Cykelhjelm reddede kvinde

Onsdag 6. februar 2019 kl. 11:15

Cykelhjelm reddede kvinde
Døgnrapport fra Østjyllands Politi onsdag den 6. februar 2019.

Tirsdag kl. 8.04 skete der et færdselsuheld på Bøsbrovej i Randers SV. En 39-årig mand drejede sin varevogn med trailer ind ad en indkørsel, men overså en 35-årig kvinde, der kom cyklende lige ud.

Kvinden røg ind under traileren og blev kørt til skadestuen med smerter i skulderen. Det kunne dog have gået en del værre, hvis kvinden ikke haft cykelhjelm på, da hun også blev ramt i hovedet. Hjelmen flækkede, men heldigvis slap hun umiddelbart uden hovedskader.

* Tirsdag kl. 12.23 blev en 32-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel og for at køre uden førerret, da han blev standset af en patrulje på Gyldenlakvej i Randers NØ.

* Tirsdag kl. 15.52 skete der et færdselsuheld i Bredstrupsgade i Randers C. En 87-årig mandlig bilist foretog et venstresving ind på en parkeringsplads, men overså en 65-årig kvindelig cyklist, der kom cyklende ligeud. Kvinden væltede men kom umiddelbart ikke alvorligt til skade ved sammenstødet.

* Tirsdag kl. 16.40 blev en 27-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel og for at køre uden førerret, da han blev standset af en patrulje på Lucernevej i Randers NV.

Den mobile politistation i Havndal
De to betjente Niels og Lars kører i dag til Havndal med den mobile politistation. Her er der mulighed for borgerne til at få en snak med politiet om deres arbejde, og evt. fortælle lidt om, hvad der sker i byen.

Betjentene er klar i Havndal fra ca. kl. 14-18 – dog med forbehold for, at der bliver akut brug for dem et andet sted.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

-