Massør Randers

Massør Randers

 

Herunder finder du massører i Randers og omegn

Massage Randers

Sportsmassøren Randers

Klinik Linde

Zency Massage

A.K.S Massage & Zoneterapi

 

Går du også jævnligt og døjer med nakkespændinger og ømme muskler og led? Desværre er der rigtig mange danskere, der lever med smerter hver dag, og det at have myoser og spændinger er faktisk udbredt på tværs af alle aldersgrupper.

 

Mange spændinger starter i det små men kan på sigt føre til en konstant hovedpine, der kan påvirke både dit arbejds- og privatliv. Det er derfor en klar fordel, at du imødekommer dine problemer i god tid, så du kan nå at forebygge skader og smerter fremfor at ende med at slukke ildebrande.

 

Du behøver dog ikke at have smerter eller være decideret skadet for at opsøge din massør. Faktisk er der god grund til at få massage for nydelsens skyld, så du kan sænke skuldrene og slappe af for en stund og på den måde tanke ny energi og overskud - om så det er alene, med veninderne eller en romantisk massage for to med kæresten ved din side.

 

I Randers og omegn finder du mange dygtige massører, som kan mærke efter og hjælpe dig af med de udfordringer, dine led og muskler forvolder dig i det daglige.

 

En massør kan hjælpe dig med mange forskellige ting

Massører har som oftest gennemgået massøruddannelsen, hvor de bl.a. lærer om kroppens fysik og bliver klogere på gode massageformer og trykpunkter i musklerne. De ved derfor præcis, hvad det er, der skal til, for at du igen kan føle dig let og opløftet ovenpå en dejlig og afslappende behandling - og kan derfor ofte hjælpe dig med en lang række ting:

 

 • Skader - har du fået en skade, kan din massør hjælpe dig med at give dig den rette skadebehandling, så du hurtigt kan komme på fode igen og fortsætte din hverdag. Under uddannelsen lærer de nemlig om kroppens fysiologi, så de kan hjælpe dig på en professionel måde.
 • Overanstrengte muskler og led - hvis du er så uheldig at have overanstrengt dine muskler og led, kan din massør hjælpe dig. Her kan du både få den rette massage, der er tilpasset dine skader samtidig med, at din krop bliver strakt ud.
 • Spændinger - i takt med at flere og flere danskere sidder og arbejder foran en computer, er spændinger blevet mere og mere udbredte. Din massør kan give dig den rette massage, så din krop kan afspænde og få fornyet energi. Dette vil fx kunne hjælpe dig, der ofte døjer med hovedpine.
 • Sportsmassage / fysiurgisk massage - denne form for massage er mere dybdegående og med stor fokus på at skille dig af med syre og affaldsophobninger efter træningen. Det er især egnet til dig, der træner i det daglige, og som måske endda intensiverer træningen op til fx et maraton.

 

Massage er velvære for både krop og sjæl

Der følger massevis af fordele med, når du vælger at forkæle dig selv med en god omgang massage:

 

 • Slip af med affaldsstoffer - når du får en massage, bliver affaldsstofferne masseret ud igennem kredsløbet, så dine muskler kan ånde lettet ud igen. Affaldsstoffer i form af kultveilte, mælkesyre og urinstof dannes nemlig helt naturligt, når dine muskler er i arbejde, og over tid kan det føre til spændinger og hårde knuder.
 • Forbedr din blodcirkulation - en god omgang massage er med til at forbedre din blodcirkulation og kan derfor med rette anbefales til dig, der oplever problemer med dette.
 • Sund hud med flot glød - når blodcirkulationen forbedres, vil din hud blive meget sundere og få sin naturlige glød tilbage igen.
 • Beroliger nervesystemet - massage virker beroligende på nervesystemet og er derfor et effektivt værktøj til at afspænde og slappe fuldstændig af, så du kan opleve et behageligt velvære i hele kroppen.

 

Sådan finder du den helt rigtige massør i Randers

Det kan være en ren jungle at finde rundt i alle de tilbud, du dagligt bombarderes med. Der er dog masser af gode bud på, hvordan du nemt og effektivt kan finde din kommende massør i Randers:

 

 • Kundeanmeldelser - på nettet kan du finde porten til en hel verden af anmeldelser fra diverse kunder, der har prøvet lige netop den massør, du måske har i tankerne. Du kan derfor med få klik blive meget klogere på, hvad det er, du kan forvente fra din massør.
 • Anbefalinger fra venner og familie - de bedste anbefalinger er dem, du kan få med på vejen fra din familie og dine venner. De kender måske en i nærområdet, som de har været glade for i mange år, og på den måde har du pludselig en god garanti for at finde en god og pålidelig massør.
 • Tjek hjemmesider ud - mange massører har i dag investeret i en professionel hjemmeside, hvor du kan blive klogere på, hvad de kan tilbyde dig. Her kan du læse mere om klinikken og de massører, der arbejder der. Måske er der også tilknyttet billeder til de enkelte profiler, så du kan danne dig et bedre indtryk af de massører, der er ansat.

 

Få en favorabel erhvervsaftale

Med øget fokus på arbejdsgiverens ansvar og input til at forøge folkesundheden, er det i dag stadig mere populært at skræddersy erhvervsaftaler til arbejdspladser. Søger du derfor en massør på vegne af din virksomhed, kan du finde mange gode tilbud.

Faktisk kan der være mange fordele i at overveje en professionel løsning for dig og dine ansatte i hverdagen:

 

 • Færre sygedage - med en fast massør som kan tilrettelægge en individuel massageplan for hver enkelt medarbejder, vil myoser og spændinger hurtigt høre fortiden til. Dette vil derfor kunne vise sig at være en god investering, der vil resultere i færre sygedage, der skyldes smerter eller problemer med muskler, led og ryg.
 • Bedre generel sundhed - massage er naturlig medicin for kroppen, og derfor vil en jævnlig massage på arbejdspladsen kunne forebygge mod andre følgesygdomme, som vil kunne begrænse dine medarbejdere i det daglige.
 • Glade medarbejdere - med en jævnlig massage vil der hurtigt opstå en god stemning på arbejdet, og sunde medarbejdere er som bekendt glade medarbejdere, der udstråler overskud og fornyet energi.

 

Tilbudsaviser og magasiner m.m:
Regionale nyheder