Gartner Randers

Gartner Randers

 

Herunder finder du gartnere i Randers og omegn

Kaas Petersen Niels Gartner

Anlægsgartner Kurt Boe Pedersen

Anlægsgartner Torben Jensen & søn

Randers Anlæg

Midtjysk Anlæg & Brolægning

 

Hvad end du står med en mindre baghave, et større anlæg eller måske endda en golfbane, så kan der være en del arbejde i at holde en have pæn og nydelig. Enhver have kræver nemlig en vis opmærksomhed for ikke at blive vild og tilgroet.

Hvis du har brug for en hjælpende hånd til at holde din have ved lige, så er det faktisk muligt at finde en god og pålidelig gartner i og omkring Randers, som ved præcis, hvad de laver, og som både kan sørge for de optimale forhold til de planter, du har i haven, og som også kan sørge for, at din have ser pæn og nydelig ud.

Få hjælp fra en gartner i Randers til mange opgaver

Der er faktisk et væld af opgaver, som en gartner vil kunne hjælpe dig, uanset om det er for en privatperson eller for en virksomhed. Det kan være alt fra vedligeholdelse af haven i form af blandt andet:

  • Græsslåning
  • Ukrudtslugning
  • Hækklipning
  • Beskæring
  • Træfældning
  • Snerydning

Til haveanlægning i form af blandt andet:

  • Græsplanting og græslægning
  • Flisebelægning
  • Anlægning af terrasser og indkørsler
  • Planlægning og tegning af din nye have og meget mere

En gartner kan altså være en stor hjælp, når du skal anlægge en ny have. I stedet for at gøre det hele selv så kan du nemlig få både professionel vejledning og anlægning, også hvis du foretrækker selv at passe haven bagefter. Hvis du kommer godt fra start med den rette haveplan, så kan dit havearbejde nemlig blive betydeligt nemmere for dig. Derudover vil du med stor sandsynlighed også blive gladere for din have.

Få mest ud af din have med hjælp fra en gartner

Det er naturligvis muligt at finde forskellige gartnere i eller omkring Randers, og det kan være forskelligt, hvem der kan hjælpe dig bedst afhængigt af dit behov. Måske har du allerede en fin have, som du ønsker at beplante på en fin og fordelagtig måde. I dette tilfælde kan du med den rette gartner få mest muligt ud af din have.

Det er nemlig ikke lige meget, hvilke planter du har, eller hvor du planter dem. Med en gartner kan du få rådgivning og vejledning til hvilke planter, du kunne gro i netop din have. En gartner kan også lægge en plan for hvilke planter, der skal gro tæt på hinanden. Nogle planter trives nemlig bedst, når de gror tæt på visse planter og ligeledes langt fra visse andre planter.

Selvom du kan finde masser af inspiration på både biblioteket og internettet, så er det kun en lokal gartner med kendskab til det lokale klima og den lokale jordbund, der kan give dig den bedste rådgivning.

Endnu bedre er det at få en gartner hjem til dig for faktisk at tage et personligt kig på din have.

Med en gartner står du ikke selv med det hårde arbejde

Udover rådgivning og vejledning til din have så står din gartner naturligvis også klar til at smøge ærmerne op og få noget jord under neglene.

Hvad end du får fat i en gartner med en decideret gartneruddannelse bag sig eller en gartner af profession, så kan en fagmand med erfaring gøre havearbejdet både grundigt og hurtigt, så du ikke skal bruge alle dine aftner og weekender på at holde haven ved lige.

Det er naturligvis også en stor hjælp, når der er tale om offentlige haveanlæg. Hvad end der er tale om et grønt areal omkring en erhvervsejendom, en hyggelig besøgshave eller deciderede parker, så kan der være både tid og penge at spare ved at lade en erfaren gartner klare hele eller dele af arbejdet.

 

 

Tilbudsaviser og magasiner m.m:
Regionale nyheder