Vil du vise dit lokalområde frem?

Torsdag 7. februar 2019 kl. 09:34

Vil du vise dit lokalområde frem?

Vil du vise dit lokalområde frem?
Turistchef Anne-Mette Knattrup.
VisitRanders har startet Randers Greeters, der skal være med til at give turister en helt lokal Randers oplevelse.

Som Randers Greeter (Greeter er engelsk og er en, der byder velkommen, red.) mødes man med gæster, der er nysgerrige på at vide mere om Randers eller som man deler interesse med. Det kan f.eks. være natur, historie, aktivt landsbyliv, lokale fødevarer og produkter, forfattere, digtere, kunstnere eller noget helt andet. Fokus er i første omgang alle de mange oplevelser, der findes udenfor Randers by, men alle er hjerteligt velkomne.

Turistchef Anne-Mette Knattrup forklarer:

"Turisterne er meget nysgerrige på hvordan, vi lever, bor, på hvad vi arbejder med, vores historie, kultur og natur, de lokale skikke og traditioner "localhood" kalder man det. Og det vil vi meget gerne give vores gæster mulighed for at opleve."

Som Randers Greeter skal du have lyst til at møde nye mennesker i små grupper på maks. 6 personer. Du bestemmer selv hvor, hvornår og om hvad, du vil mødes med gæster og kontakten foregår via Randers Greeters egen hjemmeside. En greeter arbejder frivilligt og gæsten betaler ikke for mødet. Et møde vil som oftest foregå til fods, men kan f.eks. også være på cykel.

Randers Greeters bliver en del af Global Greeters som den første destination i Danmark. Global Greeters finder du på flere end 150 destinationer på verdensplan herunder Paris, Sydney, Berlin, Wien og London.

* Har du lyst til at blive en del af Randers Greeters kan du læse meget mere på randersgreeters.dk, hvor du også kan tilmelde dig som Randers Greeter. Har du spørgsmål er du meget velkommen til at tage kontakt til Tina Degn ved VisitRanders på tlf. 86 42 44 77 eller på e-mail td@visitranders.com.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

-