Ny bestyrelse i Hjerteforeningen

Tirsdag 15. maj 2018 kl. 08:00

Ny bestyrelse i Hjerteforeningen
Formand Inge-Lise Christensen, Hjerteforeningen i Randers.
Der er endelig fundet en ny bestyrelse i Hjerteforeningen i Randers. Der er sat navne på på en ekstraordinær generalforsamling.

I februar afholdte Hjerteforeningen Randers generalforsamling, hvor 4 ud af 5 medlemmer af bestyrelsen valgte ikke at genopstille. Ved samme lejlighed fortalte skuespiller, TV-vært og foredragsholder Peter Mygind historien om, da hans hjerte stoppede.

Til alt held var der to, som meldte sig til bestyrelsen den aften, men da man skal være mindst fem personer for at danne en bestyrelse, og der derfor stadig var brug for flere frivillige kræfter, valgte Hjerteforeningen Randers at indkalde til en ekstraordinær generalforsamling.

De opfordrede i en e-mail til medlemmer af Hjerteforeningen i Randers Kommune, til at melde sig, for ellers ville konsekvensen blive, at Hjerteforeningen Randers var nødt til at lukke.

Det gav pote, og da den ekstraordinære generalforsamling fandt sted i Randers Sundhedscenter 3. maj, var opbakningen intet mindre end overvældende. Der mødte omkring 15 personer op, hvoraf seks var meget interesseret i at være frivillige i Hjerteforeningens bestyrelse.

Den nye bestyrelse organiserede allerede 7. maj det første bestyrelsesmøde, hvor de vigtigste opgaver var at konstituere sig og komme i gang med at planlægge efterårets aktiviteter - f.eks. Børnebørnenes Madværksted og aktiviteter på kommunens hjertestier.

Den nye bestyrelse
Formand Inge-Lise Christensen, næstformand Britt Cecilie Simpson, kasserer Lisbeth Degn Jørgensen, sekretær Cathrine Andreasen. Derudover Pia Brix Kristensen, Yvonne Dahl, Elin Randrup og suppleant Torben Povlsen.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

-