Optiker Randers

Optiker Randers

 

Herunder finder du optikere i Randers og omegn

Nyt Syn Randers

Smart Eyes

Profil Optik

Louis Nielsen

Thiele Briller

 

Har du fået tjekket dit syn her for nyligt? Dit syn ændrer sig hele livet igennem, og derfor er det altid en god idé at få foretaget en synstest i ny og næ, så du kan holde dig opdateret på dit syn. Det er netop her, en optiker kommer ind i billedet.

 

En optiker er nemlig uddannet til at kunne foretage, aflæse og forstå en synstest, ligesom de også kan hjælpe dig med en lang række ting, der har direkte forbindelse til dine øjne og deres sundhed. Eftersom både du og alle andre er afhængige af vores allervigtigste sans, er det derfor vigtigt at holde det gode syn ved lige.

 

I dag findes der et stort udvalg af forskellige optikere - også her i Randers. Mange kendte brands har eksisteret i over 100 år, mens nye optikerforretninger hele tiden ser dagens lys. De nye optikerforretninger er gode til at inkludere den nyeste teknologi inden for fx af kontaktlinser, så du altid kan have adgang til de nyeste produkter på markedet.

 

Hvad kan en optiker i Randers hjælpe dig med?

En optiker er uddannet inden for øjets anatomi og menneskets syn helt generelt, og derfor kan de være behjælpelige med en lang række ting:

 

 • Synstest - det anbefales, at du med jævne mellemrum får foretaget en synstest, så du kan opdage tidlige øjensygdomme, der måske er under udvikling. Samtidig kan du blive opdateret på, om det er ved at være tid til at få et par briller - eller måske ændret styrken i det eksisterende par. En optiker vil kunne rådgive om, hvorvidt du fx har brug for læsebriller eller briller til længere afstande.
 • Køb af briller og kontaktlinser - hos din optiker finder du et stort udvalg af forskellige briller, som du kan købe på stedet, og her kan du også få vejledning i forhold til hvilken form og farve, der vil passe dig bedst. Hvis du er mere til kontaktlinser, kan du købe dem på løssalg eller som månedlig abonnement.
 • Justering af briller - er du kommet hjem med et sæt briller, som du føler sidder helt forkert? Efter dit køb kan du som oftest komme tilbage til din optiker og få dem rettet til uden omkostninger, så de sidder helt perfekt. Du kan også gøre brug af dette hvis dine briller skulle blive skæve af fx et mindre uheld.
 • Køb af tilbehør - hos din optiker finder du et stort udvalg af ekstra tilbehør til både briller og kontaktlinser. Du kan fx købe saltvandsvæske, etui, pudseklude m.m.

 

Få hjælp til at finde dine kommende briller

Først og fremmest er din optikers primære job at hjælpe dig og rådgive dig omkring dit syn, så du kan få brilleglas eller kontaktlinser med den helt rette styrke i. Men udover det, så kan du faktisk bruge din optiker som en form for stylist. De vil nemlig kunne hjælpe dig med at finde den helt perfekte brille, der understøtter din unikke ansigtsform:

 

 • Briller i forskelligt prisleje - du finder altid et stort udvalg af briller i forskellige prisklasser, så der er noget til enhver pengepung. Ofte kan du fortælle din optiker, hvilket budget du har, før de finder forskellige modeller frem til dig.
 • Designbriller - er du til de flotte, tidløse designbriller, er du også kommet det helt rigtige sted. Det er nemlig hos din optiker, at du kan finde et stort udvalg af kendte mærker som fx RayBan.
 • Solbriller - har du nedsat syn, men ønsker du ligesom alle os andre at kunne benytte dig af solbriller henover sommeren? Hos en optiker kan du få sat styrkeglas i dine solbriller, så du hverken behøver at gå på kompromis med syn eller solskærmning.

 

Forskellige løsninger til kontaktlinser

Er du en af dem, der foretrækker at bruge kontaktlinser? En optiker kan blive din bedste ven og samarbejdspartner, når du skal træffe de mange valg omkring, hvilken type linser du skal have - og hvilken aftale, der passer dig bedst:

 

 • Løssalg eller på abonnement? - hvis du regner med at bruge kontaktlinser til hverdag, er det klart billigere at have et fast abonnement igennem din optiker, så du kan få tilsendt linser med jævne mellemrum. Hvis du derimod kun ønsker at bruge kontaktlinser til visse lejligheder - fx til fest eller når du dyrker sport - så kan et løssalg være nok til at dække dit behov.
 • Endags- eller månedslinser? - du kan som udgangspunkt altid vælge imellem endags- og månedslinser. Månedslinser skal renses og opbevares i en bestemt beholder natten over, men kan altså bruges over 30 dage. De er derfor billigere end endagslinser, som du smider ud hver aften efter brug. Til gengæld er endagslinser utroligt nemme at bruge i hverdagen og praktiske at have med ud at rejse.
 • Farvede linser - har du altid drømt om at have en anden øjenfarve, eller har du blot lyst til at eksperimentere lidt? Hos din optiker kan du finde et udvalg af farvede linser, der også kan være ideelle til fest eller udklædning.

 

Sådan finder du en optiker, der passer dig

Når du skal finde din kommende optiker i Randers, er der en række ting, du kan have med i dine overvejelser:

 

 • Udvalget af briller - optikerforretninger varierer i deres størrelse, og hvis du på forhånd ved, at du ønsker at købe briller nu og i fremtiden, er udvalget ofte langt større i store forretninger end i de små.
 • Lille optiker eller stor kæde? - det er smag og behag, om du foretrækker en lille, hyggelig optiker med mere personlig vejledning, eller en større kæde, der kan tilbyde dig et større udvalg og fleksibilitet.
 • Anbefalinger fra bekendte - måske kender du allerede nogen, der kan anbefale en god optiker, som de har været glade for i mange år? En god anbefaling er guld værd, når du skal finde hoved og hale i det store udvalg af optikere, der er i dag.

 

 

Tilbudsaviser og magasiner m.m:
Regionale nyheder