Annonce
Fotograf Randers

Fotograf Randers

 

Herunder finder du fotografer i Randers og omegn

LindFoto.dk

Ole Jakobsen

Thorhauge Fotografi

Bering Foto

Jakob Lerche Fotografi

 

Et billede siger mere end tusind ord. Derfor kan et billede også være et dejligt minde at se tilbage på, efterhånden som tiden går, og du bliver ældre.

I en tid, hvor vi tager de fleste af vores billeder på vores smartphones, hvor de oftest lagres med ti andre versioner af samme motiv og gemmes i en sky, som kan holde på dem for evigt, er der noget helt særligt ved et fotografi, som er taget af en professionel fotograf, der har forstand på både belysning og redigering.

Hvis du vil have sådan et billede, så kan du gå til en lokal fotograf i Randers. Her er nemlig flere fotografer, der står klar til at give dig et personligt minde for livet.

Få familieportræt hos en fotograf i Randers

Hvis du har børn, så har du sikkert oplevet, hvor hurtigt tiden går, og hvor hurtigt de vokser. Det kan være svært at følge med i, men hvis du vil gemme på de glade minder om deres barnlige smil og glimt i øjet lidt længere, så kan et familieportræt blive en dejlig måde at se tilbage på deres barndom.

Mange ønsker også en form for minde, når de bliver gravide. Det er nemlig en helt særlig tid, hvor man som kvinde for første gang oplever at knytte dette moderlige bånd til det endnu ufødte barn. Hvis du venter barn, så har du måske også lyst til at forevige denne tid, og derfor kan du også finde en fotograf i Randers, der kan tage finde gravidportrætter.

Det kan også være fint med et familieportræt af hele familien. Det kan for eksempel hænge på en væg i stuen for at sætte et personligt præg på hjemmet. Det kan også være en god gave til forældre eller bedsteforældre.

En dygtig fotograf har ikke kun forstand på at tage billeder. Han eller hun vil nemlig også få alle til at se tilpasse og glade ud på billedet uden nogen falske smil. Gode familieportrætter er dem, hvor man kan se familiens bånd. Derfor vil I måske ende med et billede, hvor I griner af en intern joke, eller hvor børnene leger. På den måde bliver fotografiet meget personligt.

Få en fotograf i Randers til at tage jeres bryllupsbilleder

Hvis du skal giftes, så står du sikkert med en masse om ørene. Du skal både planlægge madlavning, underholdning og tøj, for du og din partner skal netop have en helt uforglemmelig bryllupsdag. Derudover vil I sikkert også have nogle billeder af brylluppet, så det bliver endnu nemmere at mindes.

Med en fotograf kan I få bryllupsbilleder fra festen, og så kan I selvfølgelig også arrangere en fotosession til jeres invitationer.

Hvis I selv skulle tage alle de billeder, ville I jo gå glip af festen. Med en fotograf vil I til gengæld kunne få billeder af hele festen. I kan nemlig få billeder af blandt andet:

 • Selve vielsen
 • Når der kastes med ris
 • Brudeparret i romantiske omgivelser
 • Bryllupsgæster
 • Bryllupsdekorationer
 • Brudebuketten
 • Venner og familie, der holder taler
 • Samt andre stemningsbilleder fra festen

Få konfirmandbillederne professionel foreviget

At blive konfirmeret markerer også en vigtig tid i de unges liv. Det markerer en overgang fra barn til voksen. Derfor er det helt naturligt, at mange vælger at få konfirmandfotografier.

De fine konfirmander har også typisk gjort meget ud af at fine det rigtige tøj, og så har de glædet sig i mange måneder.

Hvis du har en konfirmand, så tøv ikke med at bestille en fotosession hos en fotograf. Der kan nemlig være tryk på, men det ville være ærgerligt at gå glip af disse billeder.

Andre slags fotografier

Udover familiebilleder, bryllupsbilleder og konfirmandbilleder, så kan du selvfølgelig også få taget en række andre billeder hos en fotograf. Du kan for eksempel gå til en fotograf i Randers, hvis du har brug for:

 • Pasfoto
 • CV-portrætter
 • Reklamebilleder
 • Babybilleder
 • Boudoirbilleder
 • Eventbilleder m.m.

Derudover er det heller ikke ualmindeligt, at de har en butik, så du kan købe blandt andet fotobøger, billedrammer eller lignende. Der er nemlig flere forskellige formater, som du kan få dine billeder i. Det behøver ikke at være i glas og ramme. Når du vælger din fotograf, så kan du altid spørge ind til dine muligheder.

 

Tilbudsaviser og magasiner m.m:
Regionale nyheder