Klik venligst---

Del på Facebook   Print siden

Randers EgnsTeater skal til Kina

Tirsdag 12. marts 2019 kl. 15:11

Randers EgnsTeater skal til Kina
Nanni Lorenzen: Børnene kan jo ikke forstå dansk... Foto: Martin Gundesen


Randers EgnsTeater skal til Kina
Nanni Lorenzen har tidligere turneret i både England og Tyskland. Foto: Martin Gundesen
Til juli rejser skuespiller Nanni Lorenzen fra Randers EgnsTeater til Kina for at spille forestillingen 'Sokken' på en stor kinesisk børneteaterfestival, Shanghai International Children's Theatre Festival.

Nanni Lorenzen har tidligere turneret i både England og Tyskland, hvor forestillingerne blev oversat til de pågældende sprog. Men det er ikke en mulighed denne gang, da de kinesiske børn i aldersgruppen udelukkende taler kinesisk. Det giver nogle ekstra udfordringer.

”Børnene kan jo ikke forstå dansk, så jeg skal koncentrere mig ekstra meget om at udtrykke mig kropsligt. Men de små behøver ikke så mange ord. De fanger mere stemninger og udtryk,” siger Nanni Lorenzen og fortæller, at kineserne heldigvis godt ved, hvad de har købt.

”Der var en delegation på 10 kinesere inde at se forestillingen på Aprilfestivalen i 2018. Og det var kun den ene af dem, der kunne lidt engelsk. Så de har jo vurderet, at man sagtens kan få noget ud af forestillingen, selvvom man ikke forstår ordene,” siger Nanni, der glæder sig meget til at spille for det kinesiske publikum.

”Jeg er spændt på publikums reaktion. Om den er ligesom herhjemme, og om de lever sig ind i det. Jeg kunne godt forestille mig, at de kinesiske børn er noget mere disciplinerede. Og så glæder jeg mig til at se en masse spændende teater og blive inspireret,” siger hun.

”Vi tager med for at vise udlandet, hvad vi kan, og for at skabe netværk. Også i Kina. Vi vil gerne til udlandet igen en anden gang, når det kan passe ind i det, vi ellers laver. Og så er det jo altid skønt med den anerkendelse, det er, når man bliver inviteret med på en af de meget store internationale børneteater-festivaler,” siger teaterleder Peter Westphael.

Nanni Lorenzen skal deltage på Shanghai International Children's Theatre Festival med indtil videre fem opførelser af ”Sokken” den 6. og 7. juli, og tre mere er under planlægning.

* ”Nanni til Kina” med Nanni Lorenzen og den store flight Case med scenografi og kostume, der skal sendes til Kina. En transport som Randers-firmaet Innovation sponsorerer.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
Indtast
bogstaverne:
ÆØÅ
  - dette er for at undgå spam.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

KulturRegionale, Nationale og Internationale nyheder
Nyhedsbrev
E-mail adresse:

Tilmeld
Frameld

I kept reading all the lace wigs uk and looking at pictures over and over. I finally broke down and ordered Wednesday and got it today. I can't wait to put it on and style it. I received a cute pink bag with it as well. I will update after I wear brazilian hair uk. But so far so good. I really wanted to wait a week before I left my review so I could be honest and have a brazilian hair bundles. I am in love, that's the only way to put it. The hair is so soft and the body wave is beautiful. The lace wigs uk looks really good, especially after I bleached my knots. I didn't have to do anything after that. It just looks so good and natural. My friends and family have been asking me about hair extensions uk and I highly recommend Enoya. This is such a beautiful unit, for a great price as well. And great for beginners.