve vores liv i fred. Men friheden er det bedste guld, en arv, vi skal give videre til vores børn og børnebørn.
Kommentarer til artiklen:
Da Mia Wagner læste mit brev gik det ud over hendes helbred, og hun blev nødt til at sygemelde sig. Jeg har derfor sendt det til digitaliseringsvikaren Stephanie Lohse, og afventer et svar.
Lene Bang, 01-12-2023 18:27:42

Tak, så fint sat sammen!......
Husk at bruge kontanterne.... :-)...
Jimmi Roger Pedersen, 29-11-2023 13:32:36

Dejligt at høre nogle sandheder, man normalt ikke hører.
Asger Nielsen, 28-11-2023
asger nielsen, 28-11-2023 16:50:20

Tak for et indlæg, der rammer plet på den frygt, jeg som pensionist i DK ikke havde forventet at skulle udsættes for. Samtidig fortæller min fornuft mig, at de "Kina tilstande" ikke kommer her. Dertil er vi for oplyst et land med fornuftige, ansvarlige mennesker til at passe på os.
Desværre har jeg måttet sande, der er ved at være langt imellem de ansvarlige politikere, der tænker borgeren først.
Så jeg siger NEJ TAK - det bliver over mit lig med frivillig tvang af MitID, EUI, Vacciner, CBCD, WHO, WEF, EU, det danske "Folke"ting m.m.fl.
Kære Mia Wagner, jeg håber du vil påtage dig opgaven og gøre Danmark til igen at være et trygt sted at være.
Britta Petersen, 28-11-2023 09:39:39

Lad os alle stemme via mitid om vi ønsker mere eller mindre kontrol og overvågelse og lad os få direkte demokrati så vi alle kan stemme på de lovforslag der fremføres.
Tonny W, 27-11-2023 23:28:19

Bragende godt. Du skulle ta og høre efter, Mia Wagner! Når uligheden og undertrykkelsen bliver for tydelig, ender det i blodbad. Hver gang! Så hvis side er du på???
Pernille Grumme, 27-11-2023 23:23:32

Tak for et uhyre velvervejet og velargumenteret indlæg i forhold til underminering af vores, og de kommende generationers, grundlæggende/medfødte rettigheder.
Lad os håbe at gode kræfter i Folketinget har set de røde lamper blinke - og gør en forskel, i vores interesse
John Krøll, 27-11-2023 19:15:46


Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
Indtast
bogstaverne:
ÆØÅ
  - dette er for at undgå spam.

© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Debat

Læserbrev: En molbohistorie af Lene Bang
Læserbrev: En molbohistorie af Lene Bang
Debat
Læserbrev: Fremtiden er grøn - også for landbruget
Læserbrev: Fremtiden er grøn - også for landbruget
Debat
Læserbrev: Så kom Svarer-rapporten, hvad nu...
Læserbrev: Så kom Svarer-rapporten, hvad nu...
Debat
Læserbrev: Velfærdslisten svang lidt for meget med pisken over for forvaltningen forud for ekstraordinære udvalgsmøde
Læserbrev: Velfærdslisten svang lidt for meget med pisken over for forvaltningen forud for ekstraordinære udvalgsmøde
Debat
Debat: Er Nordic Waste ikke en af de store opgaver som skal løses i fællesskab, eller er det en politisk cirkusplads?
Debat: Er Nordic Waste ikke en af de store opgaver som skal løses i fællesskab, eller er det en politisk cirkusplads?
Debat
Læserbrev: Den etiske afgift
Læserbrev: Den etiske afgift
Debat
Læserbrev: Er den nye Randers Havn en dødssejler?
Læserbrev: Er den nye Randers Havn en dødssejler?
Debat
Læserbrev: Klimasikring og nytteprincip - Klimabroen og dæmning er i strid med Lov
Læserbrev: Klimasikring og nytteprincip - Klimabroen og dæmning er i strid med Lov
Debat
Læserbrev: Nordic Wastes ejere er miljøsynderen - det er indiskutabelt!
Læserbrev: Nordic Wastes ejere er miljøsynderen - det er indiskutabelt!
Debat
Læserbrev: Cirkus Klimabroen
Læserbrev: Cirkus Klimabroen
Debat
Tilbudsaviser og magasiner m.m:
Regionale nyheder