Tag med fortællerne på vandretur i Hornbæk

Tirsdag 15. maj 2018 kl. 10:00

Tag med fortællerne på vandretur  i Hornbæk
Randersfortæller Vibeke Svejstrup. Foto: Mit perspektiv
Randers Fortællerne inviterer til en aften med fortællinger under åben himmel i unikke gårde og haver i Hornbæks gamle bydel.

Fortællerne står klar til at tage imod på P-pladsen ved Hornbæk Sognegård, Hornbæk Kirkevej 7, Randers NV, med klapstole og gode historier. Ikke historier om Hornbæk og Randers, men forunderlige og overraskende beretninger fra nær og fjern.

40 klapstole fordeles til deltagere, der har billet med lån af klapstol. Deltagere med billet og egen klapstol mødes også her. Billetterne er købt hos FOF Randers eller hos AOF Randers.

I samlet trop går turen derefter med klapstole under armene fra den ene stemningsfulde grønne plet, seværdige baggård eller smukke have til den næste. Undervejs fortælles spændende historier.

Fortællingernes aften byder på historier af mange slags. Der er folkeeventyr og beretninger med historisk strejf og et pust fra fremmede lande. Der er nutidige fortællinger og historier med dramatik og eftertænksomhed. Kort sagt: historier af mange slags, ikke Hornbæk-historier, men historier, der passer til områdernes, havernes og gårdenes mangfoldighed.

Randers Fortællerne har inviteret flere gæstefortællere med på vandringen i maj. Else Abrahamsen har taget turen fra Aarhus for at fortælle sin historie, og fra Viborg kommer Johs. Thomsen for at give sin historie liv og sjæl. Søren Erik Nissen har taget sin historie med i ærmet fra Ø. Bjerregrav, og han får følgeskab af Randers Fortællernes Ann-Louise Lauridsen og Vibeke Svejstrup, som begge har fundet deres mest finurlige fortællinger og fine yndlingshistorier frem.

* Onsdag den 30. maj præcis kl. 19. Billetter á 60 kr. - inkl. kaffe/te og kage samt evt. lån af klapstol - kan købes eller evt. bestilles hos FOF Randers, J. V. Martins Plads, tlf. 87 12 40 40 og hos AOF Randers, Odinsgade 4, tlf. 86 43 00 00.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.