Annonce
Urmager Randers

Urmager Randers

 

Herunder finder du urmagere i Randers og omegn

City Ure

Mørup Ure-Guld

Østjysk Ur-Service

Vibholm guld og sølv

Houmedens Guld - sølv - ure

 

Har du nogensinde prøvet at være hos en gammeldags urmager? Urmageri er et ældgammelt erhverv, der er hårdt presset af nutidens digitale ure bl.a. igennem smartphones, der er den helt store konkurrent til de gammeldags armbåndsure. Måske netop af den grund har urmageri fået et endnu mere specielt ry igennem tiden.

 

Nutidens urmagere slår sig ofte sammen med smykkeforretninger, og du kan derfor ofte finde både ure og smykker i selv samme butik - ligesom du også kan få begge ting repareret samme sted. Det er praktisk både for dig som kunde og for de to erhverv, der på den måde kan udnytte hinandens potentiale.

 

Selvom du måske også i højere grad i dag gør brug af dit digitale ur på mobilen, så har du helt sikkert også et betydningsfuldt ur i gemmerne, som har en helt særlig værdi for dig. En urmager i Randers kan derfor bl.a. hjælpe dig med at vedligeholde det, så du kan få glæde af det i mange år fremover.

 

Hvad kan en urmager i Randers gøre for dig?

Faktisk vil du blive overrasket over, hvor mange forskelligartede opgaver en urmager kan hjælpe dig med at få løst:

 

 • Reparation af digitale og mekaniske ure - du kan få hjælp til at få repareret dit ur uanset om det drejer sig om en digital eller gammeldags, mekanisk model. Faktisk så kan der være meget tid at spare, når du overlader ’diagnosticeringen’ til en professionel urmager, der nemt og hurtigt kan finde frem til, hvor problemet ligger. Hvis der er tale om et dyrt ur eller et ur med en særlig værdi for dig kan prisen for en reparation snildt overkommes.
 • Vurdering af ure - har du et gammelt og antikt ur, som du egentlig gerne vil have vurderet? Det kan være umådeligt svært at gøre på egen hånd, da det kræver en bestemt ekspertise og føling inden for faget. En urmager kan dog være behjælpelig med dette, så du kan få fastsat en pris og måske få solgt dit ur.
 • Serviceeftersyn - for at holde dit ur i topform kan din urmager give det et serviceeftersyn med lidt kærlighed. Et eftersyn indebærer ofte en rensning, smøring og præcisionsoptimering af dit ur. Samtidig kan få poleret overfladen på din urkasse, så det skinner som nyt igen.
 • Udskiftning af batteri - du kan få udskiftet batteriet til alle slags ure, og din urmager kan hjælpe dig med at finde det helt rette.
 • Køb og salg af ure - du finder en lang række forskellige ure i varierende prisklasser, så du frit kan vælge på alle hylder og finde frem til dit kommende drømmeur.

 

Reparation på værksted eller i marken

En urmager er kendt for at arbejde i forskellige miljøer og kan derfor varetage opgaver både på værkstedet og ude i felten:

 

 • Værkstedsarbejde - drejer det sig om et lille ur, kan du altid indlevere hos din urmager, som vil beholde det og kigge på det på sit værkested. Her drejer det sig primært om armbåndsure eller andre former for små, flytbare ure.
 • Ude i felten - har du et stort ur, der skal have en hånd - her gælder det fx rådhusure eller et tungt bornholmerur, som ikke lige sådan er til at flytte, så kan din urmager komme ud til dig og undersøge sagen nærmere.

 

Køb et ur og glæd din nærmeste

At give et ur i gave er en lige så fin gestus som at give et elegant smykke. Et ur er både en praktisk gave, og så kan din modtager samtidig bære det som et flot tilbehør til både hverdags- og festbrug:

 

 • Til særlige lejligheder - du kan give et ur i gave til mange forskellige lejligheder alt lige fra bryllup og konfirmation til færdiggjort studentereksamen. Det smarte ved at give et ur i gave er, at det altid falder i god jord uanset køn, og der findes mange flotte ure til både mænd og kvinder.
 • Forkælelse af kæresten - din kæreste vil uden tvivl værdsætte en skøn gave, og uanset hvad lejligheden dertil måtte være, så kan du være sikker på, at din urmager kan hjælpe dig med at finde noget, der vil falde i god jord.
 • En gave til manden, der har alt - det kan være umådeligt svært at finde en gave til manden, der har alt, og her kan et ur være dit bedste bud på en både praktisk og elegant gave, hvad enten det er til din kæreste, bror eller far.

 

Gode råd til at finde en god urmager nær dig

Det kan være svært at skulle finde en urmager, der lige op til dine krav og forventninger, når du søger i blinde. Men der er faktisk en række gode forholdsregler, som du kan tage, når du skal være på udkig efter din kommende samarbejdspartner i Randers eller omegn:

 

 • Erfaring - erfaring behøver ikke entydigt at være betydende med, at du finder en god urmager, og du kan helt sikkert finde dygtige lærlinge og urmagere med mindre erfaring. Men målt på ekspertise og finesse så følger der helt sikkert store fordele med erfaringen, som gør din urmager endnu dygtigere og mere effektiv med at udføre arbejdet.
 • Pålidelighed igennem kundeanmeldelser - på internettet kan du undersøge de forskellige urmageres anmeldelser. Her kan du blive klogere på deres ry og omtale i dit nærområde, og det kan hurtigt give dig et fingerpeg om, hvem der er den bedste ifølge kunderne selv.
 • Anbefalinger fra dine nærmeste - måske kender du allerede nogen, der gør brug af en dygtig urmager i Randers? Du kan jo prøve at spørge din omgangskreds ad, for du får altså bare ikke en mere pålidelighed anbefaling end den, du kan høste fra din familie eller dine venner.

Tilbudsaviser og magasiner m.m:
Regionale nyheder