Bager Randers

Bager Randers

 

Herunder finder du bagere i Randers og omegn

Hornbæk Bageri

Helsted Bageren

Løgstørvejens Bageri

Nordbyens Bageri

Vennelyst Bageri 

 

Er du ligesom så mange andre danskere glad for lækre kager, og værdsætter du et solidt stykke bagværk i god kvalitet? I så fald går du aldrig galt i byen hos en bager Randers, der laver alting fra bunden og den bløde, karakteristiske duft af friskbagte kager og brød er derfor en garanti uanset hvilken bager, du går forbi.

 

Faktisk er bageriet et ældegammelt erhverv, og der følger derfor en vis prestige både inden for bagerfaget såvel som konditorfaget, der har en række overlap. For mange handler det om nostalgi og gode barndomsminder, når man handler ved sin nærmeste bager, og du kan da helt sikkert også få fremkaldt mange gode minder bare ved duften af nybagte kanelsnegle.

 

I dag har det traditionelle bagerfag gennemgået en større revolution, men er nu igen på vej til det oprindelige bagværk med fokus på friske råvarer, hjemmelavede produkter og bæredygtighed - noget der vinder stort indpas hos forbrugerne. Der er derfor alt mulig god grund til at handle hos din bager, hvis du ønsker at forkæle dig selv eller dine gæster med produkter af god kvalitet.

 

En bager i Randers kan hjælpe dig med kager til enhver anledning

Hos en bager finder du altid et stort udvalg af forskellige kager, ligesom du også kan få speciallavet kager, som kan afhentes efter aftale:

 

 • Bagværk til festlige lejligheder - har du en konfirmation, et bryllup eller noget helt tredje i vente, kan du bestille kager og brød hos din lokale bager efter aftale, så du slipper for at skulle bruge timevis af dyrebar tid i køkkenet. På den måde får du mere overskud til at være i nuet sammen med dine gæster samtidig med, at I kan nyde en lækker kage.
 • Speciallavede kager - uanset om du allerede har en bestemt kage i tankerne eller mangler hjælp til at udtænke den perfekte kage til en af dine nærmeste, kan du få hjælp fra din bager. Her kan du nemlig få lavet specielle kager, der passer til enhver lejlighed og som kan personliggøres på mange måder.
 • Søde sager til hverdag - kender du følelsen af at få en spontan lyst til kage? Hos din bager i Randers kan du altid finde et stort udvalg af kager, som du kan forkæle dig selv og din familie med i hverdagen.
 • Gode kvalitetsbrød - intet slår et lækker kvalitetsbrød, som du kun kan finde hos bageren. Uanset om du skal have rugbrød, flutes eller rundstykker, så smager det altså bare tusind gange bedre fra en bager end fra et almindeligt supermarked.

 

Nutidens bagere tilbyder mange fordele

Som tidligere nævnt har bagerfaget været igennem noget af en revolution. I dag har nutidens bagere fokus på en lang række nye parametre, som er højt efterspurgte blandt forbrugerne, og som du måske også kan bruge som et kriterie for, hvilken bager i Randers, du ønsker at handle hos:

 

 • Økologi - økologi er lig med kvalitet, og du kan derfor være helt sikker på, at der er blevet brugt de bedste råvarer uden brug af sprøjtemidler, som derfor også er bæredygtigt for miljøet. Mange bagere laver derfor bagværk udelukkende på økologiske råvarer.
 • Gluten- og laktosefri bagværk - er du en af dem, der desværre lider af en gluten- eller laktoseintolerance, så kan du glæde dig over, at mange bagere i dag fremstiller bagværk uden gluten eller laktose. Du kan derfor holde øje med skiltene eller spørge din nærmeste bager til råds, så du også kan få glæde af et lækkert stykke kage uden at få ondt i maven bagefter.
 • Lokale råvarer - flere og flere bagere benytter sig af muligheden for at bruge lokale råvarer, og du kan derfor både støtte miljøet og dit lokale byliv ved at handle hos bagere, der har fokus på dette.
 • Bagværk lavet fra bunden - der er stor forskel på færdiglavede, optøede kager og kager, der er lavet fra bunden. Langt de fleste bagere gør en dyd ud af at bibeholde det oprindelige erhverv og bager derfor alt deres bagværk selv - og det kan smages!

 

Få en hyggelig cafétur ud af det

Konkurrencen er i dag hård blandt bagerne, da de både er overhalet af de store supermarkedskæder men også de mange små bycaféer, der pibler frem i lokalområderne. Derfor er mange bagerforretninger også lavet om til minicaféer, hvor du kan nyde din mad i butikken:

 

 • Hyggelig aftale med familie eller venner - efter en lang shoppetur kan det være et fremragende pitstop, så du og dine nære kan få lidt sukker i blodet igen og samtidig har tid til en god sludder.
 • En lille pause fra dine gøremål - hverdagen er travl for de fleste, og du kan derfor med fordel spise din kage eller snegl på stedet, så du kan koble af og lade dig selv nyde et øjebliks ro og fred, inden du haster videre til dine gøremål.

 

Salg af kreative sæt til børn

Du kan være heldig, at din bager i Randers og omegn måske har speciallavede sæt til børn, så I kan gå direkte hjem og begynde at nørkle med at bage jeres egne ting hjemme i køkkenet. Sådan en pakke kan fx indeholde ingredienser til:

 

 • Romkugler - romkugler er nemme at lave og anbefales især til de mindste, da de ikke kræver meget tålmodighed fra de små.
 • Boller - boller kan alle være med til, og det er derfor en fin ting at samle hele familien om.
 • Hindbærsnitter - har I mod på et bagværk, der kræver lidt mere arbejde og finesse, kan I prøve kræfter med lækre hindbærsnitter.
 • Og meget andet!

 

Med sådan en pakkeløsning er det både nemt og sjovt at underholde børnene, hvad end det er på en hverdagsaften eller i børnenes skoleferier. Det lægger i al fald op til et par gode timer sammen i køkkenet, hvor I som familie kan hygge jer og få kvalitetstid sammen.

 

 

 

Tilbudsaviser og magasiner m.m:


Regionale nyheder