Advokat Randers

Advokat Randers

 

Herunder finder du advokater i Randers og omegn

Advokatfirmaet Hummelhof & Vrelits

Advokatfirmaet Palle Svendsen

Ret&Råd Randers

Advokatfirmaet Askholm

Advokatfirmaet Ole Bukhave

 

Sidder du i ofte i situationer, hvor du kan have brug for juridisk rådgivning i Randers eller omegn? Eller har du en større retssag lurende i horisonten? Uanset hvilken situation, du befinder dig i lige nu, kan jura altså være en svær størrelse at skulle håndtere alene. Det er netop her, en advokat kommer ind i billedet.

 

Du undrer dig måske over, hvad forskellen på en advokat og en jurist egentlig er? Faktisk er det uddannelsens længde, der er afgørende for titlen. Det betyder bl.a., at en advokat er dyrere at hyre, men samtidig har advokater også flere ansvarsområder - fx er det kun advokater, der må føre en retssag.

 

I dag findes der et kæmpe udvalg af advokater, der specialiserer sig inden for bestemte felter både inden for den private og erhvervsmæssige sektor. Sandsynligheden for, at du på et eller andet tidspunkt i dit liv får brug for en advokat, er ret stor, da de varetager så mange forskelligartede opgaver - også af en mere udramatisk karakter end en retssag.

 

Hvad kan en advokat i Randers hjælpe dig med?

Som tidligere nævnt har advokater specialiseret sig i mange forskellige retninger, og dette er derfor blot et lille udpluk af de situationer, din advokat vil kunne hjælpe dig igennem:

 

 • Kontraktskrivning - hvis du skal underskrive en vigtig kontrakt, kan det være en god idé at få den læst igennem af en dygtig advokat, der måske ovenikøbet har kendskab til den specifikke branche. På den måde er du sikker på, at alle forhold er i orden. Omvendt kan det også være en fordel at hyre en advokat til at hjælpe dig med at udarbejde en skabelon til en kontrakt.
 • Skadeerstatning - har du været ude for en ulykke, eller er du i den uheldige situation at have forårsaget en? En advokat kan hjælpe dig uanset, hvilken side du befinder dig på, så du kommer bedst muligt igennem din erstatningssag.
 • Boligkøb - det er en stor beslutning at skulle investere dine penge i drømmeboligen, og også her kan det være en god idé at rådføre sig med en advokat, der kan give dig juridisk støtte igennem hele processen.
 • Skilsmisse - desværre er der hvert år mange danskere, der bliver skilt, og det siger næsten sig selv, at der ovenpå den anden side venter en hel bunke af advokatarbejde, når alt skal fordeles og samværsordninger fastsættes.
 • Juridisk rådgivning - det er et begreb, der dækker bredt, og du kan derfor også benytte dig af det i alle tænkelige situationer, der måtte opstå i igennem dit liv - både som privatperson og indehaver af en selvstændig virksomhed.

 

Få assistance enten som privat- eller erhvervskunde

Der findes mange slags advokater i dag, der enten specialiserer sig inden for det private eller erhvervsmæssige regi. Der kan være mange fordele ved at hyre en advokat Randers uanset hvilken målgruppe, du befinder dig i:

 

 • Privatkunde - i dit privatliv vil der med tiden opstå en række situationer, hvor det kan være en god investering at smide penge efter professionel advokathjælp. Derfor kan det være rart at have en fast advokat ved hånden, som du har et godt forhold til.
 • Erhvervskunde - som ejer af en virksomhed er du sikkert allerede smerteligt bevidst om alle de juridiske faldgruber, du kan falde i. Derfor er det klogt at alliere sig med en advokat fra start af, som løbende kan hjælpe dig igennem de udfordringer, du måtte støde på. En erhvervsadvokat kan bl.a. hjælpe dig med kontraktskrivning eller sagsanlæggelse mod andre virksomheder, der ikke har overholdt jeres aftale.

 

Freelance eller fastansat advokat

Helt overordnet set kan du hyre en advokat på to forskellige måder:

 

 • Freelance - langt de fleste hyrer en advokat på timebasis, hvilket vil sige, at du lønner din advokat efter x antal arbejdstimer. På den måde kan du løbende gøre brug af den samme advokat og stadig kun betale for de timer, du gør brug af vedkommendes hjælp.
 • Fastansættelse - er du indehaver af en virksomhed, der løbende har brug for advokatrådgivning eller måske ligefrem er afhængige af det, kan du ansætte en advokat på en fast kontrakt. Fordelen ved dette er, at I får et godt indbyrdes forhold, og din advokat lærer din branche og ikke mindst din virksomhed bedre at kende med årene.

 

Gode tips til at finde en dygtig og loyal advokat

Er du helt på bar bund i din søgen mod din kommende advokat i Randers? Heldigvis er der en række ting, du kan gå efter, hvis du vil sikre dig at finde den helt rette advokat:

 

 • Hjemmeside - er du på udkig efter en advokat med et meget specifikt fagområde, kan det være en god idé at undersøge det nærmere. Mange advokatfirmaer har en hjemmeside, hvor du kan blive klogere på deres evner samt ekspertise, så du kan gøre op med dig selv, om det er noget, der vil kunne matche dine behov.
 • Anmeldelser på nettet - du kan finde masser af anmeldelser på nettet af specifikke advokatfirmaer og deres advokater, så du kan få et bedre overblik over deres ry, overholdelse af tidsfrister m.m.
 • Anbefalinger fra din omgangskreds - måske kender du allerede nogen, har været igennem en retssag eller selv gjort brug af retshjælp i et eller andet omfang? Det kan være en god idé at hente anbefalinger fra dine bekendte, da du er sikker på, at du får et troværdigt forslag til en konkret advokat, som du kan undersøge nærmere. Det er derfor din bedste garanti for at komme videre i processen og finde din kommende advokat.

 

 

Tilbudsaviser og magasiner m.m:


Regionale nyheder