Klik venligst
Klik venligst---

Del på Facebook   Print siden

Det kan du lave i vinterferien

Lørdag 9. februar 2019 kl. 09:56

Det kan du lave i vinterferien
Det bliver et frygteligt og meget underholdende rod, når Jakob Martin Strids kendte elefant Mimbo Jimbo besøger Kulturhuset.


Der er masser af muligheder for at komme ud af huset og få én på opleveren i vinterferien i Randers i uge 7 for borgere i alle aldre.

Mad over bål, workshops om kunst og tørklæder, performanceteater, værksteder og en tur på skøjtebanen. Der er nok at vælge imellem i vinterferien i Randers.

Ud i det fri
Randers Naturcenter inviterer udenfor vinterferien. Naturcentret tænder op i bålet, hvor alle besøgendes medbragte mad kan lunes. I kan også låne en kikkert, en fuglebog, og deltage i 'naturens farvepalet' og andre kreative naturopgaver. Trænger I til at strække benene, kan I gå en tur i de storslåede Vorup Enge og besøge fugletårnene.

* Naturcentret har åbent mandag til torsdag fra klokken 10. til 14. Læs mere på www.naturcenter.randers.dk - klik her.

Kreativ kunstworkshop på GAIA
Kom og vær med til at deltage i en spændende kreativ workshop, hvor I kan lave konstruktioner i forskellige materialer. Workshoppen er inspireret af et projekt med bygninger som tema, som GAIA Akademi har lavet i samarbejde med billedkunstneren og Randers-ambassadøren Mette Rishøj.

Arrangementet er gratis og foregår på GAIA Museum Outsider Art fra tirsdag den 12. februar til torsdag den 14. februar fra klokken 10. til 14. Det henvender sig især til børn mellem 7 og 13 år. Yngre børn er også velkomne, hvis de er ifølge med en voksen. SFO'er, børnehaver og andre større grupper bedes kontakte GAIA's skoletjeneste: gaia@randers.dk.

* Sted: GAIA Museum Outsider Art, Lene Bredahls Gade 10, Randers C.

Mimbo Jimbo besøger Kulturhuset
Det bliver et frygteligt og meget underholdende rod, når Jakob Martin Strids kendte elefant Mimbo Jimbo besøger Kulturhuset for at lave et kunstværk. Forestillingen Mimbo Jimbo laver kunst inddrager publikum i den kreative proces, og ingen ved, hvordan kunstværket kommer til at se ud, før forestillingen er slut.

Forestillingen henvender sig til de 5 til 10-årige og bliver iscenesat af performanceteatret LIMINAL. Det foregår lørdag den 16. februar klokken 11. og klokken 13. i Store Sal i Kulturhuset, Stemannsgade 2, Randers C.

* Forestillingen er gratis, men kræver billet, som kan købes på www.randersbib.dk under Arrangementer - klik her.

Byg din egen Ipad-holder
Mangler du et værelsesskilt, en Ipad-holder eller en hårbøjle? Du kan lave din helt egen holder på Håndværksmuseet i vinterferien, hvor museets håndværkere er trukket i arbejdstøjet og står klar til at hjælpe. Her kan børn prøve kræfter med en række håndværksfag. Smeden, guldsmeden, damefrisøren, fotografen, maleren, bogtrykkeren, sivfletteren, snedkeren og handskesyerskerne hjælper børnene med at fremstille forskellige småting.

Aktiviteterne henvender sig primært til børn i skolealderen, men der vil også være en skattejagt, så de yngre søskende kan være med.

* Håndværksmuseet holder åbent tirsdag den 12. februar og torsdag den 14. februar fra klokken 12. til 16., Lille Rosengård 16, Randers C. Det er gratis og uden tilmelding.

Leg med tørklæder og mode
Museum Østjylland inviterer til workshop, hvor kreativitet, mode og tørklæder er i fokus. Kom og få en miniomvisning i børnehøjde i den samfundsaktuelle særudstilling Mit Tørklæde - Mit Valg, hvor muslimske piger og kvinder fortæller om deres oplevelse med at gå med tørklæde.

Du kan også være med til at designe, klippe, klistre og tegne forslag til din yndlingsvintermode for drenge og piger. Deltagerne inviteres til at stille spørgsmål, lufte deres undren og blive klogere på spørgsmål om sig selv og andre.

* Workshoppen Er det dit hår? - Tørklædedebatten i børnehøjde foregår onsdag den 13. februar klokken 13. til 15., og er gratis. Der er plads til 25 deltagere, og tilmelding sker på www.museumoj.randers.dk under Program- klik her.

Længe åbent på skøjtebanen
Der holdes længe åbent på skøjtebanen i Randers i vinterferien, så der er masser af mulighed for at udleve sin indre skøjteprinsesse. I uge 7 holder banen åbent mandag til fredag fra 10. til 20, og lørdag og søndag fra 10. til 18.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
For at indsende din kommentar skal du indtaste billedets tal og bogstaver i feltet nedenfor.
Kan du ikke se hvad der står så klik på billedet for at få en ny.

Indtast nummer og bogstaver .


© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

-
Forside

Vær derfor forsigtig ved båltænding og grill
Vær derfor forsigtig ved båltænding og grill
Forside
Tørkeindeks på himmelflugt Dmi skriver:
13 årig pige påkørt i Ulstrup
13 årig pige påkørt i Ulstrup
Forside
Østjylland politi
H.K.H. Prinsesse Isabella fylder i dag 12 år
H.K.H. Prinsesse Isabella fylder i dag 12 år
Forside
Sidste tilmelding til Fladbroløbet er d. 3. maj
Sidste tilmelding til Fladbroløbet er d. 3. maj
Forside
Fra i år er det Randers Freja Atletik der er arrangør af Fladbroløbet
Farlig medicin i omløb
Farlig medicin i omløb
Forside
Politiet advarer mod farlig medicin i omløb i Østjylland
Hurtig løsning på killinge-kaos
Hurtig løsning på killinge-kaos
Forside
Hvert år får Dyrenes Beskyttelse indleveret flere tusinde uønskede killinger.
Sol og forår er tid for oprydning i hus og have
Sol og forår er tid for oprydning i hus og have
Forside
Vi har fire genbrugspladser i Randers Kommune.
Paul Eastham og Finlay Wells på Tante Olga i festugen
Paul Eastham og Finlay Wells på Tante Olga i festugen
Forside
Sangeren Paul Eastham og guitaristen Finlay Wells fra det internationale keltiske rockband ”Coast” besøger Tante Olga i Randers Festuge torsdag 14. august.
Fugle, fabler, fortælling og finter
Fugle, fabler, fortælling og finter
Forside
Pia Viborg, der har værksted i Skive, arbejder med billeder og skulpturer.
Alle børn skal have den bedste start på livet
Alle børn skal have den bedste start på livet
Forside
Mødrehjælpen og Egmont Fonden indgår et femårigt partnerskab kaldet "1000 Dage".
Klik venligst


Klik venligst
Regionale, Nationale og Internationale nyheder
Nyhedsbrev
E-mail adresse:

Tilmeld
Frameld