En ternet Ninja tidligt på den

Torsdag 6. december 2018 kl. 06:58

En ternet Ninja tidligt på den
Filmen følger teenageren Aske, der får en Ninja-dukke af sin onkel Stewart, da han vender hjem fra Thailand.
Skal du til forpremiere? Ved to forestillinger vil der være et par extra overraskelser. Ternet Ninja er en animeret filmatisering af Anders 'Anden' Matthesens populære børnebog af samme navn.

Filmen følger teenageren Aske, der får en Ninja-dukke af sin onkel Stewart, da han vender hjem fra Thailand.

Dukken viser sig i midlertidig at være levende, dødsens farlig og besat af tanken om retfærdighed og blodhævn over for manden, som ejer fabrikken, som den er lavet på. Den Ternede Ninja hjælper Aske med hans problemer, og drengen lover til gengæld at hjælpe dukken, uden helt at vide, hvad det indebærer.

Det er komikerens anden animationsfilm efter den succesfulde Terkel I Knibe, og denne gang har Anders Matthesen både skrevet, instrueret og lagt stemme til filmen. Flere kendte karakterer fra netop Terkel i Knibe optræder også i den nye film.

Filmen har normal premiere tirsdag den 25. december.

* 16. december kl. 13.30 og mandag den 17. december kl. 19.00, forpremiere, Ternet Ninja, Nordisk Film Biografer i Randers.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.