Annonce
Fysioterapeut Randers

Fysioterapeut Randers

 

Herunder finder du fysioterapeuter i Randers og omegn

FYS&SUND

Thomsen Fysioterapi & Osteopati

FysioDanmark Randers

FysioHuset

BeneFit Randers Fysioterapi

 

Har du været ude for en ulykke, og har du brug for den rette genoptræning? Eller døjer du konstant med smerter i muskler og led, der enten skyldes bestemte arbejdspositioner eller sportsskader? I disse og mange andre tilfælde kan det være en fordelagtig løsning for dig at opsøge en professionel fysioterapeut i Randers, der kan hjælpe dig af med smerter i hverdagen.

 

En fysioterapeut har været igennem en længere uddannelse, der er med til at sikre en stor grundviden om kroppens anatomi og fysik. Derfor kan du med den rette behandler få løst mange af de problemer, du går og bikser med til hverdag.

 

Selvom der er store overlap imellem kiropraktorer og fysioterapeuter, så er der stadig visse forskelle i deres behandlingsform. En fysioterapeut kan i højere grad hjælpe dig med rehabilitering og samtidig give dig gode råd og øvelser, som du kan tage med dig hjem i stuen.

 

I Randers finder du et stort udvalg af forskellige fysioterapeuter, der hver især er specialiserede inden for forskellige områder, som de kan hjælpe dig med.

 

Det kan du få hjælp til fra en fysioterapeut i Randers og omegn

En fysioterapeut kan hjælpe dig med mange forskellige ting - her er et lille udpluk af de mest anvendte arbejdsområder:

 

 • Genoptræning og rehabilitering - hvis du har været ude for en ulykke og står overfor et større genoptræningsprogram, vil du med stor sandsynlighed indlede et samarbejde med en fysioterapeut. Med den rette træning vil du med langsomme men sikre skridt bevæge dig i den rigtige retning, så du kan vende tilbage til at have en krop i god form.
 • Overbelastning og skader - med den rette massage og udstrækning af led og muskler, kan du genfinde styrken efter at være ramt af en smertefuld overbelastning, der har hæmmet din bevægelsesfrihed over tid.
 • Massage af led og muskler - med en god og dybdeborende massage kan din behandler hjælpe dig af med myoser og spændinger, der med tiden kan udvikle sig til fx spændingshovedpine og varige smerter.
 • Patientuddannelse og vejledning - en fysioterapeut kan vejlede dig om fx ergonomi og øvelser, der kan foretages derhjemme, så du kan bidrage til at opretholde en god sundhed hjemmefra.
 • Chokbølgebehandling - i nogle praksisser er chokbølgebehandling en integreret del af behandlingen. Den bygger på en række kraftige vibrationer igennem kroppens led og muskulatur, der virker som en dybdegående massage. Det er dog ikke særligt udbredt blandt behandlere herhjemme, da der er manglende forskningsmæssigt grundlag for dets effekter.

 

Bliv motiveret med et træningshold

Mange fysioterapeuter tilbyder træningshold, der er tilpasset forskellige målgrupper og problemstillinger. På den måde kan du blive motiveret til at komme ud og gøre en fysisk indsats for, at din krop kan komme på rette køl igen:

 

 • Efterfødselstræning - en fødsel er en kæmpe omvæltning for kroppen, og derfor kan det være en god idé at investere tid i efterfødselstræning, så din krop kan restituere efter en hård og lang fødsel. På den måde får du også en god undskyldning for at få lidt alenetid og måske falde i snak med andre mødre, der oplever samme udfordringer som dig selv.
 • Slidgigt-træning - gigt er et af de mest udbredte sygdomme i Danmark, og det kan være smertefuldt at skulle leve med til hverdag. Med træningshold for slidgigt kan du lave øvelser, der aflaster din krop, så du kan få ny energi og overskud i hverdagen.
 • Pilates - under pilates kan du trække stikket ud og få en afslappende oplevelse samtidig med, at du styrker din krop og dine led. Dette er en meget mild træningsform, som de fleste uanset aldersgruppe og fysik kan være med til.
 • Knætræning - oplever du ofte at have smerter i knæene fx efter træning? Ofte kan det være en god løsning at få trænet og styrket dine knæ igennem en effektiv indsats, så du kan klare lige dét mere uden at få ondt.
 • Seniorgymnastik - som senior er det vigtig, at du holder dig i gang, og derfor kan det være en god idé at starte ud med et hold seniorgymnastik, så du kan få rystet leddene og forbedret din blodcirkulation. Samtidig vil du blive en del af et hyggeligt netværk med andre seniorer, som du vil kunne falde i snak med.

 

Find en god og pålidelig behandler

Der er mange fysioterapeuter at vælge imellem, og det kan være svært at finde den helt rigtige behandler, som du vil have det godt tilpas med. Der er heldigvis mange gode råd og fif til nemt og hurtigt at finde den helt rette fysioterapeut i Randers:

 

 • Anmeldelser - på nettet kan du finde masser af anmeldelser fra patienter, der deler ud af deres oplevelse med en bestemt fysioterapeut. På den måde kan du hurtigt få et overblik over den pågældende behandlers ry i dit nærområde.
 • Hjemmesider - med få klik kan du få adgang til mange behandleres hjemmesider, hvor du kan blive klogere på de arbejdsmetoder, de gør brug af til hverdag.
 • Anbefalinger fra dine nærmeste - en god anbefaling fra en ven eller et familiemedlem er guld værd og et pålideligt værktøj til at finde din næste behandler, som du kan stole på.

 

Muligheder for økonomisk tilskud til behandling

Ligesom med kiropraktik kan du også få økonomisk tilskud til behandling hos fysioterapeuter. Der skelnes imellem to forskellige former for støtte:

 

 • Offentligt tilskud - når du opsøger egen læge og får en direkte henvisning til en fysioterapeut, kan du få gavn af det offentlige tilskud. Dette dækker faktisk helt op til 40% af honoraret.
 • Tilskud igennem privat sygesikring - du kan som privatperson også melde dig ind i en privat sygesikring, hvor du også kan få tilskud til behandlinger hos en fysioterapeut alt efter hvilken gruppe, du betaler for at være medlem af.

 

Tilbudsaviser og magasiner m.m:
Regionale nyheder