Tusindårsfalken lander i Randers

Tirsdag 15. maj 2018 kl. 05:13

Tusindårsfalken lander i Randers
Modellen af Tusindårsfalken er lavet af den lokale kunstner Peter Nielsen.
Tusindårsfalken er endnu en gang landet hos Nordisk Film Biografer i Randers.

Nordisk Film Biografer i Randers har som optakt til den nye Star Wars film "Solo: A Star Wars Story", fundet Danmarks største model af rumskibet "Tusindårsfalken” frem fra gemmerne.

Modellen er lavet af karton og er 135 cm lang og 95 cm bred, og er en del af en udstilling der omhandler den kommende Star Wars film, som er den 10. film i den populære serie.

Modellen er lavet af den lokale kunstner Peter Nielsen, der er selvstændig illustrator og uddannet indenfor reklamebranchen. Modellen blev oprindeligt lavet til premieren på "The Force Awakens" i 2015, og den bliver udstillet de næste 14 dage i biografen.

Filmen "Solo" handler om den unge Han Solo på hans første eventyr, hvor han bl.a. møder Chewbacca og Lando Calrissian. Det er altså en spin-off-film lige som "Rogue One." Det er første gang, at Han Solo bliver portrætteret af en anden skuespiller end Harrison Ford. Filmen er instrueret af Ron Howard, og på rollelisten ses bl.a. Alden Ehrenreich, Joonas Suotamo, Donald Glover og Emilia Clarke.

* "Solo" har premiere onsdag den 23. maj i både 2D og 3D, og mandag aften den 28. maj kan man opleve filmen i Level 7 med en spændende introduktion af Jacob Krogsøe, Randers Biblioteks filmekspert.
I premiereweekenden vil der udover flotte udstillinger også være udklædte stormtropper og jedier, som man kan blive fotograferet sammen med.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.