-
--Klik venligst-

Del på Facebook   Print siden

Vi flytter - Vi er blevet for store

Forside
Fredag 16. august 2019 kl. 15:00

Vi flytter - Vi er blevet for store

Selvhjælp Randers er i rivende udvikling, og derfor er det nu tid til at flytte i nye lokaler med mere plads.

I takt med at de bliver mere og mere synlige og behovet for hjælp også er stigende, så er tiden inde for at flytte. Selvhjælp Randers hjælper årligt mange sårbare børn, unge og voksne med at håndtere svære situationer/udfordringer i deres liv. Det gør de ved hjælp af samtaleforløb, parsamtale, familiesamtaler og forskellige gruppeforløb. Selvhjælp Randers er en frivillig forening, hvor der er 55 frivillige tilknyttet til at varetage de forskellige tilbud Selvhjælp Randers tilbyder.

Selvhjælp Randers vil forsat være at finde i Randers midtby, for de flytter nemlig ikke så langt. De nye lokaler ligger i Slotscentret - Slotsgade 4, 2 sal, 8900 Randers C.

Majbritt Bargsteen udtaler: Vi er så glade, for vi har fundet nogle nye og større lokaler til Selvhjælp Randers. Lokalerne i Brødregade er sagt op, og her i august flytter vi ind i nogle lækre nye lokaler i Slotscentret. Jeg er glad for at det lykkedes mig at finde lokaler i midtbyen, da jeg synes at Selvhjælp Randers skal være en del af bybilledet og det at ligge centralt er vigtigt for os. Det er jo en fantastisk udvikling, vi har været igennem i de seneste år, og det er gået langt over forventning.Majbritt fortsætter: Da vi flyttede ind i Brødregade november 2017, havde jeg ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, at vi skulle vokse ud af lokalerne på bare to år. Men i det seneste halve år har pladsen været trang blandt medarbejdere og frivillige på kontoret, og der har været udfordringer med lokalerne. Derfor er jeg meget glad for at vi har fundet de helt perfekte lokaler, hvor der er plads til endnu mere vækst i forhold til vores brugere og nye tiltag.

Selvhjælp Randers har udover samtaleforløb og gruppe forløb også forskellige oplæg og foredrag hvor de har været nødsaget til at låne lokaler andre steder i byen. Nu har vi plads til at disse oplæg kan afholdes i vores egne lokaler og planen er at vi vil have et café område hvor forældre kan købe en kop kaffe mens de venter på deres børn tilføjer Majbritt.

I forbindelse med flytningen holder Selvhjælp Randers åbent hus fredag d. 30 august fra kl. 13-16. Alle er velkommen til at komme forbi og se deres nye lokaler. Der vil være lidt tapas, frugt og kage til alle de fremmødte.
Programmet ser således ud:

Kl. 13: Majbritt Bargsteen daglig leder af Selvhjælp Randers byder velkommen.

Kl. 13.15: Lise-lotte Leervad Larsen formand for børn og ungeudvalget og medlem af skole- og uddannelsesudvalget kommer og holder tale.
Kl. 13.30 til 16.00:

Aktiviteter for børn hvor de kan lave deres eget skriveunderlag og få tegnet et lille motiv på kinden.

Fortællerhjørne hvor børn kan lytte til oplæsning.
Musik ved Jørgen Brejnegaard som vil spille varieret guitarspil, som spænder fra alt mellem klassisk-, folkemusik, evergreens, folk og popmusik.
Vi hos Selvhjælp Randers håber, at mange har lyst til at komme forbi og se vores nye lokaler, og være med til at fejre det med os afslutter Majbritt.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Klik venligst
Forside

Ny sundhedsklinik skal øge livskvaliteten hos de ældre beboere
Ny sundhedsklinik skal øge livskvaliteten hos de ældre beboere
Forside
Ældrecentret Thors Bakke åbnede fredag d.16. august dørene for en ny sundhedsklinik, som borgerne på ældrecentret har mulighed for at besøge på daglig basis.
Duftende sunde haverose hitter
Duftende sunde haverose hitter
Forside
Roser skal være smukke, men sundhed er mindst ligeså vigtigt. En skøn duft kombineret med sundhed er det rene guf for haveejeren.
Flere folkeskoleelever har fået længere til skole
Flere folkeskoleelever har fået længere til skole
Forside
Siden 2008 er afstanden til skole for nye folkeskoleelever blevet længere i kommunerne uden for de store byer.
Fremtidens landsbykøbmand er borgerfinansieret
Fremtidens landsbykøbmand er borgerfinansieret
Forside
Borgerfinansierede købmænd er et nyttigt værktøj til at sikre landsbyernes dagligvarebutikker, lyder det fra flere kanter.
Katterekord: Internater er ved at sprænge rammerne
Katterekord: Internater er ved at sprænge rammerne
Forside
Killingesæsonen for 2019 har vist sig at overgå alle forrige sæsoner så længe Dyrenes Beskyttelses internater har eksisteret.
Småøer på charmeoffensiv
Småøer på charmeoffensiv
Forside
Nye reklamevideoer fra Mandø, Fejø, Aarø, Orø, Anholt og Fur skal få flere turister til at tage på ø-hop med Ø-passet.
Salget af Danske Andelskassers Banks aktier i Sparinvest er godkendt
Salget af Danske Andelskassers Banks aktier i Sparinvest er godkendt
Forside
De danske konkurrencemyndigheder og Finanstilsynet i Luxembourg, CSSF, har nu godkendt salget af 75 % af Danske Andelskassers Banks aktier i Sparinvest Holdings SE.
Få overblik over dit barns sundhedsdata
Få overblik over dit barns sundhedsdata
Forside
Ønsker du at se dit barns sundhedsdata? Få overblik over, hvad du kan og ikke kan, når det handler om at se dit barns sundhedsdata.
Varmepumper hitter hos boligejerne
Varmepumper hitter hos boligejerne
Forside
På bare otte år er antallet af boliger og sommerhuse, der bliver opvarmet med en varmepumpe, steget fra 21.000 til 81.000.
Find friluftsliv i dit lokalområde
Find friluftsliv i dit lokalområde
Forside
Et nyt, interaktivt kort fra Friluftsrådet viser, hvilke muligheder der findes for at dyrke friluftsliv i fællesskab med andre i dit lokalområde.
-


Klik venligst
Regionale, Nationale og Internationale nyheder
Nyhedsbrev
E-mail adresse:

Tilmeld
Frameld