Indsatsen for ordnede forhold på arbejdsmarkedet styrkes

Tirsdag 4. december 2018 kl. 13:08

Indsatsen for ordnede forhold på arbejdsmarkedet styrkes
Claus Kvist Hansen, Byvangen 81, Horsens - medlem af Folketinget for DF (Randerskredsen).
LÆSERBREV Af Claus Kvist Hansen, Byvangen 81, Horsens - medlem af Folketinget for DF (Randers sydkredsen). Ordfører for social dumping.

Som en del af den netop indgåede finanslovsaftale er regeringen og Dansk Folkeparti blevet enige om at prioritere indsatsen for ordnede forhold på arbejdsmarkedet. Derfor igangsættes og videreføres de initiativer, som bidrager til indsatsen for ordnede forhold. I 2019 afsættes der derfor 13 mio. kr. til Arbejdstilsynets arbejde og derudover er der afsat yderligere 2 mio. kr. til øvrige indsatser inden for området.

Et andet rigtig væsentligt delelement er en styrket indsats på tungvognsområdet. For Dansk Folkeparti har det været afgørende, at få tilført midler til at øge kontroltrykket. Derfor glæder det mig, at vi i 2019 afsætter 5 mio. kr., i 2020 og 2021 10 mio. kr. og i 2022 afsætter vi hele 15 mio. kr. Derudover er vi blevet enige med regeringen om, at vi i EU-regi skal dæmme op for systematisk snyd med cabotagekørsel, som i den grad er ødelæggende for det danske arbejdsmarked.

Og endelig er vi blevet enige om at igangsætte et fælles arbejde, der kan munde ud i nogle drøftelser blandt partierne bag aftalen om en styrket arbejdsmiljøindsats. Drøftelser, der skal finde sted i foråret 2019. Her skal vi blandt andet diskutere, hvordan vi kan sikre en stærk og flerårig indsats i perioden efter 2019. Så vi kan undgå flere kedelige sager, som den vi senest har set i Padborg, hvor chauffører var indlogeret under kummerlige forhold.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

-