Smed Randers

Smed Randers

 

Herunder finder du smede i Randers og omegn

Harridslev Smede og Maskinforretning

KV Smede og Maskiner

Årslev Smede

Smedeværkstedet 

Bødker Smede

 

Er du i gang med et større projekt i det private regi, eller har du brug for hjælp til et erhvervsprojekt? Uanset hvilket så er det helt afgørende, at du finder de rette fagfolk, der kan byde ind med deres ekspertise. Er du derfor midt i et projekt, som i høj grad inddrager metal, kan du nærmest ikke kom udenom en dygtig smed.

 

En smed er en uddannet håndværker, der arbejder med stort set alt inden for metal. Arbejdsområderne omfatter bl.a. fremstilling, reparation og vedligeholdelse af varer, der er fremstillet i en eller anden form for metal eller stål. Med den rette smed i Randers eller omegn får du derfor den nødvendige ekspertise, der kan være prikken over i’et på dit projekt.

 

Uanset hvad så er det altid en god investering at gøre brug af en ekspert på området, så du kan få en unik adgang til den nødvendige viden, der kan spare dig for en masse tid og besvær - og måske vil du endda undgå mange af de begynderfejl, der ofte opstår, når man kaster sig ud i ukendt farvand.

 

Hvad kan din smed hjælpe dig med?

En smed er helt simpelt fortalt en håndværker, der er ekspert i at arbejde og bearbejde metal, og der er derfor næsten ingen grænser for, hvad du kan bruge en smed til:

 

 • Fremstilling af produkter - har du brug for et specifikt produkt, der skal kunne leve op til dine unikke behov, kan en smed være behjælpelig med at udtænke et design og sætte en produktion i gang.
 • Reparation - er der en enkeltdel eller et større produkt eller maskineri, der skal repareres, kan du med fordel gøre brug af din smeds tekniske evner. De vil nemlig ikke blot kunne fejlfinde problemet, men har også mulighed for at lave eller tilføje enkeltdele, der vil kunne optimere dit brug.
 • Vedligeholdelse - med den rette vedligeholdelse og tilsyn er du sikker på, at dine produkter holder i mange år fremover.
 • Tilpasning af eksisterende produkter - en smed kan hjælpe dig med at tilpasse dine produkter eller enkeltdele vha. bl.a. svejsning, bukning, boring eller skæring i metal. På den måde kan du få skræddersyet produkter efter dine ønsker.

 

Tilbyder hjælp til både private- og erhvervskunder

Langt de fleste smede tilbyder hjælp til både private - og erhvervskunder, og der kan være mange fordele at hente uanset hvilken målgruppe, du tilhører:

 

 • Private - har du et lille projekt, der skal laves, men er du gået i stå pga. en enkeltdel, der mangler? En smed kan være dit bedste bud på en troværdig samarbejdspartner, der kan hjælpe dig med at fremstille enkeltdele, som kan være afgørende i diverse håndværkerprojekter - fx i meget af det vvs-arbejde, der skal laves i hjemmet.
 • Erhverv - er du på udkig efter en dygtig smed, der kan hjælpe dig på din arbejdsplads? I din virksomhed kan I evt. overveje, hvorvidt I ønsker at gøre brug af en bestemt smed på noget, der minder om freelancebasis (altså en fast tilknyttet medarbejder, I kan tage kontakt til efter behov) eller om I har brug for en fastansættelse af en smed, der kan hjælpe jer med jeres drift og optimering af produktionen.

 

Gode råd til at finde en dygtig smed i Randers

På stående fod kan det måske godt virke uoverskueligt at skulle finde den helt rette smed, der kan matche dine unikke behov. Heldigvis er der mange gode råd at hente, inden du træffer valget om at hyre en bestemt smed til din arbejdsopgave:

 

 • Specialeområde - først og fremmest kan det være en god idé at søge efter en smed, der arbejder eller specialiserer sig inden for det arbejdsområde, som du efterspørger. Det kan være, at du har noget specifikt i tankerne, som vil være fordelagtigt, hvis din kommende smed i forvejen har noget kendskab til. Det kan du tjekke op på enten ved at ringe direkte eller undersøge det nærmere via smedens hjemmeside.
 • Hjemmeside - langt de fleste smede har i dag deres egen hjemmeside, hvor du kan blive klogere på deres historie, evner og tilbud. Med få klik kan du derfor lynhurtigt få dig et overblik over den pågældende smed og finde ud af, om der evt. kunne opstå et samarbejde.
 • Anbefalinger fra nærområdet - måske kender du allerede nogen, der har gjort brug af en smed i dit lokalområde i Randers? Når du får en anbefaling fra en, du kender, kan du være sikker på, at den er helt pålidelig. Hvis du ønsker at danne dig et mere bredt billede af din smed, kan du prøve og se, om du kan finde anmeldelser på nettet.

 

Kig efter en smed med håndværkergaranti

Når du er på udkig efter en smed i Randers, kan det være en god idé at undersøge, hvorvidt de er medlem af en garantiordning. Langt de fleste smede vælger helt frivilligt at være medlem af håndværkergarantiordningen, der giver dig som forbruger et sikkerhedsnet:

 

 • Forsikring dækker udbedring af fejl - med en håndværkergaranti i ryggen har du gode muligheder for at gøre indsigelse, hvis arbejdet ikke er udført korrekt. Hvis du får medhold i sagen, betyder det, at din smed vil udbedre arbejdet uden nogen form for merbetaling og er altså lavet som et sikkerhedsnet, der skal kunne dække dig som forbruger. Samtidig giver det motivation for din smed at leve op til alle krav, så arbejdet altid udføres til perfektion.
 • Få dækket op til 150.000 kr. - garantien dækker op til 150.000 kr., hvilket giver dig en god chance for, at dit udbedringsarbejde kan dækkes uden ekstra omkostninger fra din side.

 

Tilbudsaviser og magasiner m.m:
Regionale nyheder