Røver med pistol truede sig til penge

Mandag 14. maj 2018 kl. 12:34

Røver med pistol truede sig til penge
Fra politiets døgnrapport mandag 14. maj 2018.

* LokalBrugsen på Amtsvejen i Gassum ved Spentrum blev søndag kl. 19.55 udsat for røveri. En mand i hættetrøje og bandana kom ind i butikken kort før lukketid og truede med en pistol i hånden personalet til at udlevere penge fra kassen. Herefter løb han ud med nogle tusinde kroner i kontanter og kørte fra stedet i en bil.

Gerningsmanden beskrives som:

• Dansk af udseende, talte dansk uden accent.
• 190-195 cm. høj.
• Iført sort hættetrøje, sorte bukser, sort/hvid bandana og sorte solbriller.
• Holdt en pistol i venstre hånd.
• Kørte mod nord i en bronzefarvet stationcar.

Østjyllands Politi hører meget gerne fra vidner, der har set manden eller bilen før, under eller efter røveriet. Oplysninger kan gives på tlf. 114.

---

Fodboldfan med hash smed tøjet
* En 26-årig mand, der søndag var i Randers for at se fodboldkamp, var så påvirket, at han endte med at tilbringe dagen på politistationen i stedet for på stadion.

Den meget berusede 26-årige blev kl. 12.00 fundet i besiddelse af hash og blev derfor sigtet og bortvist fra stadion. Kort efter vendte han dog tilbage og begyndte at tage sit tøj af, som han smed over hegnet ind til vagterne.

Et par bestemte betjente bad ham om at forlade stedet, men blev i stedet mødt af et "fuck jer". Det kostede den hidsige mand en anholdelse og en sigtelse for at forstyrre den offentlige orden.

Efter kampen - omkring kl. 14.00 - blev yderligere to mænd anholdt.
En 29-årig mand blev anholdt og sigtet for at forstyrre den offentlige orden, da han var aggressiv over for en vagt. En 22-årig mand blev anholdt og sigtet efter ordensbekendtgørelsen, da han forsøgte at hive fat i en vagt og en kvinde.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

-