Apotek Randers

Apotek Randers

 

Herunder finder du apoteker i Randers og omegn

Randers Jernbane Apotek

Sønderbros Apotek

Paderup Løve Apotek

Randers Nord Apotek

Apoteket Thors Bakke

 

Hvad end du lider af en kronisk lidelse eller en mild forkølelse, så kan du få brug for at have et apotek i nærheden. Derfor er det heldigt, at der faktisk findes adskillelige apoteker i Randers, så du aldrig skal rejse særligt langt, når du har brug for det.

Du kan naturligvis finde et apotek i centrum, til hvis du bor centralt eller lige er inde og handle alligevel. Derudover findes der også flere apoteker i de mere yderligt liggende parcelhuskvarterer og faktisk også uden for Randers.

Få din receptpligtig medicin på apoteket

Når du skal hente din medicin, skal det aldrig være en besværlig affære. For nogle er det måske en vanesag, og det handler blot om at skulle afsted af og til, hvis din læge ikke giver dig lov til at hente meget på en gang. Derfor skal du nødigt til den ende af byen for at få din medicin.

Derfor kan du her på siden få en oversigt over de forskellige apoteker i Randers, som du kan finde forskellige steder i byen. Det er muligt, at du slet ikke skal så langt væk, som du måske troede.

I mange tilfælde vil du dog også kunne få din medicin sendt til et godkendt udleveringssted. Det kunne for eksempel være din lokale købmand, så du faktisk ikke behøver at besøge et decideret apotek.

Køb håndkøbsmedicin på apotek i Randers

Har du brug for smertestillende, halstabletter eller lignende, så kan du naturligvis også finde dette på et apotek i Randers. Det er ikke alle apoteker, der har det samme udvalg af håndkøbsmedicin, men for eksempel smertestillende og halstabletter vil du altid kunne finde.

I virkeligheden er det ofte også muligt at finde mere end det, så det kan være værd at besøge dit nærmeste apotek, hvis du døjer med noget, som ikke kræver et lægeligt tjek.

Det er vigtigt at pointere, at du selvfølgelig altid bør søge læge, hvis du frygter, at du lider af noget alvorligt.

Derudover er der visse regler om, hvilken medicin du kan købe som håndkøbsmedicin. Det gælder blandt andet at:

 • Nogle lægemidler kan købes i så store mængder, du ønsker det
 • Andre kan du kun købe en enkelt pakke af om dagen, medmindre du køber det på apoteket
 • Du skal desuden være over 18 for at købe visse lægemidler så som smertestillende

Find også diverse helse- og tilskudsprodukter apoteket

Udover medicin så er det også ofte muligt at finde andre helseprodukter på apoteket, som ikke tages mod sygdom eller lidelser men derimod for at forbedre din tilværelse.

Der er som bekendt forskel fra hvert apotek, når det kommer til præcis hvilke produkter, du kan finde. Derfor er de ikke sikkert, at du finder, hvad du har brug for ved dit nærmeste apotek, men det er værd at besøge et af byens apoteker, hvis du går og mangler noget specielt.

Om sommeren er det for eksempel vigtigt med god solbeskyttelse. Det er noget af det, du typisk vil kunne finde på dit apotek. Her vil man nemlig have et udvalg af gode og pålidelige solcremer, der med garanti vil være et godt værn mod solskoldning. For meget udsættelse for UV-stråling kan nemlig lede til skoldning, rynker og i værste fald hudkræft.

Udover solcreme vil det også være muligt at finde vitaminpiller og kosttilskud på et apotek i Randers. Så kan du give din krop nogle gode og nærende stoffer at arbejde med, som også kan styrke dit immunforsvar og velvære. For eksempel kan et tilskud af D-vitaminer være en god idé om vinteren, når du ikke ser meget sol.

Du kan også finde gode hud- og hårplejeprodukter i form af både cremer til behandling af eksem og dagcremer til almindelig hud. Du kan også finde både shampoo til behandling af skæl og shampoo til helt almindeligt hår.

Endelig er det også muligt at finde et hav af andre produkter, som du kan have glæde af i din hverdag. Det kan for eksempel være:

 • Plaster
 • Håndsprit
 • Tandpasta
 • Makeupfjerner
 • Graviditetstest
 • Sæbe
 • Termometer
 • Kondomer
 • Insektspray
 • Og meget mere!

På den måde er apoteket altså ikke bare et sted, du kan gå hen, når du har problemer. Det kan også være et godt sted at besøge, når du bare vil tage dig godt af dig selv og din krop.

 

Tilbudsaviser og magasiner m.m:


Regionale nyheder