Del på Facebook   Print siden

En ny boligforening har set dagens lys i Randers

Navne
Torsdag 10. oktober 2019 kl. 16:00

En ny boligforening har set dagens lys i Randers

A/B Gudenå og Vorup Boligforening af 1945 går sammen og danner ny boligforening, der skal administreres af RandersBolig.

Randers har fået en ny boligforening. Det står klart efter, at repræsentantskaberne i de to boligorganisationer A/B Gudenå og Vorup Boligforening af 1945 har stemt ja til en fusion. Afstemningerne skete på to ekstraordinære repræsentantskabsmøder onsdag den 2. oktober.

Boligforeningen Kronjylland hedder den nye boligorganisation. Den er stiftet pr. 1. oktober 2019 og råder over cirka 1500 almene lejeboliger jævnt fordelt i Randers og omegn. De fusionerede boligorganisationer har hidtil været administreret af RandersBolig, og det vil også gælde fremadrettet.
Fusionen til Boligforeningen Kronjylland har gennem mange år været i tankerne hos formændene i de sammenlagte boligorganisationer, og derfor vækker det glæde, at repræsentantskaberne stemte ja på de ekstraordinære repræsentantskabsmøder.- Det er rigtigt godt. Jeg har talt for og arbejdet for en fusion i mange år, så det er et gammelt ønske, der er blevet til virkelighed. Det giver os nogle økonomiske fordele, og som boligforening får vi et godt udbud af boliger, der geografisk er godt fordelt i Randers, siger Knud Spangsø, tidligere formand for A/B Gudenå gennem 34 år.

- Det er fint, at vi slår os sammen nu. Jeg har gået ind for det siden tidernes morgen, for det gør os mere slagkraftige. Vi er nødt til at hæve os op og se på os selv om ti år, og sammenlægningen giver os mulighed for at udvikle os eksempelvis i forhold til nybyggeri. Vi har været for små til at bygge nyt, og det ændrer vi på nu, siger Peder Damgaard, tidligere formand for Vorup Boligforening af 1945.

- Vi er som administrator glade for, at man i de to gamle boligforeninger har truffet valget om sammenlægning. Det er en god og visionær beslutning, som giver nogle muligheder for at optimere driften på den lange bane til glæde for de mange lejere, siger Kenneth Taylor Hansen, direktør i RandersBolig.

© Copyright 2020 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Navne

Fejrer 25-års jubilæum som lærling
Fejrer 25-års jubilæum som lærling
Navne
Erfaren kunderådgiver vender hjem til Randers
Erfaren kunderådgiver vender hjem til Randers
Navne
40 år
40 år
Navne
30-års jubilæum
30-års jubilæum
Navne
60 år
60 år
Navne
30 år
30 år
Navne
50 år
50 år
Navne
25 års jubilar
25 års jubilar
Navne
50 år
50 år
Navne
60 år
60 år
Navne


Regionale nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev