Midtbyen får et ansigtsløft

Tirsdag 15. maj 2018 kl. 06:00

Midtbyen får et ansigtsløft
Ikke alle gangarealer i midtbyen er lige kønne. Her er det ukrudt på Laksetorvet. Foto: John Hyldahl/RANDERSiDAG.dk


Randers Byråd holdt møde mandag 14. maj 2018. Her kan du læse om nogle af de beslutninger, der blev taget.

Fem svømmehaller beholder åbningstid foreløbigt
Der bliver ikke ændret på fem kommunale svømmehallers åbningstid i undervisningsåret 2018/19, har Randers Byråd besluttet på mødet den 14. maj. En reduktion af åbningstiderne var kommet på tale, fordi svømmehallerne skal rengøres bedre for at leve op til standarderne. Nu vil byrådet i stedet finde pengene til den ekstra rengøring et andet sted.

Beslutningen blev enstemmigt vedtaget. Læs mere - klik her.


Midtbyen får ansigtsløft
Randers Byråd har bevilget to millioner kroner til at rette skønhedsfejl i midtbyen. Blandt andet får bænke og belægningen på gangarealerne et løft, og så bliver der genplantet ni træer, så kunstværket "Randersspil" igen er komplet.

Beslutningen blev enstemmigt vedtaget. Læs mere - klik her.


Ny plan for udviklingen på psykiatriområdet
Byrådet har vedtaget Psykiatriplan 2018, der sætter rammen for udviklingen på psykiatriområdet i de kommende fire år. Planen betyder blandt andet, at der som supplement til øvrige faggrupper på psykiatriområdet, vil blive ansat flere såkaldte peer-medarbejdere - altså medarbejdere, der har personlige erfaringer med psykisk sårbarhed.

Beslutningen blev vedtaget med 28 stemmer for og 3 imod. Imod stemte Beboerlisten, Velfærdslisten og Enhedslisten. Læs mere - klik her.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

-