Fiskehandler Randers

Fiskehandler Randers

 

Herunder finder du fiskehandlere i Randers og omegn

Møller Hans

Telling Gårdbutik

Brians Fiskebiks

 

Elsker du også bare friske fisk, der bliver tilberedt på den helt rigtige måde, så den ovnbagte laks nærmest smelter i munden som blødt smør? Intet føles bedre end fisk af god kvalitet, men desværre er både kvaliteten og udvalget dalende, hvis du opsøger fisk fra et almindeligt supermarked.

 

Heldigvis findes der i dag stadig et kæmpe udvalg af fiskehandlere i Randers og omegn, der dagligt forhandler lækre fisk, skaldyr og andre delikatesser til danskere i lokalområdet. Det er jo ikke uden grund, at vi danskere går under navnet fiskenation. Med et af verdens længste kystlinjer er det faktisk utroligt, at vi ikke spiser mere fisk i det daglige.

 

Fiskeriet er et af verdens ældste erhverv, og der er derfor noget hyggeligt og nostalgisk over at kunne købe fisk hos fiskehandleren. Her vil du typisk kunne finde et stort udvalg af alt godt fra havet og måske opdage originale råvarer og finde inspiration til nye måder at tilberede på.

 

Hvad kan din fiskehandler hjælpe dig med?

Din fiskehandler i Randers kan guide dig igennem det store udvalg af muligheder, der er tilgængelige, når du skal handle fisk ind - uanset hvilken lejlighed det er til:

 

 • Salg af friske fisk, vildt og fjerkræ - hos din fiskeforhandler kan du altid finde et stort udvalg af både fisk, skaldyr og vildt, som du kan købe helt friskt. Samtidig er der også ofte delikatesser i form af tang eller krebsesalater, som smager himmelsk! Der er derfor nok at tage af, og du kan være sikker på, at det er kvalitetssikret.
 • Rådgivning om køb og tilberedelse - du kan altid få råd og vejledning omkring tilberedningen af de fisk, du køber. Det er en af de helt store fordele, som du får svært ved at opleve, hvis du blot handler i et almindeligt supermarked. Du vil ofte også kunne få en vinanbefaling med i købet, og så er den middag så godt som planlagt.
 • Bestillinger af større partier fisk - planlægger du at holde en større fest i fremtiden, kan du på forhånd bestille et større pari råvarer hjem, som du kan hente efter aftale med din fiskehandler. På den måde er du altid garanteret friske kvalitetsråvarer til dig og dine gæster.
 • Opskæring og klargøring af kød - har du eller nogen du kender fanget nogle fisk, som du ønsker at få opskåret og klargjort? Det kan tage evigheder at gøre på egen hånd, hvis du ikke har prøvet det før, og samtidig er det noget være griseri i køkkenet med en lugt, der nærmest siver ind i væggene. Derfor kan du gøre det meget nemmere for dig selv ved at udlicitere arbejdet til din fiskemand.

 

Få det eksotiske køkken direkte med hjem

Når du træder ind hos en fiskehandler, føles det lidt som om, at du træder ind i en anden verden. Der er i hvert fald et noget større udvalg af fisk og skaldyr end det, du finder i et gennemsnitligt dansk supermarked. Der er derfor også lagt op til mere eksotiske retter, der kan pifte enhver middag op:

 

 • Hummere - de flotte skabninger kan hos nogle forhandlere købes levende, så du kan tilberede dem færdigt i hjemlige omgivelser og altså få et helt friskt stykke skaldyr.
 • Blæksprutter - der findes både otte- og tiarmede af slagsen, dog finder du nok oftest de tiarmede, der er noget mindre og derfor nemmere at tilberede.
 • Utraditionelle fisk - det gode ved at handle i en specialforretning er, at du pludselig får øjnene op for det store univers af fisk, der er her i de danske farvande. Du kan fx støde på utraditionelle fisk som fx havtasken, der er nærmest umulig at få fat på i supermarkedet.

 

Mange fordele ved at handle hos din lokale fiskehandler i Randers

Det er naturligvis dyrere at handle i en specialforretning, men du får virkelig også meget for pengene. Faktisk er der en masse fordele at få, hvis du er villig til at smide lidt ekstra efter dit næste måltid:

 

 • Friske fisk i god kvalitet - du kan være sikker på, at der altid er friskleverede fisk og højt humør hos din fiskehandler. Friskhed og kvalitet er to værdier, der ofte går hånd i hånd, og du kan derfor få fisk med mere smag og bedre konsistens end de optøede fisk, der er i supermarkeder.
 • Bæredygtighed - det er bæredygtigt at købe fisk hos din lokale butik, da der skæres en masse transporttid fra fragten af fiskene. Du kan derfor handle der med god samvittighed.
 • Støt dit lokalområde - samtidig er det også en oplagt mulighed for at støtte op om dit lokalområde og det eksisterende butiksliv, så der er god økonomi og arbejdspladser din by.

 

Derfor er det sundt at spise fisk

Du ved det sikkert allerede i forvejen, men fisk er sunde for både krop og sjæl, og derfor kan det nævnes som endnu en god grund til at få flere havdyr inkluderet i din kost:

 

 • Omega 3-fedtsyrer - fisk er rige på de såkaldte omega 3-fedtsyrer, som er supersunde for din krop. Faktisk er de med til at styrke dit kredsløb og forebygge hjertekarsygdomme samt åreforkalkning, der begge er nogle af de mest udbredte livsstilssygdomme her i landet.
 • D-vitamin, jod og selen - disse tre vitaminer og mineraler er at finde i stort set alle fisk. D-vitamin er med til at styrke dine knogler, mens både jod og selen er med til at forebygge både kræft og hjertekarsygdomme.

Med ovenstående fordele er der vist ingen dårlige undskyldninger tilbage. Faktisk anbefales det, at man spiser fisk mindst to gange om ugen eller det, der svarer til 350 g. fisk på ugentlig basis. Der er derfor rig mulighed for at få det inkorporeret igennem den daglige kost.

 

 

 

 

Tilbudsaviser og magasiner m.m:
Regionale nyheder