Dyrehandler Randers

Dyrehandler Randers

 

Herunder finder du dyrehandlere i Randers og omegn

Petworld Randers

Plantorama

Unimati

Maxi Zoo

Butik Gydegaard

 

Er du på udkig efter en ny bedste ven, eller mangler du tilbehør til dine firbenede venner? Så kan du med fordel besøge en dyrehandler i Randers, hvor der venter dig en lang række potentielle kæledyr og tilbehør hertil. Selvom udvalget er stort, så er det dog vigtigt, at du tager dig nogle forholdsregler, inden du bestemmer dig. Der er nemlig tale om købet af et dyreliv, hvilket både stiller krav til dig, din omgangskreds samt dit kæledyr. Inden du finder din nye bedste ven, er det derfor væsentligt, at du blandt andet overvejer:

 • Hvor meget du er villig til at omlægge din daglige struktur
 • Hvor stor en del af dit budget, du vil bruge på foder
 • Om din husholdning mentalt og fysisk er parat til et kæledyr
 • Om du har tiden til at give dit kæledyr den opmærksomhed, det fortjener

Store dele af hele processen med at købe et kæledyr afhænger altså meget af dig og din dagligdag. Men du skal dog også være forberedt på, at der er tale om et køb, som afhænger af kemien mellem dig og dit kæledyr. Denne kemi er ofte præget af dyrets baggrund, som derfor også kommer til at spille en væsentlig rolle i købet.

Dit kæledyrs ophav er essentiel viden

Før du låser dig endeligt fast på et kæledyr, er det særdeles vigtigt, at du kender til dyrets baggrund samt din dyreforhandlers baggrund. Et dyrs baggrund siger nemlig meget om dets væremåde og udvikling, hvilket giver dig et bedre grundlag for at forstå dit kæledyr samt for at træne det og skabe tryghed for det.

Men det er lige netop også af denne grund, at du bør udforske flere forskellige dyrehandlere. Der er nemlig stor forskel på dyrehandlere samt deres grad af pleje. Ofte er dyrehandlernes personale passionerede fagfolk, der har stor kærlighed til dyrene. Du kan dog risikere at komme ud for at opleve en dyrehandler, hvor omsorgen omkring dyrene er mindre end ved andre forhandlere.

Før du vælger en dyrehandler i Randers, bør du derfor undersøge virksomheden nærmere. Dette kan du for eksempel gøre ved at:

 • Besøge og sammenligne forskellige hjemmesider
 • Tage ned til forhandlerne og spørge lidt ind til dyrenes vilkår
 • Lægge mærke til dyrenes adfærd omkring kunderne
 • Undersøge hvad andre har sagt og skrevet om forhandleren

Hvilke fordele kan du få hos din dyrehandler i Randers?

Inden du vælger en dyrehandler i Randers, kan du med fordel undersøge, hvilke fordele du kan opnå ved købet. Dette kan for eksempel være medlemspoint, rabatter eller andre goder, der kan komme både dig og dit nye kæledyr til gavn fremover.

Udover disse fordele kan du også gøre klogt i at sammenligne det øvrige sortiment hos de forskellige dyrehandlere i byen. Der er nemlig ofte fordele at hente i længden ved at være stamkunde hos den samme dyrehandel. Det er derfor også vigtigt, at du vælger en dyrehandel med et ordentligt sortiment, hvor kvaliteten er en prioritet. Dit kæledyr fortjener nemlig kun det bedste, og lige netop derfor er det også væsentligt, at du besøger de potentielle dyrehandlere fysisk og ikke kun besøger deres hjemmesider samt sociale medier.

Vælg en dyrehandler, hvor du kan få støtte

Uanset om du er førstegangskøber, eller om du før har haft et kæledyr, så er det altid vigtigt at vælge en dyrehandel, der har styr på tingende samt en bred viden omkring deres dyr, så du altid kan søge rådgivning hos din forhandler. Ligesom mennesker er dyr nemlig meget individuelle og har hver deres behov. Det er derfor vigtigt, at din dyrehandler kender til dyrenes egne behov og derved har mulighed for at videregive vigtige informationer til dig. Omvendt er det også vigtigt, at du husker at spørge ind til dit kæledyrs behov, så du ved, hvilken omsorg du skal udvise.

Af vigtige spørgsmål kan du blandt andet spørge din dyrehandler om:

 • Hvilken slags foder, der vil være mest optimal
 • Om dyret har nogle skavanker, og/eller om det får noget medicin
 • I hvilken grad dyret skal stimuleres aktivt
 • Hvilke anbefalinger forhandleren har til udstyr
 • Om dyret egner sig til en børnefamilie, hvis dette er tilfældet

Der er mange ting, du skal vide, før du køber et kæledyr. Det er dog også vigtigt, at du husker at lægge det praktiske til side for at føle kemien med et potentielt kæledyr. For en ting er sikkert, både du og dit kæledyr vil få mest ud af hinandens selskab, hvis i er på samme bølgelængde. Husk derfor at give dig selv tid til at mærke efter. Du behøver ikke at vælge en dyrehandler i Randers på én dag.

 

Tilbudsaviser og magasiner m.m:
Regionale nyheder