Annonce
Tømrer Randers

Tømrer Randers

 

Herunder finder du tømrer i Randers og omegn

Hartmann Byg

Tømrermester Hans Kirk

Randers Tømrerforrentning

Tømrerfirma Poul Nielsen

Randers Tømrer og Snedker

 

Har du brug for at få udført tømrerarbejde i Randers eller omegn, så får du her et overblik over, hvad en tømrer kan hjælpe dig med, og hvad du skal være særligt opmærksom på, når du skal vælge tømrer i Randers.

 

Traditionelt set er tømrerfaget forbundet med arbejdet med træ. I dag varetager tømrere dog en lang række af forskellige opgaver, der også inkluderer andre materialer og opgaver. Mange tømrerfirmaer har specialiseret sig inden for en særlig type af tømrerarbejde. Det er altså meget muligt, at du kan finde et tømrerfirma, der er specialister i netop den type af arbejde, som du skal have udført. Derfor er det en god idé, at du orienterer dig i, hvad byens forskellige tømrerfirmaer kan tilbyde, inden du vælger din tømrer.

 

En tømrer kan blandt andet hjælpe dig med at:

 • Montere både døre, vinduer og paneler
 • Sætte dit nye køkken op
 • Forskellige renoveringsopgaver
 • Montere diverse former for trapper og porte
 • Konstruere nye lofter og vægge
 • Opførelse af træterrasse

 

Du kan med fordel kontakte flere forskellige tømrerfirmaer for at finde ud af, hvilken tømrer i Randers, der kan give dig den bedste løsning. Ved at tale med flere forskellige firmaer kan du nemmere danne dig et overblik over både priser og tidshorisonter for det arbejde, som du gerne vil have udført.

 

Vælg den rigtige tømrer

Titlen som tømrer er ikke beskyttet, og man behøver derfor ikke at være uddannet tømrer for at kunne anvende titlen. Hvis du gerne vil være sikker på, at du ansætter en tømrer, der er engageret og dygtig til sit arbejde, kan det være en god idé at indhente referencer fra andre, der tidligere har benyttet sig af en tømrer i Randers.

 

Nogle af de ting, der kan være gode at få afklaret, er blandt andet:

 • Har andre været glade for tømrerens arbejde og dets kvalitet?
 • Holder tømreren sig til de aftalte planer og materialer?
 • Er tømreren medlem af en brancheforening, der har en garantiordning?
 • Er tømreren færdig med sit arbejde inden for den aftale tidshorisont?
 • Er tømreren pålidelig?

 

Typisk aftaler du prisen for et stykke tømrerarbejde med din tømrer forud for arbejdets begyndelse.

Dog bør du undgå at vælge din tømrer med udgangspunkt i, hvilken pris de forskellige tømrere tager for deres arbejde. Lav i stedet for dit baggrundsarbejde, undersøg dine muligheder, og vælg den tømrer, der giver dig det bedste indtryk og de bedste løsningsforslag.

 

 

Din tømrer i Randers kan give dig masser af gode råd

Uanset hvilket tømrerarbejde, du har behov for at få lavet, er det helt sikkert, at din tømrer kan give dig gode råd og vejledning med på vejen. Præsentér dine ønsker og idéer for det tømrerfirma, du ønsker at anvende, og spørg ind til deres tanker om projektet. Måske kan du være heldig, at firmaet har en idé til, hvordan opgaven kan løses på en mere simpel og effektiv måde, og måske endda på en billigere måde.

 

Når du har valgt hvilken tømrer i Randers, der skal varetage din opgave, bør I sætte jer ned sammen og tale åbent og grundigt om opgaven. Sørg for, at du får talt med tømrerfirmaet om:

 • Dine ønsker for resultatet
 • Dine materialeønsker
 • Eventuelle problemer i processen
 • Hvordan opgaven kan og skal løses
 • Lønningsniveauet
 • Tidshorisonten

Uanset hvilken tømrer, du ansætter til arbejdet, vil det være godt givet ud at indlede samarbejdet med sådan en samtale.

 

En tømrer kan sagtens kende andre anbefalelsesværdige fagmænd. Skal du renovere køkkenet eller badeværelset, kan du nemt få brug for hjælp fra for eksempel en VVS’er eller en elektriker også. Det er muligt, at en tømrer fra Randers tidligere har arbejdet på opgaver, hvor en anden fagmand også var involveret. Spørg derfor ind til hans erfaringer, og få gode råd med i handlen.

 

Vælg gerne en tømrer med garantiordning

For at du som kunde bliver stillet bedst muligt, kan du med fordel vælge at benytte dig af en tømrer med garantiordning. Størstedelen af de tømrere, der arbejder i Danmark, er medlem af en brancheforening, der har en garantiordning.

 

Langt de fleste tømrere udfører deres arbejde til punkt og prikke og efterlader et færdigt resultat, der lever op til dine forventninger. Skulle du dog være så uheldig, at det færdige resultat er præget af fejl og mangler eller decideret sjusk, fungerer en garantiordning som din sikkerhed. Dermed er du garanteret, at din tømrer vender tilbage for at råde bod det mangelfulde eller fejlagtige resultat. 

 

Tilbudsaviser og magasiner m.m:
Regionale nyheder