Klik venligst---

Del på Facebook   Print siden

Græd ikke over spildt maling

Tirsdag 12. februar 2019 kl. 10:14

Græd ikke over spildt maling
Nørhald Kunstforening åbner en ny udstilling i Mellerup Fri- og Efterskoles foyer, Almisbakken 19, Randers. Kunstnerparret Lotte Overgaard Brems og Verner Brems, indehaver af Galleribrems i Skanderborg, besøger Nørhald.

For mange kunstmalere er maleriet en meget privat sag. Sådan er det ikke for Lotte Overgaard Brems og Verner Brems - her er ingen hellige køer. Kunst er en sanselig og søgende kunstform, og er den ene kunstner gået i stå i processen, gives det videre til kunstnermakkeren.

De udtrykker, at det kan være helt befriende at give det videre til én, der ser på motivet med andre øjne, og som måske ikke har samme ømhed over for billedet. Så er det selvfølgelig surt, hvis den anden maler det fuldstændigt over, men sådan er præmissen, og man skal ikke græde over spildt maling.

Oftest opstår der et ekstra lag og nye muligheder, som man ikke selv har været opmærksom på. Et ups eller en hovsa kan sagtens være et springbræt til et godt billede.

Billedkunstnerne Lotte Overgaard Brems og Verner Brems har udfordret hinanden med motivudvikling på hinandens værker og skabt en serie fælles malerier og grafiske tryk.

Det er en spraglet udstilling med former, farver og fart over feltet. Der er humor og alvor, varme og glæde.

På udstillingen vil der være en blanding af malerier og grafik. Grafikken består dels af højtryk med træ og plantryk i xerolitografi.

* Udstillingen varer frem til torsdag d. 23. marts og kan ses på alle hverdage fra kl. 14 til 17. Ved ferniseringen lørdag d. 23. februar vil der være musikalske indslag og et lille glas.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
For at indsende din kommentar skal du indtaste billedets tal og bogstaver i feltet nedenfor.
Kan du ikke se hvad der står så klik på billedet for at få en ny.

Indtast nummer og bogstaver .


© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

KulturRegionale, Nationale og Internationale nyheder
Nyhedsbrev
E-mail adresse:

Tilmeld
Frameld