Frisør Randers

Frisør Randers

 

Herunder finder du frisører i Randers og omegn

Isoo Frisør & Barbershop

Hårologen

Vorup Frisørsolan

Frisør Elgaard

Frisør Hastrup & Co

 

Er du ved at være træt af dit hår, og ønsker du, at der snart skal til at ske noget nyt med det? Hår er en underlig størrelse. Har man krøller, ønsker man det glattet, har man glat hår er det lige stik modsat. Uanset hvilken hårtype du har, kan du med hjælp fra en dygtig frisør i Randers forvandle det, så det ser lige præcis sådan ud, som du vil have det.

 

Uanset om du blot ønsker at forkæle dig selv med en tur ved frisøren for at få vasket hår, masseret hovedbunden samt klippet de tørre spidser af, eller om du har mod på en mere vovet forvandling, så kommer du ikke udenom din nærmeste frisør. En frisør har nemlig den nødvendige tekniske kunnen og finesse, der gør, at du altid vil blive mødt af et flot slutresultat.

 

Derfor må det være slut med at tage chancer og forsøge dig med et hjemmeklip enten med din egen eller svigermors hjælp. Når først du finder en god og loyal frisør, som du får en personlig relation til, vil du nyde at komme der jævnligt og tage godt hånd om dit hår, så du kan få det bedste ud af det i din levetid.

 

En frisør kan tilbyde dig alskens behandlinger

En uddannet frisør kan hjælpe dig med lidt af hvert. Her er blot et lille udpluk af de mest almindelige ydelser, som du kan få hos din frisør:

 

 • Frisurer til specielle højtider - skal du giftes? Skal dit barn konfirmeres? Eller skal du og tøserne ud og have en vild tur i byen? Uanset hvad vil der altid opstå en god anledning til at få lavet en professionel hårstyling. Her kan din frisør være behjælpelig med at finde den helt perfekte frisure, der kan understøtte din ansigtsform og dine naturlige linjer og dermed fremhæve din naturlige skønhed.
 • Permanente krøller - med permanente krøller kan du for alvor dyrke det gode gamle 80’er look, der dog alligevel aldrig helt går af mode. Tænk sig at kunne falde i søvn og vågne op med samme flotte krøller dagen efter - dét er da fantastisk! Så vink farvel til dårlige hårdage med en flotte permanente krøller.
 • Farvning - med en professionel frisør lige ved hånden kan du forvandle dit hår til lige præcis den farve, du ønsker, at det skal have.
 • Striber - du kan også vælge at prøve kræfter med striber i håret, der giver et flot, naturligt og voluminøst look til enhver frisure.
 • Almindelig klipning - en helt almindelig klipning skal ikke undervurderes! Det anbefales faktisk, at du med jævne mellemrum får klippet de større og spaltede spidser væk, så dit hår bliver sundere og opnår ny styrke.
 • Plukning af bryn - det kan være en udfordring at skulle plukke øjenbryn på sig selv og finde den helt perfekte form samtidig med, at de skal plukkes, så de fremstår helt symmetriske. En dygtig frisør ryster aldrig på hånden, og du kan derfor trygt overlade opgaven til dem.

 

Få gode råd og fif til den allerbedste hårpleje

En frisør kan på ingen tid give dig en objektiv vurdering af dit hårs tilstand, så du kan blive opmærksom på, hvad du kan gøre hjemmefra for at pleje det bedst muligt. Faktisk kan de rådgive inden for flere forskellige områder:

 

 • Valg af hårprodukter - din frisør vil ofte kunne anbefale hvilken type shampoo, balsam og hårolie, som du med fordel vil kunne bruge for at få dit sunde og glansfulde hår tilbage. Her kan I også få en god snak om den mere generelle hårpleje, og hvordan du passer bedst på dit hår.
 • Gode råd til pleje i solrigt og vinterligt vejr - direkte sol, vind og frostvejr er alle sammen faktorer, der er med til at nedslide dit hår. Din frisør kan give dig gode tips og tricks til, hvordan du passer på dit hår hele året rundt.
 • Sætter ord på dine udfordringer - en individuel rådgivning er guld værd, så du kan lære dit hår bedre at kende og finde ud af, hvad du skal gøre anderledes, og hvordan du kan forbedre din hårpleje.

 

Sådan finder du byens bedste frisør i Randers og omegn

Når du skal finde din kommende frisør i Randers, kan det være en god idé at tage udgangspunkt i en række lette tips, der gør det mere overskueligt at finde nålen i høstakken - nemlig en dygtig og kompetent frisør, som du samtidig har en god kemi med:

 

 • Kundeanmeldelser - på nettet kan du med få klik finde frem til anmeldelser af byens mange frisører, så du kan blive klogere på deres ry, ventetider m.m.
 • Anbefalinger fra venner og familie - en anbefaling fra en du kender i forvejen kan være guld værd. På den måde er du garanteret et pålideligt og troværdigt puf i den rigtige retning.

 

Det kan også være en god idé at kigge på…

Dine muligheder, når du skal snuse rundt i lokalområdet og finde din kommende frisør. Der findes rigtig mange frisører fordelt i hele Randers, men de kan stadig skille sig ud på flere forskellige punkter:

 

 • Bookingsystemer - nogle frisører tilbyder en ekstra service for deres kunder i form af et elektronisk bookingsystem, så du nemt kan booke døgnet rundt, når det passer dig bedst.
 • Fri parkering - er du i bil, kan det være en god idé at undersøge mulighederne for fri parkering - enten foran din frisør eller tæt på området.
 • Ekstraordinære åbningstider - visse saloner tilbyder udvidede åbningstider for deres kunder, så er du en af dem, der har skæve arbejdstider eller ønsker at tage til frisør i aftentimerne, så kan du opsøge en frisør, der stiller disse rammer til rådighed.
 • Speciale - har du en bestemt type hår som fx krøllet hår, kan du faktisk være heldig at finde en frisør, der specialiserer sig i pleje og behandling af din unikke hårtype. Dette kan være en stor fordel, så du kan få den helt rigtige vejledning.

 

Tilbudsaviser og magasiner m.m:
Regionale nyheder