Annonce
Maler Randers

Maler Randers

 

Herunder finder du malere i Randers og omegn

Malerfirma Thage W Nielsen

Maler Randers Glantz-Jørgensen

Byens Malerfirma

Kronjyllands Malerfirma

Malerfirma Lundorff 

 

Trænger dine vægge til en ny klat maling, eller er du måske i gang med et større projekt i hjemmet eller haven? Du kan gøre livet meget nemmere for dig selv, når du vælger at investere i professionel hjælp udefra, så du altid er sikker på, at resultatet lever op til dine forventninger.

 

Uanset om du har malet før eller ej, kan du sikkert nikke genkendende til, at det ofte indebærer en hel del arbejde. Faktisk ligger der en stor teknisk grundviden samt finesse over malerfaget som håndværk, hvilket du kan få fat i, når du hyrer en maler fra Randers til at klare dine maleropgaver for dig. På den måde sparer du både tid og energi, når du skal have helt styr på dine projekter.

 

Så måske er det ved at være på tide, at du får istandsat dit lille kolonihavehus eller får renoveret din stue? Intet føles nemlig bedre end at kunne nyde et helt nyistandsat rum eller hus, som du ved, er lavet ordentligt fra start af. Et nyt lag maling er det, der virkelig kan gøre en forskel og pifte selv det mest medtagede rum op.

 

En maler i Randers kan hjælpe dig med mange slags opgaver

En malers uddannelse ruster dem til at kunne hjælpe dig med mange slags forskellige opgaver, der kan variere meget i omfang:

 

 • Tapetsering - hvis du har prøvet at tapetsere på egen hånd før, er du sikkert udmærket klar over, hvor udfordrende det kan være. Med en maler ved hånden får du nemt og hurtigt et jævnt lag hele vejen igennem dit tapet - og spare dermed dig selv for mange frustrationer!
 • Facaderenovering - en flot facade kan skabe underværker for enhver bygning, og derfor kan effektiv facaderenovering være med til at give dit hjem et nyt liv.
 • Spartling - en hjælpende hånd til at få gennemført spartlingen gør arbejdet både hurtigt og effektivt.
 • Indvendig malerrenovering - en maler kan hjælpe dig med enhver form for indvendig malerrenovering. Fx kan du få piftet et enkelt eller flere værelser op, så dit hjem kan skinne på ny.
 • Træværksbehandling - har du en træterrasse eller andet træ, der kræver en årlig behandling for at kunne bibeholde sit flotte udseende, kan din maler også hjælpe dig med dette.
 • Udflytning fra lejemål - planlægger du at flytte ud fra dit lejemål i den nærmeste fremtid? I så fald kan du spare dig selv for noget arbejde ved at udlicitere maleropgaven til en fagmand.

 

Få et sæt nye øjne på dine projekter

Du har måske allerede nogle klare idéer om, hvordan dine projekter skal udforme sig og se ud. En maler kan ikke blot hjælpe dig med de praktiske gøremål men faktisk også give dig nye perspektiver og komme med faglige input til dit projekt:

 

 • Valg af maling - noget så enkelt som maling kan variere meget, og der findes maling til flere forskellige formål, hvad enten det er indendørs eller udendørs brug, maling til fugtige rum som fx badeværelset m.m. Din maler kan hjælpe dig med at vælge den helt rette maling, så du er sikker på, at den holder bedst muligt.
 • Gode malerteknikker - en god måde at effektivisere arbejdet på er at benytte sig af den rette malerteknik. Når du hyrer en håndværker, vil du derfor kunne få glæde af en hurtig og effektiv renovering.
 • Professionelt udstyr - har du behov for at få malet oppe i højderne eller langs facader, kan det gøre arbejdet en del nemmere, hvis du har det rette udstyr. En maler kan derved spare dig for besværet og gøre brug af de virkemidler, der er tilgængelige.

 

Sådan finder du en dygtig maler

Når du skal finde din kommende maler i Randers eller omegn, er der en række tips til, hvordan du finder en særdeles dygtig en af slagsen:

 

 • Erfaring - det er en af de ting, du kan kigge efter i din søgen efter en kompetent maler. Erfaring er bare guld værd - især inden for håndværkerfagene, hvor man over tid udvikler den helt rette ekspertise og håndelag, som du kan få glæde af.
 • Anmeldelser - med få klik kan du nemt og hurtigt finde anmeldelser skrevet af kunder fra flere forskellige malerfirmaer, så du har noget konkret at forholde dig til og kunne sammenligne dem på kryds og tværs. Her kan du fx blive klogere på deres ry, overholdelse af deadlines, fleksibilitet osv.
 • Hjemmeside - hvis du allerede har en bestemt maler i tankerne, kan du undersøge vedkommende nærmere via deres hjemmeside. På den måde kan du finde ud af malerens ekspertområder og måske finde ud af, om det er noget, du vil gøre brug af.
 • Anbefalinger fra folk du kender - en god gammeldags mund-til-mund anbefaling kan være guld værd, især når der er så mange forskellige bud på dygtige malere i dit nærområde. Måske kender din bedste ven, nabo eller søster derfor en god maler, som de vil anbefale til dig?

 

Gå efter et firma med garantiordning

Inden for håndværkerbranchen findes der en lang række forskellige garantiordninger, og hver specifikke branche har deres helt egen. Det er ganske frivilligt at melde sig ind i en garantiordning, og finder du derfor en maler, der er tilmeldt til Danske Malermestres Garantiordning, kan du få gavn af garantien:

 

 • Garanti ved fejl - som kunde er du altid velkommen til at klage, hvis arbejdet ikke er udført korrekt. Derefter vil en syns- og skønsmand vurdere sagen, og hvis du får medhold, får du helt omkostningsfrit udbedret dit malerarbejde.
 • Dækker op til 100.000 kr. - ja, du læste rigtigt. Du kan faktisk få dækket for et beløb svarende til 100.000 kr., der skal kunne dække omkostningerne for at genoptage et projekt eller rette op på de fejl, der måtte være opstået.
 • Gælder både private- og erhvervskunder - uanset om du handler på egne private vegne eller på et erhvervsmæssigt grundlag, kan du få gavn af garantiordningen.

 

Tilbudsaviser og magasiner m.m:
Regionale nyheder