Cykelhandler Randers

Cykelhandler Randers

 

Herunder finder du cykelhandlere i Randers og omegn

Cykler og Fritid

Fri BikeShop

Vesterport Cykellager

Byens Cykel og Scooter

Sportbike 

 

Er det ved at være tid til at skifte din gamle jernhest ud, eller er der blot en række ting, der lige skal fikses og finpudses, så den kan blive så god som ny igen? Hos en professionel cykelhandler i Randers eller omegn kan du få hjælp til lidt af det hele, så du kan få opfyldt alle dine cykeldrømme.

 

Uanset om du er en professionel cykelrytter, en sporty cykelentusiast eller blot bruger cyklen som transportmiddel i ny og næ, så er det altså bare alfa og omega, at den har det godt. Med udstyret i orden vil du nemlig blive indehaver en god cykel, der lever op til dine forventninger og behov i hverdagen.

 

Der er faktisk alt mulig god grund til at vælge cyklen fremfor bilen, når du skal transportere dig fra A til B. Det er ikke blot godt for miljøet, men er faktisk sundt for både krop og sjæl, når du dyrker motion ude i den friske luft. Uanset om du har cyklet før eller er helt grøn inden for området, kan din cykelhandler i Randers hjælpe dig med valget af din kommende cykel.

 

Det kan en cykelhandler i Randers hjælpe dig med

En professionel cykelhandler har alt den nødvendige knowhow, der skal til, når du skal have ordnet din cykel eller købt en ny. De kan derfor tilbyde flere forskellige services, som du som forbruger kan få glæde af:

 

 • Diagnosticering af problemet - en cykelhandler er uddannet inden for sit fagområde og kan derfor nemt finde frem til, hvad der er galt med din cykel og arbejde videre derfra. Langt de fleste forbrugere mangler i dag en generel viden om cyklens opbygning, og det er her, du virkelig kan høste nogle fordele ved at opsøge en professionel.
 • Reparation af cykler - du kan få repareret din cykel på stedet, da de fleste forretninger har et værksted omme bagved, hvor din cykel kan være. Oftest vil du kunne afhente din cykel igen senere samme dag eller med et par dages ventetid alt efter, hvad det er, du skal have lavet.
 • Udskiftning af enkeltdele - har du en gammel cykel, som du er glad for, kan du sagtens få udskiftet nogle enkeltdele, så den bliver så god som ny igen. På den måde kan du få optimeret din cykel uden at skulle til at investere i en helt ny model.
 • Rådgivning om køb af ny cykel - du finder altid et stort udvalg af forskellige cykler, og her kan din cykelhandler hjælpe dig med at finde den helt rette model, som du vil få allermest glæde af i hverdagen.
 • Køb af udstyr til cyklen - her finder du bl.a. et stort udvalg af cykelhjelme, lygter, reflekser, cykelhandsker m.m., så du altid er klar til dit næste cykeleventyr.

 

 

Et stort udvalg af flere slags cykler

Er du på udkig efter en ny cykel, er det oplagt at opsøge din cykelhandler, der ofte har flere forskellige typer cykler i sin udstilling:

 

 • Damecykler - er du på udkig efter en helt klassisk cykel, der giver dig optimal komfort og fleksibilitet, når du skal transportere dig rundt omkring i bylivet, ja så er damecyklen altså det bedste bud. Hos din cykelhandler kan du købe kurve til både front og bag, så du kan få optimal udnyttelse af din cykel.
 • Herrecykler - en let og bekvem herrecykel er perfekt til dig, der vil suse igennem byen på en behagelig cykel.
 • Vintagecykler - er du til flotte pastelfarver, flettede kurve og gammeldags brunt lædersæde, så vil du helt sikkert være ellevild med de vintagecykler, der i disse år for alvor indtager cykelmarkedet.
 • Mountainbikes - drømmer du om at mærke adrenalinens sus igennem kroppen, når du pløjer igennem cykelstierne ude i skoven, så er du helt sikkert typen, der vil værdsætte en god og sporty mountainbike.
 • Elcykler - har du lyst til at tage en cykeltur ude i det gode vejr, men savner en cykel, der kan gøre arbejdet for dig og sikre dig optimal komfort og hurtighed, så er en elcykel et ideelt valg til dig.

 

Skal du gå efter en lille eller stor cykelhandler?

Der er efterhånden mange forskellige cykelhandlere, og de adskiller sig i dag først og fremmest på deres størrelse. Ofte baserer de store forskelle sig på, hvorvidt de er en lille enkeltmandsbutik eller en større kæde af cykelhandlere. Der er fordele og ulemper ved begge dele:

 

 • Cykeludvalg - cykeludvalget vil som oftest være langt større i kædebutikker, end den vil være hos små enkeltmandsbutikker, og det er derfor noget af det, du skal være opmærksom på ved dit valg af cykelhandler.
 • Serviceniveau - serviceniveauet har som sådan ikke noget at gøre med størrelsen på forretningen, men det siger selv, at du får en større fleksibilitet, når du handler hos en kæde. De har ofte flere cykelsmede ansat, så arbejdet glider hurtigere.
 • Personlig relation - den store fordel ved den lille cykelforretning er uden tvivl den personlige relation, som I kan få indbyrdes. Det er både hyggeligt og nostalgisk at have en fast cykelhandler at gå til, og som måske ovenikøbet også laver cykler for dine venner eller din familie.

 

Ekstra fordele at gå efter

Når du skal vælge din næste cykelhandler i Randers, er der en række parametre, som de kan adskille sig på. Derfor kan det være en god idé at gå efter en cykelhandler, der tilbyder ekstraordinær service i form af fx:

 

 • Lånecykel - ligesom du hos mange bilmekanikere får stillet en lånebil til rådighed under reparation, så kan du opleve samme service hos visse cykelforhandlere. Er du derfor meget afhængig af din cykel i hverdagen, er dette en god ting at gå efter.
 • Cykelservice på abonnement - nogle kæder eksperimenterer i disse tider med cykelservice på abonnement, hvilket betyder, at du fx har mulighed for at tilkøbe ét års cykelservice, når du handler ved dem. Det kan give dig øget fleksibilitet i løbet af året, så du slipper for at bekymre dig om pludselige udgifter.

 

 

Tilbudsaviser og magasiner m.m:
Regionale nyheder