-
---Klik venligst

Del på Facebook   Print siden

Confac A/S vinder Randers Kommunes Erhvervspris

Tirsdag 8. januar 2019 kl. 17:35

Confac A/S vinder Randers Kommunes Erhvervspris
Fv. er det Hans Verner Lind og Erling Holm. Forrest fv. borgmester Torben Hansen, Peter Adamsen og Frank Laursen. Foto: Randers Kommune


Confac A/S vinder Randers Kommunes Erhvervspris
Årets hovedtaler var CEO Mads Nipper fra Grundfoss. Foto: Randers Kommune
Betonvirksomheden Confac A/S vinder blandt andet prisen for sin anderledes måde at organisere og drive virksomhed på. Prisen blev overrakt ved borgmesterens nytårskur tirsdag.

"Årets prisvinder er en innovativ og nytænkende virksomhed, der arbejder med synlige, fælles mål og et minimum af hierarki. Virksomheden skaber resultater, der giver genlyd ud over kommunegrænsen. Og den står for meget af det, som vi i Randers gerne vil forbindes med: Vedholdenhed, dygtighed, samarbejde og virkelyst," sagde borgmester Torben Hansen (S), umiddelbart inden han afslørede vinderen af Randers Kommunes Erhvervspris 2019.

Nytårskuren er en fast tradition, hvor erhvervsliv og Randers Kommune mødes for at ønske godt nytår. Årets hovedtaler var CEO Mads Nipper fra Grundfoss samt borgmester Torben Hansen.

Anderledes tankegang skaber resultater
Randers Kommunes Erhvervspris bliver uddelt til en virksomhed, der i samspil med kommunen eller af egen kraft har markeret sig positivt og dermed bidrager til en positiv udvikling i og af Randers Kommune.

Det har Confac A/S gjort i særdeleshed i 2018, hvor virksomhedens produktionsareal er øget, mange nye medarbejdere er kommet til, mens omsætning og indtjening samtidig er forøget. Men det er især virksomhedens evne til at tænke anderledes, som juryen har lagt vægt på.

"Årets prisvinder har en vision om at være foregangsvirksomhed i sin branche ved at nytænke måden at organisere sig og drive virksomhed på. Et bærende element i denne vision bygger på filosofien om, at når det går godt for virksomheden, så går det også godt for medarbejderne," sagde Torben Hansen med henvisning til, at virksomhedens ansatte er reelle medejere af Confac A/S i kraft af deres medarbejderaktier.

"Vi er meget glade for prisen og ikke mindst for baggrunden for den. Vi er fire ligeværdige i en kollektiv ledelse og 100 medarbejdere, som er medejere. Vi løfter i flok hver eneste dag," sagde Frank Laursen, da han sammen med sine tre meddirektører modtog prisen.

Confac A/S leverer betonfacader til alt fra simple byggerier til unikke designfacader. Virksomheden ligger i den sydlige del af Randers og beskæftiger godt 100 medarbejdere. Desuden gør virksomheden et ekstraordinært arbejde i forhold til at støtte udsatte borgere i at finde tilbage til arbejdsmarkedet, ligesom virksomheden gerne åbner døren for studerende og dermed bidrager til uddannelsen af fremtidens arbejdskraft.

* Siden 2015 har Randers Kommune uddelt erhvervsprisen. Vinderen bliver valgt af en jury, der består af repræsentanter for Dansk Industri, Dansk Byggeri, LO, FTF, Uddannelsesinstitutionerne i Randers og omegn samt Erhverv Randers. Juryen vælger mellem en række virksomheder, som er nomineret af forvaltningen i Randers Kommune.

Tidligere vindere
2018: Fårup Beton A/S
2017: Innovation Living A/S
2016: A1 Consult
2015: DanDomain

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


Randers Kommunes Erhvervspris 2019 blev modtaget af Confac A/S' fire stiftere og direktører. Fv. er det Hans Verner Lind og Erling Holm. Forrest fv. borgmester Torben Hansen, Peter Adamsen og Frank Laursen. Foto: Randers Kommune

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
Indtast
bogstaverne:
ÆØÅ
  - dette er for at undgå spam.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Klik venligst
Forside

Renseanlæg i Spentrup har renset spildevand for sidste gang
Renseanlæg i Spentrup har renset spildevand for sidste gang
Forside
Vandmiljø Randers lukkede fredag den 14. juni Spentrup Renseanlæg.
Danske cyklister har sparet kloden for 1,5 mio. kg CO2
Danske cyklister har sparet kloden for 1,5 mio. kg CO2
Forside
Et cykelhold fra PFA i København vandt Vi Cykler til Arbejde 2019, mens en holdkaptajn fra Fredericia kunne fejre 21 år som holdkaptajn.
Åbning af børneteaterfestival
Åbning af børneteaterfestival
Forside
Lørdag den 15. juni var Jennumparkens børnekor med til at åbne børneteaterfestival på Amfiscenen ved Randers Egnsteater.
Østjyske elever får byggeri på skoleskemaet
Østjyske elever får byggeri på skoleskemaet
Forside
Skoleelever fra Østjylland får snart mulighed for at komme ind bag hegnet på en byggeplads og prøve kræfter med bygge- og anlægsbranchens værktøj og metoder.
Årets Asfergborger støtter det lokale handelsliv
Årets Asfergborger støtter det lokale handelsliv
Forside
Årets Asfergborger blev i 2018 Claus Edelgaard Nielsen. Claus har netop overrakt prisens 5.000 kroner til Støtteforeningen Vestergade 16
To Fantastiske Udstillinger
To Fantastiske Udstillinger
Forside
Fra lørdag den 29. juni til søndag den 7. juli danner Memphis Mansion rammen for to fantastiske udstillinger.
Kom til Girls Night Out på Yesterday
Kom til Girls Night Out på Yesterday
Forside
Så er det endelig tid til endnu en fantastisk Girls Night Out hos Nordisk Film Biografer i Randers! Denne gang på den romantiske komedie 'Yesterday'.
’Maccen’ i Randers har fødselsdag
’Maccen’ i Randers har fødselsdag
Forside
16. juni 1999 var en stor dag for burgerelskende randrusianere.
Donation til børnekor
Donation til børnekor
Forside
De yngste fra Jennumparkens Børnekor sang ved generalforsamlingen for Randers Østre Inner Wheel Club onsdag den 12. juni.
Regionshospitalet Randers har nedbragt deres madspild
Regionshospitalet Randers har nedbragt deres madspild
Forside
Nyt initiativ nedbringer madspild i storkøkkener.
Klik venligst


Klik venligst
Regionale, Nationale og Internationale nyheder
Nyhedsbrev
E-mail adresse:

Tilmeld
Frameld