Brødrene Olsen på sporet til Banerock

Fredag 11. maj 2018 kl. 16:56

Brødrene Olsen på sporet til Banerock
På Banerock kam maan både være inde og ude. Foto: Kurt Helge


Brødrene Olsen på sporet til Banerock
Jørgen Lilleris, formand for styregruppen bag Banerock.
Kedlerne er ved at blive fyldt op, så BANEROCK-toget kan slippe dampen løs ved Purhushallen i Fårup. Brødrene Olsen kommer og spiller deres største hits foruden osen af Status Quo. Og så bliver festivalen pengeløs.

”Vi åbner portene kl. 14.00, og ser frem til en dejlig dag i selskab med mange glade festivaldeltagere”, siger Jørgen Lilleris, formand for styregruppen bag Banerock.

Programmet for årets festival har været på plads i et stykke tid, og scenen indtages af Blue Minds, 80’s INC., Brødrene Olsen, Østre Gasværk og Back In Black AC/DC. Programmet favner derved bredt, og der vil være musik for alles smag.

”Det er lykkedes os at skrive kontrakt med Brødrene Olsen, som vil give os en tur rundt i deres populære musikkatalog”, fortsætter Jørgen Lilleris.

Mon ikke vindersangen 'Smuk som et stjerneskud' fra melodigrand prix vil få publikum til at synge med for fuld hals.

”Når dørene åbnes, håber vi at se en masse glade publikummer, og vi kan garantere, at vi åbner med manér. Der er planlagt en speciel åbning, som ikke skal røbes her. Publikum opfordres til at møde op og se, hvad vi har fundet på”, siger formanden.

Der er tænkt på det yngre publikum
Igen i år vil der blive indrettet et område for børn, hvor der vil være en hoppepude. Det vil være muligt at få en gang ansigtsmaling, og netop nu forhandles om at få opstillet en 4 meter høj jukebox, hvor børnene kan muntre sig med MGP-sange i pauserne på den store scene.

I forbindelse med den store scene vil der blive underholdt med DJ-musik, hvor numrene vil rette sig mod den yngre generation.

Forplejning
På pladsen vil det være muligt at få lidt til ganen, både i form af pølser og andet spiseligt, og i form af drikkevarer.

”Vi rejser et telt, hvor det bliver muligt at sidde ned ved borde, og spise sin mad. Der vil være lækre burgere og sandwich, samt - naturligvis - en ristet pølse. Man kan få drikkevarer både med og uden alkohol, og i år har vi fået mulighed for at kunne sælge drinks i spiseteltet”, siger Jørgen Lilleris.

Vil man hellere sidde ude, vil det kunne lade sig gøre ved de opstillede borde og bænke.

Banerock bliver pengeløs
På festivalpladsen ved Purhushallen, vil det ikke være muligt at betale med penge i de forskellige boder, festivalen er blevet pengeløs.

”I år har vi valgt at gøre vores festival pengeløs, så der kun kan betales med værdibilletter”, siger Jørgen Lilleris.

”Vi har valgt denne løsning for at undgå for mange penge på selve pladsen. Der kan købes værdibilletter i vores kontorvogn ved indgangen. Værdien på billetterne er 15 kr. og alle priser er afstemt efter det,” fortsætter formanden.

I kontorvognen sælges der også indgangs-armbånd, som skal bæres på pladsen. Det er muligt at betale med kort, Mobil-Pay og kontanter.

I’m in the army now blev et verdenshit med Status Quo tilbage i 1986. Tidligere i denne artikel er nævnt hvilke bands der kommer på scenen, men det er lykkedes styregruppen bar Banerock, at få endnu et band presset ind i programmet.

”Vi har fået tilbudt en Status Quo kopiband af vore booking firma, og vi siger da ikke nej tak til sådan et tilbud, så i år vil der være 6 navne på plakaten”, fortæller Jørgen Lilleris.

* Banerock sætter i gang på sportspladsen ved Purhushallen, lørdag den 2. juni 2018, hvor dørene åbnes kl 14.00. Billetter kan købes via Banerock.dk, eller på Banerocks Facebook side.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.