Klik venligst---

Del på Facebook   Print siden

Koncert med irsk musik

Mandag 14. januar 2019 kl. 08:19

Koncert med irsk musik
Bandet består bl.a. af Andrew Waite på harmonika.
Når irske Dallahan besøger Turbinen og Folkemusik i Randers, er det tredje gang, randrusianerne kan møde et af de mest spændende upcoming bands med en hurtigt stigende popularitet over det meste af Europa.

Med unikke arrangementer af både nyskrevne numre og traditionel irsk musik giver de fem medlemmer den keltiske musik et frisk pust.

Dallahan har rødderne dybt forankret i den irske folkemusik, men de fem bandmedlemmers forskellige musikalske baggrund bringer meget andet ind i musikken. Resultatet er et unikt, farvestrålende og nærmest sømløst musikalsk kludetæppe.

Bandet består af den irskfødte sanger og guitarist Jack Badcock, virtuosen Ciarán Ryan på banjo, mandolin og violin, italienske David Lombardi på violin, Andrew Waite på harmonika samt Bev Morris på kontrabas. De er alle sammen etablerede - flere af dem prisbelønnede - musikere af virkelig høj klasse.

Kort sagt er der lagt op til en livlig sæsonstart hos Folkemusik i Randers, der senere på sæsonen får besøg af. Elmøe og Hoffmann, Karine Polwart, The Quiggs og Basco.

* Dallahan, torsdag den 24. januar, Turbinen. Arr. Folkemusik i Randers.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


Bandet består bl.a. af Andrew Waite på harmonika.

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
Indtast
bogstaverne:
ÆØÅ
  - dette er for at undgå spam.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

KulturRegionale, Nationale og Internationale nyheder
Nyhedsbrev
E-mail adresse:

Tilmeld
Frameld