Del på Facebook   Print siden

Buchwalds hus får nye beboere

Torsdag 17. august 2017 kl. 08:00

Buchwalds hus får nye beboere
Fra 9. oktober kommer der igen nyt liv i en af Randers’ ældste bygninger på adressen Vestergrave 48, Randers. Det bliver med et friskt ungt pust.

Josephine og Casper på hhv. 23 & 27 år skriver sig ind på listen af personer, som i mere end 165 år har sat præg på huset. Med sig tager de Caspers virksomhed “No. 1 Hardball”. Butikken flytter ind i stueetagen, mens 1. salen udgør den private del.

Det er vigtigt for begge, at man i indretningen respekterer husets sjæl og historie, men samtidig gør opmærksom på, at det er unge mennesker som flytter ind.

No.1 Hardball åbnede for et år siden på Fuglebakken 1 på toppen af Mariagervej. Butikken åbnede som et supplement til “Kronjyllands Hardballbane” og har efterhånden vokset sig for stor til kun at huse en fysisk butik. Nu udvides der med en webshop og ambitioner om at ville mere.

Konceptet skiller sig ud fra konkurrenterne ved at have et skarpt fokus på vejledning og rådgivning, og det skal kunne mærkes fra start til slut.

No.1 Hardball bliver nu en mere fast bestanddel af byen, og det er håbet, at butikkens nye placering samt webshoppen vil hive endnu flere randrusianere med på hardballbølgen.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


Casper Wolff
Ejer og stifter
Privat tlf: 21 86 70 50
CVR 37139084


Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
Indtast
bogstaverne:
ÆØÅ
  - dette er for at undgå spam.

© Copyright 2021 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Butiksliv

Tilbudsaviser og magasiner m.m:


Regionale nyheder