Tatovør Randers

Tatovør Randers

 

Herunder finder du tatøverer i Randers og omegn

Nordic Tattoo

Scandinavian Art

 

Skal du have tegnet en ny tatovering? Så skal du have fat i en god tatovør, der kan give dig den fedeste tusch. Hvis du endnu ikke har fundet den tatovør, som du vil gå til, så kan det tage lidt tid, for du skal nemlig finde nogen, der kan give dig lige præcis den tatovering, som du vil have.

En god tatovør skal nemlig både gøre dig tryg ved at være under nålen, og så skal de også kunne give dig din drømmetatovering.

Heldigvis er der flere tatovører i Randers at vælge i mellem, så du kan sikkert også finde dit ”match”.

Hvordan finder man den rette tatovør i Randers?

En tatovering er en permanent installation på din krop. Den vil være der for altid. Derfor er det måske ikke den bedste idé bare at sætte sig i tattoobriksen og håbe på det bedste. Du bør finde en tatovør, som du efter overvejelse tør sætte din lid til.

For at vælge den rette tatovør i Randers kan du selvfølgelig besøge forskellige tattoo shops. Så kan du få mange vigtige indtryk, som kan hjælpe i dine overvejelser.

Du kan blandt andet se med egne øjne:

  • Om der er god hygiejne
  • Om du ville kunne føle sig tryg der
  • Og hvordan tatovørens stil er

Det med renligheden er naturligvis meget vigtigt, når man arbejder med nåle. Der skal være gode sanitære forhold, så du ikke risikerer at få infektioner. Blandt andet hepatitis er nemlig en lidelse, der kan opstå, hvis man deler nåle med en, der er smittet. Det vil sige, at hvis ikke din nål er godt nok desinficeret, så er der altså en risiko.

Heldigvis kan du nemt finde en tatovør i Randers med de hygiejniske forhold helt på plads, og det tjekker sikkerhedsstyrelsen også jævnligt op på. Du kan faktisk også finde et register på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside, hvis du vil være sikker på, at din tatovør er lovlig.

Du skal også føle dig tryg ved din tatovør, især hvis det er første gang, du skal under nålen, for det kan gøre ondt. Det vil du sikkert hurtigt kunne mærke, om du er, hvis du netop besøger din tatovør på forhånd.

Vælg en tatovør i Randers efter din smag

Endelig skal du altså finde en tatovør, hvis stil falder i din smag. En tatovering er som bekendt permanent, så det er vigtigt, at du får en tatovering, som du kan lide.

Måske ved du for eksempel allerede, at du vil have en rose. Det er en klassisk og tidløs tatovering, som mange bærer på, fordi den er både smuk, og så har den en symbolsk værdi. Måske kender du endda en eller flere, der har en tatovering af en rose.

Men hvis du lige tænker dig om, så er alle tatoveringer af roser ikke ens.

Der findes nemlig mange forskellige stilarter, når det kommer til tatoveringer. Det kan for eksempel være:

  • Realistisk
  • Traditionelt
  • Neotraditionelt
  • Akvarel
  • Cartoon

Det er måske ikke alle tatotører i Randers, der mestrer alle de forskellige stilarter. Derfor kan det altså være en god idé at vælge din tatovør ud fra deres stilart. Det kan du gøre ved at se på deres andre værker. Du vil ofte kunne finde et portfolio på deres hjemmeside, ved indgangen til deres shop eller endda på sociale medier som Instagram og Facebook.

Når vi taler om stilarter inden for tatovering, så er det måske også værd at nævne tribal tattoos, som dem man finder overalt på kloden fra Polynesien til Grønland, hvor de igen ser en voksende popularitet. De er beundrede af mange, fordi de er flotte, og fordi de bærer utroligt meget symbolik. Faktisk så meget at de ofte bærer på den enkeltes livshistorie.

Selvom nogle etniske danskere også har tribal tattoos, så er det et kontroversielt valg, fordi nogle mener at det er kulturel appropriation, hvis man ikke er etnisk polynesier, grønlænder eller af et andet folkeslag med denne tradition. Det er godt at tænke over, inden man få en tatovering.

På den måde er der altså meget at overveje, inden du lægger dig under nålen. Det korte af det lange er, at du skal have en tatovering, du elsker, og som du vil kunne stå inde for resten af livet.

Pleje af din tatovering

Når du så har fundet din tatovør i Randers, og I har fundet frem til et motiv og en dato, så skal du bare glæde dig til at få din tatovering, og forberede dig på hvordan du bedst tager dig af din tatovering.

Der er både ting, du bør gøre, før du skal under nålen, og ting, som du bør gøre, når du har fået din nye tusch.

Inden du skal tatoveres, skal du tage dig godt af det område på din krop, som skal tatoveres. Du skal være god ved huden ved ikke at udsætte det for hverken sol eller skrappe hudplejeprodukter. Derudover skal du ikke barbere dig på stedet, i tiden op til at du skal tatoveres. Din tatovør vil gøre det for dig, umiddelbart inden de går i gang, hvis der er hår i vejen. Til gengæld kan du frit bruge masser af fugtighedscreme for at forberede din hud.

Når du er blevet tatoveret, skal du ligeledes undgå sol og skrappe hudplejeprodukter i nogle uger. Derudover skal du sørge for at rengøre din tatovering flere gange dagligt i de første uger, og så skal du igen bruge en god fugtighedscreme på området. Du vil selvfølgelig også kunne få gode råd med fra din tatovør.

 

Tilbudsaviser og magasiner m.m:
Regionale nyheder