Nick Zimmermann og udlændingepolitikken

Tirsdag 4. december 2018 kl. 15:23

Nick Zimmermann og udlændingepolitikken
Helle Nielsen, Sennelsgade 6, 8900 Randers - folketingskandidat, Enhedslisten Randers.
LÆSERBREV Helle Nielsen, Sennelsgade 6, 8900 Randers - folketingskandidat, Enhedslisten Randers.

Nick Zimmermann, byrådsmedlem for Dansk Folkeparti, har tydeligvis gjort udlændingestramninger til sin mærkesag. I hvert fald er han udkommet med hele 4 debatindlæg på en måned i netavisen RANDERSiDAG.dk.

I første debatindlæg er emnet grænsekontrol. Den skal styrkes, for det virker. 6000 ulovlige indvandrere er blevet afvist ved grænsen. Ja, det er muligt, at Danmark har kunnet undgå flygtningestrømme, men det betyder altså ikke, at flygtninge er holdt op med at flygte. For der er stadigvæk katastrofer og krig rundt omkring. Nu tager de tager bare andre ruter. Eller de bliver standset i f.eks. Tyrkiet eller Grækenland. Her kan de så leve under meget kummerlige forhold.

Der er blevet brugt ca. 268 mio. kr. på grænsekontrol. De penge går fra vigtigere politiopgaver som f.eks. indbruds- og voldssager. Grænsekontrol er ren symbolpolitik.

I debatindlæg nr. to vil Zimmermann sætte en stopper for spontant asyl. Grunden skulle være, at udlændinge fra ikke vestlige lande er overrepræsenteret i kriminalstatistikkerne. Ja, men måske har det sine årsager. Det kan være, at far og mor er traumatiserede af krigen og dermed ikke har overskud til at opdrage børnene. Mange flygtninge har lav arbejdsmarkedstilknytning og dermed lav indkomst. De fleste flygtninge kan ikke leve af den lave integrationsydelse. Ydelsen skal nu sænkes yderligere. Vil det fremme integrationen og mindske kriminaliteten?

I debatindlæg nr. 3 er Zimmermann utilfreds med Inger Støjberg. Hun strammer ikke nok! Hun vil underskrive FN’s migrationspagt, som vil tillade øget indvandring og give et mere multikulturelt samfund. I Enhedslisten mener vi, at målet må være et multikulturelt samfund, hvor forskellige kulturer eksisterer side om side. Dansk Folkeparti ønsker et lukket samfund med grænsekontrol, for kun på den måde, kan vi bevare de danske værdier.

I debatindlæg nr. 4 vil Zimmermann have afskaffet de såkaldte bede-rum på uddannelsesinstitutionerne. Igen har Dansk Folkeparti bevæget sig ud i noget symbolpolitik. For ud af 1000 uddannelsesinstitutioner er det kun 2 pct., der har bede-rum.

Jeg venter spændt på de næste debatindlæg fra Zimmermann. Kommer de til at dreje sig om de kommende planer om at oprette et udrejsecenter på øen Lindholm? Nu skal bygningerne selvfølgelig lige først renses for giftige kemikalier fra virusforskning. Og man skal også lige have fundet ud af, hvor dyr og hvor få færgeafgange, man kan tillade uden, at det kommer i strid med dansk ret og Europæiske menneskerettighedskonventioner. Men mon ikke Inger Støjberg finder en løsning på det?

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

-