Klik venligst
---Klik venligst

Del på Facebook   Print siden

Swimteam Neptun i medaljeregn

Tirsdag 4. december 2018 kl. 09:42

Swimteam Neptun i medaljeregn
Swimteam Neptun i Aalborg.


Swimteam Neptun i medaljeregn
Guldpigerne Katrine Kruse Rasmussen, Sofie Kruse Rasmussen, Alberte Christensen, Freja Rasmussen.
Swimteam Neptun deltog igen i år i Aalborg cup, denne gang med 17 svømmere fra klubbens A, B og C hold. holdet tog masser af medaljer med hjem.

Aalborg cup er klubbens sæsonafslutning på stævnefronten, og tjente som efterårets topstævne, for mange af de svømmere, der ikke have opnået kravtid til Danske juniormesterskaber eller er for unge til det og først skal til Danske mesterskaber for årgangssvømmere i februar.

Aalborg cup er et af efterårets største, privatarrangerede stævner med deltagelse fra flere store klubber som Aalborg, Odense, AGF m.fl. Deriblandt OL svømmerne Viktor Bromer og Mie Ø. Nielsen. Så finalepladser og medaljer er bestemt ikke gratis, der skal kæmpes om dem.

Neptun fik et hav af finalepladser, 24 medaljer med hjem og flere personlige rekorder. Thor Brunsgaard var klubbens helt store medaljesluger, med guld i alle individuelle løb, som han stillede op i, hvilket også blev bemærket af OL-svømmer Viktor Bromer, der roste Thor for hans flotte indsats.

Katrine Kruse og Freja Rasmussen snuppede også en del medaljer, både i bronze, sølv og guld, hvilket igen blev bemærket, denne gang af OL-svømmer og medaljetager Mie Ø. Nielsen, der måtte dele øverste trin på medaljeskamlen med Katrine Kruse.

Alberte Christensen og Laura Vedel rundede det flotte felt af med individuelle medaljeslugere med bronze og sølvmedaljer med i tasken hjem. Derudover snuppede pigernes 4x50 holdmedley (Alberte Christensen, Freja Rasmussen, Sofie Kruse Rasmussen, Katrine Kruse Rasmussen) en flot sølvmedalje, med hjem, efter suveræne Aalborg svømmeklub.

I 4x50 fri (Katrine Kruse Rasmussen, Sofie Kruse Rasmussen, Alberte Christensen, Freja Rasmussen) fik Swimteam Neptuns piger hele hallen op at stå, i en forrygende finale, da pigerne svømmede over evne, og særligt Freja Rasmussens sidste 50m fri, på 2 sekunder under sin tid fra den individuelle 50 m fri, i sand jagthunde-stil fik de svømmet Aalborgs ellers suveræne holdkap ind, og snuppede guldet lige for næsen af dem.

Når man spørger cheftræner Morten Aurvig Lystlund Brøndum om weekendens stævne, siger han:

”Vi er sindssygt glade for resultaterne. I forhold til klubstørrelse var vi en af de mest vindende klubber ved hele stævnet Det var en fantastisk afslutning på et flot efterår! For trænerteamet er det mindst lige så vigtigt at observere de svømmere, der ikke fik medaljer - her blev der virkelig svømmet flot!"

"Utroligt mange personlige rekorder, og høj teknisk kvalitet, bragte flere af klubbens svømmere langt frem i deres udvikling, hvilket også blev bemærket af mange konkurrerende klubbers trænere - et eksempel kunne være klubbens Axel Hvam, der i starten af 2018 havde en brækket arm - her til stævnet svømmede han 200m fly for kun 2. gang i sit liv og klarede kravtid til forårets VestDanske juniormesterskaber. Så Neptuns svømmere leverede virkelig varen, som de også gør til hverdag."

* Neptun holder juleafslutning på lørdag, men konkurrenceholdene træner videre igennem julen, for nu skal fundamentet for foråret støbes, så Neptun fortsat kan udvikle talenter, som weekendens stævne bestemt beviste, at der er et miljø for i Swimteam Neptun, Randers!

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


Udarbejdet af Cheftræner for SwimTeam Neptun:
Morten Aurvig Lystlund Brøndum
Kan kontaktes for uddybende kommentarer og/ eller spørgsmål på:
Tlf: 28340165
Mail: morten@swimteam-neptun.dk

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
For at indsende din kommentar skal du indtaste billedets tal og bogstaver i feltet nedenfor.
Kan du ikke se hvad der står så klik på billedet for at få en ny.

Indtast nummer og bogstaver .


© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

-
Sport

Medaljeløb hos RC1910
Medaljeløb hos RC1910
Sport
Den 1. maj holder Randers Cykleklub et cykelløb for sjov for alle i alderen 7 til 18 år.
Randers Cykleklub af 1910’s ryttere har denne weekend deltaget i to landevejsløb
Randers Cykleklub af 1910’s ryttere har denne weekend deltaget i to landevejsløb
Sport
Her har især klubbens ungdomsryttere hentet flotte resultater.
Lad dig friste af golf
Lad dig friste af golf
Sport
Den 28. april slår Randers Fjord Golfklub i Støvring dørene op for dig, din ven, dit barn, din forælder, nabo, kollega og enhver anden, der har lyst til et uforpligtende og gratis møde med Danmarks største voksensport.
Oplev DGI Verdensholdet i Randers
Oplev DGI Verdensholdet i Randers
Sport
28 af Danmarks dygtigste gymnaster indtager Arena Randers d. 15. maj med showet NAMUH.
Esporten tordner frem i foreningerne
Esporten tordner frem i foreningerne
Sport
På et enkelt år er antallet af børn, unge og voksne, der dyrker esport i en forening, steget med 133 procent. Det viser nye medlemstal fra DGI.
Fremgang i antallet af idrætsaktive i Randers Kommune
Fremgang i antallet af idrætsaktive i Randers Kommune
Sport
1.148 flere medlemmer er kommet til Randers Kommunes idrætsforeninger det seneste år. Også på landsplan er der sket en stigning i antallet af foreningsaktive.
Randers Cykleklub af 1910’s ryttere har i denne weekend deltaget i to stævner
Randers Cykleklub af 1910’s ryttere har i denne weekend deltaget i to stævner
Sport
Lørdag afviklede Slagelse Cykelklub en enkeltstart, hvor RC af 1910’s Christopher Johansson fik en fornem podieplads som nr. 3 i klasse Ungdom U15.
Nyt fra fodboldlinjen
Nyt fra fodboldlinjen
Sport
12 elever fra Grønhøjskolen i Øster Tørslev var til eksamen på Fodboldlinjens Juniorlederuddannelse.
RgF Præsentationsopvisning nr. 147
RgF Præsentationsopvisning nr. 147
Sport
Men selv om det er opvisning nr. 147, er der masser af nyt, moderne og kreativt i de mange forskellige indslag.
Ny millionpulje forgylder idrætsforeninger
Ny millionpulje forgylder idrætsforeninger
Sport
Nyt samarbejde mellem Toms og Danmarks Idrætsforbund vil årligt give 2 mio. kroner til at løfte familieidrætten i Danmark. Og det er nu, der skal ansøges.
Klik venligst


Klik venligst
Regionale, Nationale og Internationale nyheder
Nyhedsbrev
E-mail adresse:

Tilmeld
Frameld