-Klik venligst--

Del på Facebook   Print siden

Art Money på udstilling

Fredag 23. november 2018 kl. 21:00

Art Money på udstilling
Hanne Falk er ikke kun Art Money-kunstner, men spænder vidt med farverige malerier. Foto: Kurt Helge


BILLEDGALLERI Art Money og mange andre sprudlende kunstværker er på udstilling i Det Blå Rum ved Fru Hansens Gårdbutik i det gamle Drastrup Mejeri i denne weekend.

Det er Randers-kunstneren Hanne Falk, der udstiller. Hun er et af de omkring 200 danske medlemmer af organisationen Art Money, som omfatter 500 kunstnere i hele verden.

Filosofien med Art Money er, at man køber at stykke kunst i et bestemt format til en fast kurs, hvorefter kunstværket kan bruges som betalingsmiddel de steder, hvor man handler med og accepterer Art Money. Den lille sorte gris med den røde tryne kan også gøre fyldest som f.eks. mandelgave til ham eller hende, som måtte være på slankekur. Den vil hele tiden holde sin værdi og være gangbar valuta, hvis man ønsker at skifte til anden kunst. Og så kan den – let presset – sige om ikke øf, så dog give et piv fra sig.

Hanne Falk er ikke kun Art Money-kunstner, men spænder vidt med farverige malerier fra spændende landsskabsfortolkninger til Kim Larsen-hyldest, og samtidig har en rig produktion af skulpturer i forskellige størrelser, som altså udstilles i weekenden i Drastrup, hvor man også kan møde kunstneren selv.

* Se BILLEDGALLERI på vor facebookside - klik her.

Af Kurt Helge.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
Indtast
bogstaverne:
ÆØÅ
  - dette er for at undgå spam.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

KulturRegionale, Nationale og Internationale nyheder
Nyhedsbrev
E-mail adresse:

Tilmeld
Frameld