Første spadestik til ombygning i Mellerup

Tirsdag 4. december 2018 kl. 16:49

Første spadestik til ombygning i Mellerup
Socialudvalgsformand Charlotte Broman Mølbæk og en ung fra stedet, Phillip Thomsen, førte spaden.


Første spadestik til ombygning i Mellerup
Socialudvalgsformand Charlotte Broman Mølbæk (SF).
Specialindsats for Børn & Unge - Mellerup (tidligere Mellerup Skolehjem) tog mandag hul på ombygning mv. Socialudvalgsformand Charlotte Broman Mølbæk (SF) og en ung fra stedet, Phillip Thomsen, førte spaden.

"Jeg er glad for, at vi har muligheden for at følge med tiden og få vores bygninger renoveret. Der er tale om bygninger, der har været brugt i mange år, hvilket de også bærer præg af. Med denne ombygning får vi et bedre og mere tidssvarende tilbud til vores børn og unge," sagde socialudvalgsformand Charlotte Broman Mølbæk.

Spadestikket blev taget mellem to nuværende bygninger, Fiskerhuset og Lodshuset, som skal bygges sammen til én enhed og samtidig renoveres og moderniseres. Derudover får Hovedbygningen får en elevator centralt i bygningen, som skal forbedre tilgængeligheden til klasselokalerne. Endelig indeholder ombygningen også en ny hestestald til de fem heste på stedet som bruges i specialindsatsens arbejde.

Samlet set løber ombygningens tre dele op i 5,6 mio. kroner. Byggeriet er en del af Randers Kommunes boligplan for socialområdet, som har til formål at fremtidssikre boliger for handicappede, psykisk sårbare og meget udsatte borgere.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

-