VVS Randers

VVS Randers

 

Herunder finder du vvser i Randers og omegn

VVS Randers

Randers Blik og VVS

Byens Blik & VVS Randers

Helsted VVS

VVS Center Bjarne Ørsted

 

VVS-arbejde dækker et bredt arbejdsområde. VVS er nemlig en sammentrækning af varme, ventilation og sanitetsteknik. Tror du, at du har brug for VVS i Randers eller omegn, er det altså tilfældet, hvis det er opgaver inden for disse typer af arbejde, som du skal have løst.

 

Inden for varme, ventilation og sanitetsteknik beskæftiger VVS’ere sig med følgende arbejdsområder:

 • Badeværelse
 • Rør
 • Varme og ventilation
 • Afløb og kloak
 • Energi

 

På badeværelset kan en VVS’er hjælpe dig med montering af både bad, toilet og vask. En VVS’er kan også hjælpe dig med at opsætte og reparere rør fra for eksempel badeværelse eller bryggers samt med at montere blandingsbatteri. Endelig kan VVS’eren både rådgive om, konstruere og renovere kloak og afløb.

 

Har du brug for VVS i Randers i forbindelse med varme og ventilation? En VVS’er kan både montere radiatorer og forskellige former for fyringsanlæg. VVS’eren kan også montere og reparere både centralvarme, fjernvarme, varmepumpe samt varmtvandsbeholder. Endelig kan en VVS’er også rådgive dig om samt konstruere bedre energikilder i dit hjem.

 

Anvend en autoriseret VVS’er fra et VVS-firma

For at måtte udføre VVS-arbejde er det nødvendigt at have en autorisation. I mange VVS-firmaer har autoriserede VVS’ere specialiseret sig inden for ét eller et par stykker af de nævnte arbejdsområder. Når du har brug for hjælp til VVS i Randers, er det derfor en god idé at kontakte flere forskellige VVS-firmaer for at høre, hvilke opgaver de primært udfører. Det er naturligvis en fordel at vælge et firma, der er vant til at løse den type af opgaver, som du skal have løst.

 

Er du fingernem, findes der enkelte VVS-opgaver, som du gerne selv må løse, eller som andre uden VVS-autorisation må hjælpe dig med. Dog kræver det, at et eventuelt vandrør er udstyret med en afspærringsventil, samt at de anvendte materialer er enten CE-mærkede eller VA-godkendte. Er dette tilfældes, må en person uden VVS-autorisation foretage udskiftning af følgende:

 • Vaskemaskine og opvaskemaskine
 • Pakninger
 • Toilet (hvis de faste installationer ikke skal ændres)
 • Vaske med vandlås
 • Bruser
 • Vandhane

 

En VVS’er kan dog også uden problemer hjælpe dig med disse typer af udskiftninger, hvis du ikke selv har mod på arbejdet.

 

Få den bedste tryghed med VVS i Randers

Når du skal vælge den VVS’er, du vil have til at udføre dit arbejde, kan du med fordel spørge ind til, hvorvidt VVS’eren er medlem af en brancheforening med garantiordning. Det er langt de fleste VVS’ere i dag.

 

En garantiordning fungerer som et sikkerhedsnet, der sikrer dig som kunde. Skulle din VVS’er mod forventning levere et utilfredsstillende stykke arbejde, sikrer garantiordningen, at der bliver rettet op på de fejl og mangler, som arbejdet bærer præg af.

 

Har du svært ved at vælge, hvilken VVS’er du vil ansætte, kan du gøre brug af dit netværk. Måske kender du nogen, der tidligere har fået hjælp til VVS i Randers eller omegn? De kan fortælle dig om deres oplevelser og give dig anbefalinger. Du kan også forsøge at kontakte tidligere kunder hos de VVS-firmaer, som du overvejer at ansætte til din opgave eller undersøge, om der er anmeldelser af firmaet online. Måske kan deres erfaringer blive afgørende for dit valg.

 

Tal med din fagmand, og lyt til VVS’eren forslag

Når du ansætter en VVS’er, er det for at få udført et stykke arbejde, som du har nogle bestemte forventninger til. Hvis du vil sikre dig, at disse forventninger bliver indfriet, er det en god idé, at du tager en åben og grundig snak med din VVS’er. VVS i Randers kan hjælpe dig med mange forskellige typer af opgaver, men det er vigtigt, at du forklarer, hvad du forventer af resultatet.

 

Husk på, at din VVS’er er ekspert inden for vand, varme og sanitetsteknik. Derfor bærer VVS’eren på en stor bunke viden, og du kan dermed få mange gode råd med på vejen. Din VVS’er kan blandt andet give dig gode råd til:

 • Indretning af badeværelse og bryggers
 • Mere energirigtige løsninger
 • Dygtige håndværkere til dine andre projekter

Du kan derfor anvende en VVS’er til en række af forskellige opgaver i dit hjem, virksomhed eller fritidsbolig i Randers og omegn. Derudover er det vigtigt at opretholde en god dialog med din fagmand, så du sikrer dig, at opgaven bliver udført, som du ønsker det.

 

Tilbudsaviser og magasiner m.m:


Regionale nyheder