Familien Sommer glæder sig til Gudenåløbet

Mandag 14. maj 2018 kl. 06:17

Familien Sommer glæder sig til Gudenåløbet
Familien Sommer ser frem til at træde i pedalerne sammen med familie og venner til Gudenåløbet.


Familien Sommer glæder sig til Gudenåløbet
Gudenåløbet ruller for sjette år i træk. Familien Sommer deltog også i 2017 sammen med bedsteforældre, onkler og kusiner. Turen vakte glæde også hos de yngste familiemedlemmer med korte ben og små cykler.

"Bakkerne er ikke højere, end at en hånd på ryggen kan give de yngste familiemedlemmer ekstra kræfter til at komme op. De vil jo gerne være en del af fællesskabet, så de klør på med stor entusiasme. Min søn på otte år glæder sig derfor til at deltage i år igen," siger Lasse Sommer.

Lasse Sommer er aktiv i mountainbikeklubben MTB Randers. Klubben opfordrer i år medlemmerne og deres familier til at deltage i Gudenåløbet:

"Gudenåløbet er et oplagt valg til sociale arrangementer, hvor motion og hygge er i højsæde. Ruten ruller igennem et fantastisk naturområde, hvor halvdelen af ruten er total fri for biler. Det gør løbet sikkert og trygt for de mange børnefamilier," siger Lasse Sommer.

* Gudenåløbet skydes i gang søndag den 10. juni klokken 13. med start og mål ved IFA's klubhus i Stevnstrup. Adressen er Stationsvej 34, 8870 Langå. Der køres 27 km med to pitstop med forplejning. Der er et tilmeldingsgebyr på 40 kroner for en voksen og 20 kroner for et barn under 10 år. * Tilmelding og betaling - klik her. Gudenåløbet arrangeres af Randers Cykelby i et samarbejde med idrætsklubben IFA i Stevnstrup.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


Kontaktinformation
Lasse Sommer, deltager i Gudenåløbet: 30117938
Christain Møller, arrangør, IFA Stevnstrup: 27220773
© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.