Årets Street Food Festival er programsat

Onsdag 16. maj 2018 kl. 06:55

Årets Street Food Festival er programsat
Fra sidste års Street Food Festival. Foto: John Hyldahl


Årets Street Food Festival er programsat
Fra sidste års Street Food Festival. Foto: John Hyldahl
RANDERS UGEN Nord-& Sydamerika, Afrika, Europa, Asien, Mellemøsten og selvfølgelig Danmark er lige til at putte i munden, når der er Street Food Festival.

Der bliver masser af gode sager at vælge imellem på festivalen alle dage i Randers Ugen 2018 fra kl. 11.30.

Foruden den gode madoplevelse er der også udvalgte specialøl i hanerne, friskpresset juice, økologiske kaffeprodukter og meget mere.

Den Skaldede Kok – Carsten Olsen - deltager i festivalen med sin egen truck og har lovet TV–Køkken live alle hverdagene på skærmene i street food området.

Der kommer boder, madtrucks, overdækning, miljø og udsmykning, således den rette afslappede og hyggelige stemning bliver en del af oplevelsen.

Et nyt tiltag er et spisekuponhæfte til Randers Street Food Festival. Det indeholder 8 spisekuponer, som kan bruges i alle boder og madtrucks i hele Randers Ugen. Læs mere på www.randersfest.dk

Foruden Domens arrangementer arrangeres der gennem ugen jævnligt i området flere forskellige større og mindre arrangementer.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

-