Ugeaviser i bundter efterladt på Fladbrovej

Fredag 11. maj 2018 kl. 09:55

Ugeaviser i bundter efterladt på Fladbrovej
Alle disse ugeaviser i bundter er efterladt på Fladbrovej.


Ugeaviser i bundter efterladt på Fladbrovej
Aviserne er mærkede og adresserede, men de er ikke bragt ud.
Mange påpeger jævnligt på bl.a. facebook, at de ikke får de gratis ugeaviser. En del af dem er efterladt i Hornbæk.

Der er smidt en masse ugeaviser/reklamer i grøften ved Fladbrovej 69, Hornbæk. Det ser ikke godt ud og er noget svineri, skriver Kirsten Andersen, Hornbæk, i en mail til RANDERSiDAG.dk

Kirsten Andersens reaktion kommer i kølvandet af et læserbrev, RANDERSiDAG.dk bragte forleden, hvori afsenderen netop undrede sig over, at ugeaviserne ikke nåede hans postkasse. Det er at snyde læserne, men så sandelig også annonccørerne, som har betalt for at nå ud til læserne.

Jørgen Andersen, Stenaltvej 6, Randers, skrev i sit læserbrev 11. maj:

Ugeaviserne Randers Onsdag og Din Avis reklamerer med, at de udkommer til alle husstande i hele Randers by og Randers opland i 40-50.000 eksemplarer.

Det er imidlertid en sandhed med modifikationer, idet vi er en bydel, Dronningborg, der ikke modtager de to ugeaviser og ikke har gjort det igennem mere end to måneder.

Vi har gennem hele perioden gang på gang forsøgt at gøre opmærksom på de manglende ugeaviser med adskillige henvendelser. Hele ni gange har jeg henvendt mig med en klage.

Tre gange til omdelerfirmaet Budnet samt tre gange til hver af de to ugeavisers redaktioner. Alle lover at tage sig af sagen og sørge for, at ugeaviserne kommer fremover.

Tilsyneladende tager hverken Budnet eller ugeaviserne imidlertid ikke sagen alvorligt nok.

Her tænker jeg mest, at det er synd for de annoncører, der betaler i dyre domme for at få deres budskab ud til os forbrugere. De må føle sig alvorligt snydt, når de betaler for noget, som de slet ikke får. Ligeledes bliver vi som forbrugere også snydt, når vi går glip af annoncørernes tilbud.

Hornbækorgerne ved nu, hvor deres ugeaviser kan være havnet. Hvor Jørgen Andersens aviser er blevet af i Drnningborg, er uvist.

Har du heller ikke fået ugeaviserne som lovet?

Af RANDERSiDAG.dk

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.