Kiropraktor Randers

Kiropraktor Randers

 

Herunder finder du kiropraktorer i Randers og omegn

Kiropraktisk Klinik Randers

Rygcenter Randers

Kiropraktorerne

 

Har du fået en akut skade, der kræver en effektiv behandling her og nu, eller døjer du med kroniske smerter i muskler og led? En kiropraktor i Randers kan være det bedste bud på en effektiv behandler, der kan få dig på rette fode igen, så du kan blive fri for smerter og dermed få livsglæden og overskuddet tilbage i din hverdag.

 

Mange er i tvivl om, hvorvidt de skal opsøge en kiropraktor eller en fysioterapeut, når de skal have hjælp til at komme videre. I bund og grund er der også mange overlap imellem de to professioner, der hver især arbejder med skader og ømme muskler og led. En fysioterapeut arbejder dog primært med genoptræning og sportsskader, mens en kiropraktor er uddannet til at frigøre afløste led og løsne muskelspændinger.

 

I Randers og omegn finder du et stort udvalg af forskellige kiropraktorer. Fælles for dem alle er, at de har gennemgået en universitetsuddannelse, der har givet dem den nødvendige viden om kroppens anatomi og fysiologi til at foretage effektive behandlinger for patienter med flere forskellige lidelser. Du er derfor altid i gode hænder hos din nærmeste kiropraktor.

 

Disse ting kan en kiropraktor hjælpe dig med

En kiropraktor er en uddannet fagperson, der kan hjælpe dig med en lang række både akutte og varige lidelser, som du døjer med i hverdagen:

 

 • Forstuvninger - hvis du har forstuvet foden, kan din helingsproces faktisk så godt som halveres, hvis du får en kiropraktor til at undersøge skaden og sætte leddet på plads på en effektiv måde.
 • Fibersprængninger - en fibersprængning er yderst smertefuld og opstår som et resultat af en for hård træning eller en hurtig og uheldig bevægelse. Med hjælp fra en kiropraktor kan du få den rette behandling, så du hurtigt kan restituere og komme på fode igen.
 • Spædbørnskolik - mange kiropraktorer tilbyder hjælp til spædbørn, der lider af kolik. På den måde får dit barn langt om længe lindring, så det kan sove bedre om natten - og så I som forældre kan få overskuddet tilbage igen.
 • Ømme og spændte muskler - mange danskere døjer med spændinger og ømme muskler, hvilket i visse tilfælde kan afhjælpes med en jævnlig tur forbi kiropraktoren.
 • Akutte skader og smerter - akutte skader er ofte forbundet med tunge smerter og en lang helingsproces. Med den rette behandling hos en kiropraktor kan du hurtigt komme i bedring samtidig med, at du får aflastning fra dine smerter - fx hvis skulle være så uheldig at få en diskusprolaps.

 

 

Hvordan arbejder en kiropraktor?

Mange forbinder kiropraktorer med ubehagelige knæklyde og smertefulde behandlinger - men dette billede er langt fra sandfærdigt. Faktisk arbejder en kiropraktor med flere forskellige tilgange, som du kan få glæde af:

 

 • Frigørelse af led, der er låst i en forkert stilling - en kiropraktor kender alt, hvad der er værd at vide omkring kroppens fysik. Derfor er frigørelsen af aflåste led en helt essentiel del af arbejdet for enhver kiropraktor. Det er bl.a. i denne proces, at du som patient kan opleve de karakteristiske knæklyde, som mange finder yderst ubehagelige. Men faktisk er knæklydene blot et udtryk for de luftbobler, der frigives under knækkene og er derfor helt ufarlige.
 • Løsning og udspænding af muskler - ligesom en fysioterapeut kan kiropraktoren også hjælpe med at løsne op for spændte muskler, så du kan få større mobilitet i din krop.
 • Massage- og strækteknikker - vha. bestemte teknikker kan din kiropraktor få strakt både muskler og led ud, så din krop igen kan komme i topform.
 • Akupunktur og laserterapi - nogle kiropraktorer tilbyder også akupunktur og laserterapi som en del af deres behandling.

 

Vælg din kiropraktor i Randers med omhu

Det kan virke uoverskueligt at skulle vælge en kiropraktor. Hvordan finder du en, som du har god kemi med? Hvilke behandlinger kan de tilbyde dig, og vil du føle dig godt tilpas? Heldigvis er der gode råd at hente, når du skal søge efter din kommende kiropraktor i Randers:

 

 • Patientanmeldelser - på nettet kan du læse dig til en del anmeldelser af flere forskellige kiropraktorer, ligesom du også kan se, hvordan de er blevet bedømt i dit lokalområde. Det kan være en nem og effektiv måde at få et overblik over tilfredshedsgraden af en bestemt behandler.
 • Information igennem hjemmesider - via en professionel hjemmeside kan du læse mere om, hvad den enkelte behandler kan tilbyde dig af behandlinger. Her kan du også blive klogere på de enkelte kiropraktorers baggrunde og deres ekspertområder.
 • Personlige anbefalinger fra din omgangskreds - intet kan måle sig med en god anbefaling fra en nær ven eller et familiemedlem. Det er nok den mest pålidelige anmeldelse, du kan få. På den måde kan du være garanteret for at finde en god og dygtig kiropraktor, som din omgangskreds har haft stor glæde af.

 

Økonomisk tilskud til behandlinger

Er du nervøs for at få en stor regning? Det kan hurtigt blive en dyr omgang at skulle til kiropraktor, da langt de fleste behandlinger kræver gentagelser med jævne mellemrum. Der er dog flere forskellige muligheder, hvor du kan få økonomisk støtte til behandlinger:

 • Offentligt tilskud med henvisning fra egen læge - når du opsøger egen læge, kan du få en henvisning til en kiropraktor, som du kan få offentligt tilskud til. Det er en ordning, der gælder alle borgere uanset geografi og indkomstgrundlag.
 • Privat sygesikring - igennem private sygesikringer kan du få tilskud til behandlinger hos din kiropraktor. På den måde bliver regningen noget mere overkommelig, og du slipper for at gå på kompromis med din egen sundhed.

 

 

Tilbudsaviser og magasiner m.m:
Regionale nyheder