Klik venligst---

Del på Facebook   Print siden

Ekdahl spiller prisvindende album i fuld længde

Mandag 3. december 2018 kl. 11:46

Ekdahl spiller prisvindende album i fuld længde
Lisa Ekdahl strøg ind i skandinavisk stjernestatus som bare 23-årig med debutpladen ’Lisa Ekdahl’, der vandt tre svenske Grammy’er.
Maj byder på svensk skønsang i Store Sal, når jazzsangerinden Lisa Ekdahl kommer til Randers og fejrer 25-års fødselsdag for sit prisvindende ’Lisa Ekdahl’-album fra 1994 ved at spille hele albummet live.

Lisa Ekdahl strøg ind i skandinavisk stjernestatus som bare 23-årig med debutpladen ’Lisa Ekdahl’, der vandt tre svenske Grammy’er og har solgt over 800.000 eksemplarer i Sverige, og hvor nummeret ’Vem Vet’ også susede til tops på danske hitlister.

Siden gennembruddet i 1994 har Lisa Ekdahl sat ord og lyd på den særlige skandinaviske skrøbelighed og styrke og flot repræsenteret den svenske visetradition, men derudover brillerer hun også i jazz, folk-pop og bossanova – også på engelsk, som vi herhjemme blandt andet oplevede det i den smukke duet med Lars H.U.G, Backwards fra 1996.

Hun har indtaget scener verden over – og stort set hver gang hun har krydset Øresund og tryllebundet publikum med sin charmerende og smukke stemme i Danmark, har det været for udsolgte sale. Nu markerer sangerinden så 25-års jubilæet for debutalbummet med en koncert på Værket i Randers 9. maj næste år og en koncert i Koncertsalen i København d. 8. maj.

Debutalbummet spilles i sin fulde længde med et forrygende liveband, hvorefter Lisa Ekdahl binder karrierens start sammen med nutiden og de spritnye sange fra sit seneste albumudspil – novembers engelsksprogede More of the Good – ved hjælp af et gammelt lykkehjul.

* Lisa Ekdahl besøger Værket 9. maj 2019. Billetsalget til Lisa Ekdahl starter onsdag d. 5. december kl. 10.00.'

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
Indtast
bogstaverne:
ÆØÅ
  - dette er for at undgå spam.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

KulturRegionale, Nationale og Internationale nyheder
Nyhedsbrev
E-mail adresse:

Tilmeld
Frameld