Tandlæge Randers

Tandlæge Randers

 

Herunder finder du tandlæger i Randers og omegn

Tandlæge Centret

Tandlægerne Spentrup

Tandlægerne Helenestræde

Tandklinikken i Sundheshuset

Nord-smil.dk

 

Får du gåsehud og svedige håndflader bare ved tanken om at skulle en tur forbi tandlægen? Uanset om du lider af tandlægeskræk eller blot er stresset over de økonomiske udgifter, der ofte er forbundet med et besøg ved tandlægen, så må det ikke gå udover din mundhygiejne og vedligeholdelse af dine tænder og tandkød.

 

En god mundhygiejne og løbende tilsyn og vedligeholdelse i form af bl.a. tandrensning er helt afgørende for, at du kan holde dine tænder i god form i mange år fremover. Faktisk er det ofte den bedste investering, du kan give dig selv, når du træffer et valg om at tage til tandlægen med jævne mellemrum - hvilket anbefales 1-2 gange om året alt efter, hvilken tilstand dine tænder er i.

 

I Randers finder du mange dygtige tandlæger, der hver især er uddannede til at hjælpe og rådgive dig omkring din tandpleje på bedst mulig vis. Med en dygtig og behagelig tandlæge, som du går fast til, kan du med tiden få en god relation til vedkommende, sådan så det bliver nemmere og hyggeligere at gå til tandlægen i fremtiden.

 

Få hjælp til god vedligeholdelse og akut behandling

En tandlæge er udannet i at kunne give dig den allerbedste behandling - hvad end det drejer sig om akutte skader eller en god vedligeholdelse over hele livet:

 

 • Akut behandling af store og små huller - et besøg ved at tandlægen vil nemt kunne afsløre, om du har nogle huller i tænderne. Hvis det er tilfældet, kan du få dem ordnet med alt lige fra en simpel plastfyldning til en større rodbehandling alt efter omfang.
 • Tandeftersyn - med tandlægens grundige nåleøje under hele dit tandeftersyn, kan du altid være sikker på at få tilrettelagt den helt rette behandlingsplan for dine tænder. Huller, tandkødsproblemer m.m. kan med tiden udvikle sig til et stort, ømt og ikke mindst dyrt problem, som heldigvis tidligt kan opdages med et jævnligt eftersyn.
 • Tandrensning - en tandrensning er med at til fjerne plak og tandsten fra dine tænder, så de ser nye og skinnende ud igen. Samtidig er både plak og tandsten de helt store syndere i din mundhygiejne, da plak og bakterier i munden får gode vækstforhold og dermed kan danne huller over længere tid.
 • Fluor - din tandlæge kan styrke dine tænders naturlige forsvar med et lag fluor, så chancen for at få huller minimeres.
 • Implantater - er dine tænder ødelagte, og har de udviklet en svag og skrøbelig struktur? Med implantater kan du få genoprettet dit flotte smil, så du igen kan grine og smile uden at skulle være nervøs.

 

Alt dette og meget mere kan din tandlæge altså hjælpe dig med, og ovenstående liste er blot et lille udpluk af de mest almindelige ydelser.

 

Individuel tandpleje tilrettelagt til dine behov

Der er mange fordele ved at have en fast tandlæge, som kender til din historik og har behandlet dig over flere år. På den måde vil du kunne få tilrettelagt behandlinger til dine unikke behov, så du kan få det allerflotteste smil frem igen:

 

 • Gode råd til kostvaner - syreskader og hyppige huller kan være en indikator på, at du måske skal ændre dine kostvaner i det daglige. Du kan altid få gode råd og vejledning af din tandlæge.
 • Gode teknikker til den rette tandbørstning - din tandlæge kan gøre dig opmærksom på eventuelle mangler i din daglige mundhygiejne som fx brug af tandtråd, solotandbørste eller mundskyl og give dig gode fif til dine teknikker. Alle tre kan være effektive måder at sikre en endnu bedre forebyggelse af dine tænder.
 • Hvad skal du være opmærksom på? - måske kan din tandlæge allerede få øje på tidligere tegn på mundsygdomme som fx paradentose eller syreskader, som du over tid skal være ekstra opmærksom på og forebygge.

 

Sådan finder du en sød og behagelig tandlæge i Randers

Mange danskere bliver nervøse ved tanken om at skulle til tandlæge, og nogle lider sågar af en decideret tandlægeskræk, der gør det til en stor udfordring at give tandlægen et visit. Heldigvis kan du med disse nemme tips finde din kommende tandlæge i Randers:

 

 • Anmeldelser - du kan nemt finde anmeldelser på nettet over det store udvalg af tandlæger, der er i Randers. Her kan du hurtigt få et overblik over hvilke tandlæger, der har det bedste ry i byen.
 • Anbefalinger fra venner og bekendte - det er altid en sikker vinder at udspørge dine venner og familie om hvilken tandlæge, de benytter sig af. På den måde kan du være sikker på at få en pålidelig anbefaling.
 • Undersøg hjemmesiden - mange tandlægeklinikker har deres egen hjemmeside, hvor du har mulighed for at læse om deres klinik, service og ikke mindst blive klogere på de enkelte tandlæger, der er tilknyttet. Ofte vil der være billeder af samtlige medarbejdere, så du kan danne dig et indtryk af dem og klinikken.

 

Kan du få økonomisk støtte?

Det kan desværre hurtigt blive en dyr affære at aflægge tandlægen et besøg. Heldigvis er der gode muligheder for at få økonomisk støtte til udgifterne:

 

 • Privat sygesikring - sygesikring Danmark tilbyder mange gode forsikringer i forskellige prisklasser, så du kan dække dig selv godt ind økonomisk, hvis uheldet er ude. Ofte kan du også få tilskud til både tandeftersyn og tandrensning, så der ikke længere er nogen dårlige undskyldninger at gemme sig bag.
 • Tilskud til enkeltydelser - står du pludselig over for en stor tandlægeregning, som du ikke kan betale her på stående fod? Så har du mulighed for at søge om tilskud til enkeltydelser fra din kommune, så du kan få dækket dit akutte tandlægebehov.

 

 

Tilbudsaviser og magasiner m.m:
Regionale nyheder